2008 Kasım Anneleri

lavinyacım allah yardımcın olsun azo ne yaptı acaba bebeğini almışmıdır kucağına haberi olan var mı
sekreterden haberi olan var mı bir de

mmmf nin dediği adrese gir zaten o yönlendiriyor seni canım anlatacak bir şey yok. daha önceki çizelgeni kendin yaptıysan gene yaparsın farklı bir şey yok. benim elimden tek o geldi .. :çok üzgünüm:

asorticim bende açılıyo link sen yaptığını nerden yaptın
zeynepcim sakın kendini bırakma olmadı bi dra gözük.bak ilk oğlumda şiddetlibi bunalımagirmiştim de gitmemiştim dra şimdidövünüyorum çünkü ufaklığın her anının tadını çıkarıyorum büyük oğlumda hiç bişey anlamadım hatta ne durmadan emmeye geliyo onuda kendimi de atiim balkoından falan diyodum.amaaan allah korusun yaa şimdiaklıma geldikçe ağlıyorum o günler valla ne zordu.o yüzden seni iyi anlıyorum cnm.dediğim gibila havle de çek bol bol vesveseye birebir

selam herkeseee..nasılsınız arkadaşlar,sanırım herkes iyi :) bende iyi olmaya çalışıyorum..salı günü bir arkadaşım gelmişti bebek tebriğine.onunda 2,5 yaşında bir kızı var nasıl tatlı anlatamam ama çocuk biraz hastaydı öksürüyordu.sanırım benimkinede azıcık bulaştı burnunda bi tıkanıklık var sanırım ara sıra hırıltılı nefes alıyo ve biraz hapşırık ve huysuzluk var.belkide bişeyi yoktur ama şüphesi bile yrtiyor bana.daha 3 haftalık yaa hastaysa kahrolurum (

saphiracım geçmiş olsun cnm sinomarin diye bi burun damlası var ondan aldım aspiratörlede çekiyorum burnunu.boyundan büyük sümük çıkıyo hırıltı ondan oluyo temzleyince rahatlıyo huysuzluğuda geçiyo tavsiye ederim sende al
ayrıca hasta çocuğuyla bebek görmeye gelenleri kim olursa olsun KINIYORUMMMMMklava:

haklısın canım en iyisi Allah'a sığınmak. birden eve kapanınca neye uğradığımı şaşırdım.Eşbette geçecek Allah'ın izniyle...
burda hava çok kötü ve bizim ufaklık geceyi gündüz sanmaya devam ediyor. bi şekiilde bunun ayrımını yapmak lazım :jeyyar:

Günaydin herkeze..Kizlar bu ara hepimiz lohusalik sendromu yasiyor olabiliriz aman dikkat edelim kendimize.Hem cok eglenceli hemde bir o kadar tehlikeli bir dönemdeyiz suanda.Bebek ve kendi sagligimiz icin lütfen rahat olmaya calisalim.

Mesela ben dün evimi süpüremedim diye accik agladim ama sonra gecti hemen:)

saphiracim insl.önemli bisi yoktur meleginde,gelmesin hasta bebeyle kimse ya,bu ne rahatlik anlamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…