- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.721
günaydın bayanlar
Çilekcim 7 kırkı ya da 20 kırkınızı çıkardıysanız rahat rahat gezebilirsiniz sanırım.Biz ikisini de çıkardık.Gerçi 7 kırkını çıkardıysanız 20 kırkına gerek yok demişti bi teyze ama ben yine de çıkardım.
çitoscum geçmiş olsun canım..neyseki şimdi bişeyi kalmamış..
zeynebin ; ben kızımı 2 saat veya 3 saatte bir emziriyorum,ama özel bişey yapmıyorum kendisi acıkınca uyanıyor ..gece bazen çok emdiğinde uzun süre uyuyor bende uyandırmıyorum..ama ilk günlerinde sarılık için sık emzirmem gerektiğinde altını açarak uyandırıyordum..sende dene işe yarıyor..
herkese merhaba biz geldik ama bir türlü uyumuyo bu kız ya sürekli emeyim istioo napcam ben yaa
günaydın bayanlar
darkcım ne olur şu 7 40 yada 20 40 neymiş bana da bi anlattın. valla korkar oldum. kimi diyo 40 gün çıkmıcan kimi diyo dua et çık bişi olmaz kimi diyo çıkma panik oldum yaaa:1no2: banada anlatırmısınız? kaldıki ben 2-3 kez dr için ve annemden eve gelmek için çıktım dışarıya...:çok üzgünüm:
Canım annem bi sürehi suya dualar okudu.Sonra bunun 3 te birini benim banyo suyuma,kalanın yarısını Ceren in banyo suyuna kattık,kalanınıda evin çeşitli köşelerine serptik.Sanırım bir nevi nazara karşı önlem amaçlı yapılıyor bu.
Biz de 5. gün doktora çıkmak zorunda kalmıştık.Bişey olmaz korkma.Ama yine de nazara karşı yapsanız iyi olur.
acep ne zaman geçer bu psikoloji havalarda kötü gidiyor zaten boğuyor
bahara kadar kurtulamayız sanırım havalar güneşlenir ısınır ayy bahar gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?