- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.801
azocum sıkma canını umarım en kolay şekilde ve hayırlı şekilde kavuşursun oğluna bende suni sancı riskini alamadım ve sezeryan olmaya karar verdim yarın doktorumla görüşeceğim bakalım hakkımızda hayırlısı....
bu kadar sabırlı bir anneyi çok güzel bir son bekliyor bundan eminima.s.
hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum allah bir avazda kurtarsın inş
Arkadaşlar aranızda bebğini emziremeyenler var mı? Benim göğüs ucu problemlemim var yani içe dönük ve neredeyse 1.5 aydır özel masaj yapmama rağmen dışarı çıkmadı. Bebişim 18 Kasımda dünyaya geldi ve hastanedeki hemşireler dahil hiçbirimiz bebğimin 48 saat boyunca aç kaldığını anlamadık. Göğüs ucu içeride olduğu için silikon meme ucu kullandım bebek kabullenemedi, ememiyor. Üstüne bir de pompa aldım baya güzel bişi meğerse sütümde yokmuş. mecburen çocuk doktorumun bilgisi dahilinde hazır mamaya başladım. bu arada süt arrtırıcı birkaç ilaç ve yöntem önerdiler. dünder beri pompaya biraz da olsa süt geliyor ama bu seferde kızım anne sütünü kabullenemedi. Mamayı deliler gibi içip bitiriyor ama anne sütünü biberonla içirmeye kalktığımda direk dışarı çıkarıyor ağzından ve surat ifadesi de sanki limon yemiş gibi oluyor. Müthiş bir vicdan azabı çekiyorum mamaya başladığım için ama doktor süt yoksa olana kadar başka yapacak birlşey yok dedi. Benzer problem yaşayan arkadaşlar varsa önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
mmmf bebeğine maşallahcanım çokçok şeker görünüyor allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
mmmf cim senin pre maşallah çok hoş gözüküyor ya bu arada zeynebin canım onu
yani uç olayını azo demedi ben dedim:dilcikaazo şimdi doğum işiyle uğraşıyordur uçları ne yapsınnaniknanikr:
merhabalara.s.
kızlar ben hala doğuramadım:1no2:dün geceden beri çok kaıslmam var ama ufacık sancı dahi yok benim kız yerinden pek bi memnun galiba:CüvCüv:
dün gece eşimle karar verdik ve ben sezeryan olmaya karar verdim eğer benim nazlı kızım bir sürpriz yapmazsa cuma sabahı saat 7.30da doğuma gidiyorum...
kızlar istedim ki elimden geldiğince normal doğum olsun ama artık sabırsızlanıyorum ve suni sancı olayından da ürküyorum açıkçası,zaten doktorum da suyumun azalmaya başladığını söyledi:çok üzgünüm:
bana dua edin kızlar da sağ salim kavuşayım meleğime....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?