- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.781
Bu şu 2 saatte bir emzzirmeyi başaran annelere bir sorum var.Kaç dakika sürüyor emzirmeniz.Bneim ki 2 saat kuralına uymuyor.Gündüz neredyse sürekli göğsümde kalmak istiyor.bırakıyor kucağımda kalmak istiyor.Ve süerkli aranıyor.doyup doymadığını anlamıyorum
kızlar ben de sarılıkla uğraşıyorum sormayın 15.1e kadar çıktı hastaneye yatcak diye ödüm koptu.14.6ya düştü sonra ama dün gene 14.8 çıktı.hergün topuğu deliniyo çocuğun 8 kez kan alındı topuktan delik deşik oldu canım çok sıkkın oyüzden.gündüz habire emziriyorum her saat uyandırıyorum gece uyanırmıyorum gece 4 gibi uyanıyo 1-1.5 saat emiyo sonra gene uyuyo 8 gibi uyanıyo tekrar emiyo.yani bizde gece uykusu sorunu yok pek.okonuda şanslıyım.
kızlar bebeğinizi çocuk doktoruna götürdünüzmü?bukadar sık emen bebek için belki süt doyurucu değildir.her hafta kilo takibi yapılıyo çünkü ozaman sütün doyurucu olup olmadığı çıkıyo ortaya.bu ihtimali de bi düşünün.benimki bi emiyo 1 saati geçkin sonra bi uyuyo ellemesem 4 saat kadar uyuyo ama sarılık yüzünden sık sık emzirmem gerekiyo ondan uyutmuyorum çocuğu
..Bu arada kardeş kıskançlığı yaşayan var mı aranızda ne yapıyorsunuz bu konuda fikirlerinizi almak isterim
.
zeynebin benim bi ağrım kalmadı artık canım
iyi akşamlar kızlar.
biz yarın sabah hastaneye gidiyoruz.
doktor aç gel dedi..
önce suni sancı verecekler, olmazsa sezeryana alacaklar.bugün evdeki işlerimi bitirdim.biraz ütü vardı onu yaptım.şimdi banyoya giricem.
öok heyecanlıyım.
sabahtan beri durup durup ağlıyorum.
oğlumuda çok özledim.
ama neyle karşılaşacağımı bilmediğimden sanırım bukadar heyecanlıyım.
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.
hepiniz dua edin nolur..
inş.bende doğum yapan bi çoğunuz gibi rahat ve kolay, sağlıklı bi doğum yapar oğlumu kucağıma alırım.
hepinizi öpüyorum.
en kısa zamanda iyi haberlerimle gelicem .inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?