E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.761
canım epidural anesteziyi doktorum tavsiye etmiyo ne yapacağımı inan ki bilmiyorum zaten suyum azalmaya başlamış,bekleyip risk almak istemiyorum normal olmazsa perşembe sezeryan için gün almayı planlıyorum...
ne diyeyim hakkımda hayırlısı
doktorun senin durumuna en uygun kararı verecektir canım dediğin gibi hakınızda hayırlısı nasıl ise öyle olsun
bebeğini sağ salim kucağına alda yöntem önemsiz ayrıntı
julicim nice yıllara canım ..doğum günün kutlu olsun..
bizim bu cumartesi mevlitimiz vaaarrr..çok heycanlıyım..nasıl olucak nasıl geçecek çok merak ediyorum..umarım bi aksilik çıkmaz ..
herkes iyi sanırım ..
kızlar geceden beri karnım ağrıyo, olur mu doğumdan önce? yoksa usuttum mu? bi ilginçlik var karnımda...
kızlar geceden beri karnım ağrıyo, olur mu doğumdan önce? yoksa usuttum mu? bi ilginçlik var karnımda...
valla adet sancısı olur ya onun hafıf hali ama bu ara ara geliyo.. gece vardı bı ara gecti. sabahtan yıne vardı, simdi gıttı... ama hafıf bi burukluk..
akıntım var ama hep vardı... sancım yıne geldi deminden annemi cağırdım. böyle devam ederse öğleden sonra hastaneye gıderız..benim kız normalde cok hareketli simdi biraz daha sakin ama biraaaaaz..
bılmemek de zor canım. ne bılım doğum sancısı sıddetli olur diyolar ya benımkı bana o kadar sıddetlı gelmıyo.. bekledığımız için abartıyo muyum neyım:)
hadi kızlar siz de doğurun artık
herkese merhaba hatunlar nasılsınız bakalım biz biraz önce hastaneye gittik ama benim kontrolüm vardı
allaha şükür içerde kanama falan yokmuş usg ile baktı bende de bir sorun yoktu zaten maşallah
turp gibiyim:)) sadece uykusuzluk yok mu of of neyse buna da şükür yine de
eylülcüm mevlütünüz hayırlı olsun şimdiden allah kabul etsin cnm
bu arada kızımı annemle evde bıraktım doktora giderken ama çok özledim gelene kadar aklım evdeydi
annelik böyle bişey demek ki rabbim herkese yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?