2008 Kasım Anneleri

ikiniz içinde hayırlısı olsun. meleklerinizi en iyi şekilde sağlıkla kucağınıza alıp aramıza dönmenizi bekliyoruz. Allah yardımcınız olsun. a.s.

elmalı turtacım ve ata_tanemcim çoook geçmiş olsun,Allah sağlık versin canlarım..

azocum e hadi doğurda gel hihoyyyt hayırlısıyla sende,diğer bekleyenlerde bebeklerinize sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz inşallah

günaydın kasım anneleri nasılsınız?
ben iiim sanırsam. bu sabah itibariyle yalnızım evde ..senağlama bebişim uyuyor ama ben ne yapacağımı bilmiyorum :uhm: şimdi tek başıma. kayınvalidem gitti sabah aşkımla birlikte. umudum anneme kaldı. elbette bir gün yalnız kalacağız ama ne bilim birden boşluk hissettim.

elmalı turtacım,atacım çok geçmiş olsun.
azocum umarım sende benden bile daha kolay bir doğumla alırsın bebeğini kucağına,hayırlı haberlerle dönmeni bekliyoruz cnm...

atacim ve turtacim cok gecmis olsun,insl.en kisa sürede atlatirsiniz.Ben simdiye kadar iki kez götürdün denizi cocuk doktoruna,bunlar rutin kontrollerdi.haftaya yine var bi kontrolumuz,her defasinda tün vucudunu inceleyip tartiyor doktor.birde deniz`in testisleri sis dogmustu onlari takip ediyoruz surekli,ama inmeye baslamislar.

bizim emme suremizde cok düzensiz,bazen iki saatte bir emerken bazende her saat basi istiyor.ama haftalik kilo alimi cok iyi doktor sorun yok bu sekilde devam et dedi.kendimi inek gibi hissediyorum memeler disarda sürekli.

mmfcim o sorun bizdede var canim.omzuma alip suratini oksadigim an duruyor,heleki huysuzsa o gece hep bu sekildeyiz.hm birde erkek bebek anneleri bebeklerin penislerini siyiriyormusunuz?ya nette okudum yapilmasi gerekiyor deniliyor ama bi yerdede yapmayin diyorlar,haftaya sorucam doktora sizler ne alemdesiniz biliyormuydunuz bunu hic?

çilekcim bide iki kez doktora götürdük , biri söylememişti bişey ama ikincisi baktı sıyırmayın penisi dedi bize, bizde zaten dokunmuyorduk

Arkadaşlar aranızda bebğini emziremeyenler var mı? Benim göğüs ucu problemlemim var yani içe dönük ve neredeyse 1.5 aydır özel masaj yapmama rağmen dışarı çıkmadı. Bebişim 18 Kasımda dünyaya geldi ve hastanedeki hemşireler dahil hiçbirimiz bebğimin 48 saat boyunca aç kaldığını anlamadık. Göğüs ucu içeride olduğu için silikon meme ucu kullandım bebek kabullenemedi, ememiyor. Üstüne bir de pompa aldım baya güzel bişi meğerse sütümde yokmuş. mecburen çocuk doktorumun bilgisi dahilinde hazır mamaya başladım. bu arada süt arrtırıcı birkaç ilaç ve yöntem önerdiler. dünder beri pompaya biraz da olsa süt geliyor ama bu seferde kızım anne sütünü kabullenemedi. Mamayı deliler gibi içip bitiriyor ama anne sütünü biberonla içirmeye kalktığımda direk dışarı çıkarıyor ağzından ve surat ifadesi de sanki limon yemiş gibi oluyor. Müthiş bir vicdan azabı çekiyorum mamaya başladığım için ama doktor süt yoksa olana kadar başka yapacak birlşey yok dedi. Benzer problem yaşayan arkadaşlar varsa önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

tatlım benim göğsümde problem yok ama sütüm yok denecek kadar az bizde mama veriyoruz, aralardada emziriyorum, biberonla mama verdiğim halde göğsümü reddetmedi allaha şükür bıraksam sürekli emecek,:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bazı bebekler anne sütünü çokta gelse almıyor bazen sütün tadı farklı olabiliyormuş, hiç vicdan azabı çekme bebeğinin doyması lazım keşke emse ama yapacak bişey yoksa üzülme şimdi mamalar anne sütüne çok yakın

herkese merhaba öncelikle azocum inşallah kolay bir doğum yaparsın canım allah yardımcın olsun
donurlu canım senin işinde çok zor ben de ilk günler göğüs ucu problemimden dolayı süt veremedim ama
bir baktım biberona ve mamaya alıştı çocuk sonra dedim ben ne yapıyorum ve 4 saat süren çabalarımla ki kolay olmadı o ağladı
ben ağladım ama vazgeçmedim sonunda verdim memeyi artık alıştık çok şükür içiyor sen sakın alıştırma iyice
bu arada ineklere döndüm bende memeler sürekli ortada geziyorum eşim diyorki hollanda ineği alacağım
kızıma öyle bir emiyor ki maşallah göğüs ucu olmayan ben sadece uç taşıyor gibiyim

