- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.821
niçin hep ağlamak istiyorum ben :çok üzgünüm:
bu arara neden çizelgem gözükmüyooo
mmmf cim hadi ama girmiyor bana bi yardım etsen 14 kasım doğumluyuz[/QUOT
buyur canım bunu yaptım umarım beğenirsin
http://breastfeeding.tickershack.com/tickers/kes2b83o6v5lfn0o.png
ayyy bu hormonlara ne hamilelikte bıraktı peşimi ne doğurdum bıraktı. Allahım sen koru...:Saruboceq:
selam herkeseee..nasılsınız arkadaşlar,sanırım herkes iyi :) bende iyi olmaya çalışıyorum..salı günü bir arkadaşım gelmişti bebek tebriğine.onunda 2,5 yaşında bir kızı var nasıl tatlı anlatamam ama çocuk biraz hastaydı öksürüyordu.sanırım benimkinede azıcık bulaştıburnunda bi tıkanıklık var sanırım ara sıra hırıltılı nefes alıyo ve biraz hapşırık ve huysuzluk var.belkide bişeyi yoktur ama şüphesi bile yrtiyor bana.daha 3 haftalık yaa hastaysa kahrolurum (
asorticim bende açılıyo link sen yaptığını nerden yaptın
zeynepcim sakın kendini bırakma olmadı bi dra gözük.bak ilk oğlumda şiddetlibi bunalımagirmiştim de gitmemiştim dra şimdidövünüyorum çünkü ufaklığın her anının tadını çıkarıyorum büyük oğlumda hiç bişey anlamadım hatta ne durmadan emmeye geliyo onuda kendimi de atiim balkoından falan diyodum.amaaan allah korusun yaa şimdiaklıma geldikçe ağlıyorum o günler valla ne zordu.o yüzden seni iyi anlıyorum cnm.dediğim gibila havle de çek bol bol vesveseye birebir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?