2008 Kasım Anneleri

doktorun senin durumuna en uygun kararı verecektir canım dediğin gibi hakınızda hayırlısı nasıl ise öyle olsun
bebeğini sağ salim kucağına alda yöntem önemsiz ayrıntı

Lavinyaaaaaa
eğer bi sorun yoksa suni sancı al ve bebişimizi normal doğur. ve denizanasının dediği gibi epiduralli. yoook illa epidural istemezse dr sık az dişini al suni sancı normal yap. o sancıyı en fazla 3 saat çekersin ama sezeryanı günlerceee.
ahhh aahhh keşke normal doğurabilseydim benim kuzu ters durmasaydı daa :ecrin_bebek:

julicim nice yıllara canım ..doğum günün kutlu olsun..

bizim bu cumartesi mevlitimiz vaaarrr..çok heycanlıyım..nasıl olucak nasıl geçecek çok merak ediyorum..umarım bi aksilik çıkmaz ..
herkes iyi sanırım ..

bizimde bu cumartesi olacak malesef hiç istemiyorum evin o kadar kalabalık olmasını ama artık mecburen yapıcaz olsada bitse diye bakıyorum valla

kızlar geceden beri karnım ağrıyo, olur mu doğumdan önce? yoksa usuttum mu? bi ilginçlik var karnımda...

Nasıl bir ağrı Hüsrancım?
Sabit mi? Belirli br yerden başlıyor ve belirli bir yere ilerliyor mu?
Sancı gibi belirli aralıklarla mı geliyor?

Batma gibi mi? Yanma gibi mi? Tarif eder misin lutfen canım?

valla adet sancısı olur ya onun hafıf hali ama bu ara ara geliyo.. gece vardı bı ara gecti. sabahtan yıne vardı, simdi gıttı... ama hafıf bi burukluk..

kızlar geceden beri karnım ağrıyo, olur mu doğumdan önce? yoksa usuttum mu? bi ilginçlik var karnımda...

Senden yanıt bekliyorum canım, sanırım mesajımı okumadın henüz
Beş dakika sonra çıkmam lazım :çok üzgünüm:

Dilerim ağrın bebeşinin sağlıkla geldiğine ilişkin sinyallerdir :dance:

Hakkında hayırlısı olsun.. a.s.

valla adet sancısı olur ya onun hafıf hali ama bu ara ara geliyo.. gece vardı bı ara gecti. sabahtan yıne vardı, simdi gıttı... ama hafıf bi burukluk..

Birincisi, biraz yürü bakalım.. Eger gaz sancısı ise yürümek iyi gelir.
İkincisi, bebek hareketlerini takip et.. Her zamankinden farkı var mı?
Üçüncüsü, sancıların gelme sıklığını dikkatle izle, sıklığına gör edra kosabiliriz.
Dördüncüsü, bavulunu hazırlaaaaaa :teytey:

Ne olur ne olmazzz :CüvCüv:

Belinde bir ağrı var mı?
Akıntın var mı?

akıntım var ama hep vardı... sancım yıne geldi deminden annemi cağırdım. böyle devam ederse öğleden sonra hastaneye gıderız..benim kız normalde cok hareketli simdi biraz daha sakin ama biraaaaaz..
bılmemek de zor canım. ne bılım doğum sancısı sıddetli olur diyolar ya benımkı bana o kadar sıddetlı gelmıyo.. bekledığımız için abartıyo muyum neyım:)

herkese merhaba hatunlar nasılsınız bakalım biz biraz önce hastaneye gittik ama benim kontrolüm vardı
allaha şükür içerde kanama falan yokmuş usg ile baktı bende de bir sorun yoktu zaten maşallah
turp gibiyim:)) sadece uykusuzluk yok mu of of neyse buna da şükür yine de
eylülcüm mevlütünüz hayırlı olsun şimdiden allah kabul etsin cnm
bu arada kızımı annemle evde bıraktım doktora giderken ama çok özledim gelene kadar aklım evdeydi
annelik böyle bişey demek ki rabbim herkese yaşatsın

Daha ne be Hüsrancım, senin ki kibar bir bebiştir belki, az sancı ile iniverir belki kucağına meleğin..

Öğlen giderseniz sonucu paylaş lütfen, dualarım seninle.. :Saruboceq:

Kendim gibi heyecanlandım valla.. :sm_cool:

Gebelik haftamız günümüz de aynı ya.. a.s

Benim bebiş geliyormuş gibi oldum.. :teytey:

Bu arada senden etkilendik herhalde, bizim de hafif bir sancımız var sanki şuan.. :uhm:

Hadi hayırlısı.. a.s.

İyi olmana sevindim.. Uykusuzluk konusunda benim de endişelerim var bebiş daha doğmadan..

O özledigin melek var ya, kokla benim icin gıdıgından.. Bebeklerin bir kokusu var ya ekşi, ekşi, yıkasan da yıkamasan da.. Onu şöyleee bir ciğerlerine doldur.. Olmaz mı?

herkese merhaba arkadaşlar.çok uzun süredir yazmıyordum.Bebişten hiç fırsat kalmıyor.Şimdi de uyuyor ama mıkırdanarak.O uyuduğunda da hemen diğer işlere koşturuyorum hiç vakit kalmıyor anlayacağınız.Sanırım herkesin genel sorunu bu şu günlerde.Tabi doğum yapan arkadaşlardan bahsediyorum.

Doğumu bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum.

Eylül ve denizanası ben d cumartesi yapacağım mevlütü.Ama hala ne giyeceğime karar veremedim.siz ne giyeceksiniz.Ben gecelik giymeyeceğim.İstemiyorum.
Başka fikri olan var mı acaba.

Bu şu 2 saatte bir emzzirmeyi başaran annelere bir sorum var.Kaç dakika sürüyor emzirmeniz.Bneim ki 2 saat kuralına uymuyor.Gündüz neredyse sürekli göğsümde kalmak istiyor.bırakıyor kucağımda kalmak istiyor.Ve süerkli aranıyor.doyup doymadığını anlamıyorum

kayınvalidem gecelik diyor ama asla giymem, bakıcam artık dolaptan elime ne elirse onu giyecem sanırm,

şimdiden kolay gelsin ve hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…