DONURLU bencede pompayla göğüs ucunu çıkarıp göğsünden emzir .emmiyosa iyice acıkmasını sağla acıkınca mecbur alıyo .biborana alıştırma bence zaten pompaya gelen süt bebeğin emdiğinden az oluyo ve bebek gibiamsaj yapmadığı için zamanla azalıyo sütve bitiyo ne yazıkki ..tecrübeliyim cnm ilk bebeğimde üşendiğimden ya sütümüsağıp biboranla verirdim yada mama yapar verirdim kolayıma gelirdi çünkü eşimde olaya ortak olurdu emzirirken devirip çıçını yattığı için öyle kolay oluyodu neyse uzattım işte öölece alıştıbiborana ve beni tamamıyla reddetmişti.bu haylazlar biziparmağında döndürüyo ama diyorum herşey senin istediğin gibi olamaz.çok fazla şımartmamaya çalışıyoruz ama tabii ne kadr olursa...
ÇİLEKCİM pipisini sıyırmayın diyo bizim drumuz.ikisini de sıyırmadık.kendisi zaten her ay muaynede sıyırıp bakıyo.ufaklığın pipisinin ucu darmış şuan problem olmaz ama belkisünnet deriz demişti .aman desede bizde yaptırsdak.yazın koca eşeği sünnet ettirdik ya burnumuzdan getirdi.ufakken anlamayız hiçolmazsa

NEDEN BU EŞLER HOLLANDA İNEĞİ ESPİRİSİNİ YAPAR ANLAMIYORUM. BİLDİKLERİ BAŞKA BİR ŞEY YOK SANKİ...:1no2::1no2:
BENİM GÖĞÜS UCUM YOK DENECEK KADAR AZDI. ŞİMDİ ASORTİENİN DEDİĞİ GİBİ SIRF UÇ GEZİYORUM. AMA ANLATILMAZ Bİ ACI VAR UÇALRIMDA. OĞLUŞUM EMMEYE BAŞLADIĞI İLK 1 DAKKA CANIMDAN CAN GİDİYOR. GEÇECEK UMARIM. O KADAR DA KREM ALDIK. MASELEF HALA ÇOK ACIYOOOOO Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
mmmf cim senin pre maşallah çok hoş gözüküyor ya bu arada zeynebin canım onu
yani uç olayını azo demedi ben dedim:dilcikaazo şimdi doğum işiyle uğraşıyordur uçları ne yapsınnaniknanikr:

selam kızlar nasılsıjız?
azocum inşallah sağsağlm bebeğine kavuşurun canım Allah kolaylıklar versin

bende emme problemi yok çok şükür sütüm de iyi şimdilik
bizimde üç gündür gaz sorunu çıktı ortaya
karnı çok gergin ve emmediği uyumadığı zamanlar hep acı çekiyor oğlum
onun kıvranışlarını ve yardım ister gibi bakışını görünce dayanamıyorum
uykuuzluğu yorgunluğu geçtim ama oğlumun ağrı çekmesi beni daha çok üzüyor
damlada kullanıyorum rezene çayı içiriyorum zeytinyağıyla masaj yapıyorum sıcak havlu koyuyorum hepsi geçici çözüm oluyor
bu günlerde geçecek biliyorum inşallah fazla sürmez
Allah hepimizin meleklerini korusun

mmmf cim senin pre maşallah çok hoş gözüküyor ya bu arada zeynebin canım onu
yani uç olayını azo demedi ben dedim:dilcikaazo şimdi doğum işiyle uğraşıyordur uçları ne yapsınnaniknanikr:

laelaelaelaelae kız fark ettimde düzelttim ya ondan sonra. illa kafamızın karşıklığını vuracaksın yani yüsümüze kötükedihüso
Allah azoya ve doğum olayına girişenlerin yardımcısı olsun..:Saruboceq::Saruboceq:

merhabalara.s.
kızlar ben hala doğuramadım:1no2:dün geceden beri çok kaıslmam var ama ufacık sancı dahi yok benim kız yerinden pek bi memnun galiba:CüvCüv:
dün gece eşimle karar verdik ve ben sezeryan olmaya karar verdim eğer benim nazlı kızım bir sürpriz yapmazsa cuma sabahı saat 7.30da doğuma gidiyorum...
kızlar istedim ki elimden geldiğince normal doğum olsun ama artık sabırsızlanıyorum ve suni sancı olayından da ürküyorum açıkçası,zaten doktorum da suyumun azalmaya başladığını söyledi:çok üzgünüm:
bana dua edin kızlar da sağ salim kavuşayım meleğime....

Allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar olsun inşallah :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…