2008 Kasım Anneleri

emzik doğduğundan beri elimizde merak etma :ecrin_bebek:
bu akşam dr da diyecem bakalım başka başka ne yapabilirim bunun bi ayarı falan yok muuuu :roflol:

benim de kusacak gibi oluyor ama ben inatla biraz bekleyip geri sokuyorum ağzına
17 günlük oldu artık bu günden sonra emzik için uğraşmaya başlicam. 1 aydan sonra demişti doktor ama 1 ay sonra hiç almaz. şimdi 2-3 gündür gene alıyor, yarım saat falan cıkarmıyor.

elifdem seninki yine yarım saat tutuyomuş ağzında cnm benimki nerdeee 1 dk bile tutmuyo.ablamınkilerde baştan emzik almamıştı sonra ablamlar bakkaldaki emzikten vermeyi denediler onu tutturdular ama şimdide bıraktıramıyolar.banada diyo ablam bakkaldakinden ver diye ama bakalım biraz daha uğraşalım.

Selam kızlar ne zaman gelsem buralar bomoş oluyor hiçbirinizi yakalayamıyorum. Neyse uzaktan idare edelim ne yapalım.

Bugün BENİM DOĞUMGÜNNÜÜÜÜM. Söze böyle başlıyım. Misafirlerim vardı onları ağırladım. Bugğn güzelce süslenip makyaj yaptım da kendimi biraz olsun iyi hissediyorum. Her ne kadar hala hamiş pantalonumu giysem de moralimi bozmuyorum. Ne de olsa 19 kilonun 10 kilosu gitti ama bir haftadır aynı kilodayım durdu mu acaba kızlar? Bazılarınızın dediği gibi dışarı da çıkmadığımız için bayağı bunaldık sanırım. Ben de eşimden dolayı kızımı dışarı çıkaramıyorum ona kalsa okul çağına gelinceye kadar sokağa çıkarmayacak kızı :))

Hazır bizim minnoş uyurken yazayım uzun uzun aklımda kalanları.

Çiroscum geçmiş olsun hayatım. Sarılık değeriniz kaçıncı günde neydi? İnşallah kısa sürede geçer. Bizde de aynı sorun vardı. Tam sınırdaydı değerimiz hastaneye yatırmadık. Şimdi düşmeye başlamış. Son yaptırdığımız tahlilde değer aynıydı ama gün ilerlediği için dr. atlatıyor dedi. Gerçekten de artık beyazlaşmaya başladı Allah'a şükür. Bu kez de gözümüz çapaklanmaya çaşladı. Dr. aradım bir damla verdi. Şimdi onu kullanıyloruz yazık kızım açamıyor bile göz kapağını.

Zeynebin bebeğin uyuduğunu söylemiştin canım onu bekleme, büyüklerini dinleme :) Sen uyandır kuzunu ve emzir 2 - 3 saatte bir. Benim kızım sarılık olmasına rağmen kayınvalidem uyusun niye uyandırıyorsun yazık deyip duruyor. Bir gün bile onu dinlemedim. Unutma biz anneyiz ve çoğu zaman onlar için en iyisini biz biliriz...

Dark yalnız kalmışsıncanım nasıl idare edebiliyor musun. Ben de yalnız kalacağım zamanı dööört gözle bekliyorum ama daha çok var ya. Zor olur eminim ama en azından tadını çıkara çıkara anne olduğunun farkına varırsın. Evi hiç dert etme, booooş ver. Buna çok alıştım ben mesela :)) Ortalık derli toplu her an gelecek misafişre karşı ama onun haricinde pek dikkat edemiyorum çünkü zamanım olmuyor.

Ve Azocum. İçimden hep geçiriyorum keşke bugğn doğsa da Ömer benimle aynı gğn doğumgünü olsa diye belki gelir annesi. Sezeryan olsan da Çarşamba günü hiç korkma canım senin moralini de bozmayacağını biliyorum. Pozitif olduğun için her şey yolunda gidecek bak göreceksin canım arkadaşım. Dualarım seninle. Ay doğur da 40 uçurmaya sana geleyim :)) Hazırla yumurtalarımı :) Seni çok öpüyorum.

Aman Allahım hayatımı yazdım nerdeyse. Çıktım ben hepinizi çoooom seviyorum

NOT: Ne o Asortik hanım gezdiniz gezdiniz şimdi evde bunaldınız dimi. Nerdeeee o eski kahvaltılar :)

herkese merhaba arkadaşlar... siteye girmeyeli çook uzun zaman oldu. yazdıklarınızı tek tek okumak isterdim ama ne mümkün.. malum artık bebeklerimiz var değil mi :) çok detay bilmiyorum ama bebeklerine kavuşan tüm arkadaşlarımı kutluyor, bebişlerinize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum...tüm hamileliğim boyuna kasım anneleri başlığında yazdım ama ekim annesi oldum. 37.hafta muayeneye gittim doğuma aldı doktor, çünkü tansiyonum yüksek çıktı. ama olsun kızımıza eylülümüze kavuşalı 1 ay oldu bile.. bebeğim uyanıyor, gitmem lazım.. görüşmek üzere...

JULİCİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMM!!!!!!!!!!
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUUUUUUUUUN!!!
daha dün akşam aklımdaydı.ama sabahtan beri biraz heyecanlıyımda..
malum çarşamba için..
unutmuşum valla..kendi derdime düşünce..
sen yazınca aklıma geldi tekrar..
iyi yapmışsın süslenmekle..insan kendini iyi hissediyo ozaman..
prensesinle ilk doğum günün ne mutlu sana..
allah nice nice doğum günlerini böle güzel ve mutlu bi aile olarak kutlamanızı nasip etsin canım..

benimde perşembe günü 40 haftam doluyor kızlar doktor suyumun azalmaya başladığını söyledi kızım kendiliğinden gelmezse doktorum suni sancı veririz dedi ama suni sancıdan çok korkuyorum kızlar ya:1no2: bakalım inş. teşrif eder nazlı kızım etmezse suni sancı olayına girmeden sezeryan olacağım..

asortiecim kendi gelmezse suni sancı vereceğiz dedi ama ben suni snacıdan çok korkuyorum çok kötü olduğunu söylüyorlar sanırım sezeryan olacağım

canım şartlar uygunsa ve normal doğumu istiyorsan suni sancıdan korkma, benim doğumumda suni sancıyla oldu, ama epidural anesteziyi tavsiye ederim kesinlikle
allah kolay doğum nasip etsin :Saruboceq:

canım epidural anesteziyi doktorum tavsiye etmiyo ne yapacağımı inan ki bilmiyorum zaten suyum azalmaya başlamış,bekleyip risk almak istemiyorum normal olmazsa perşembe sezeryan için gün almayı planlıyorum...
ne diyeyim hakkımda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…