- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.841
sanırım içeri sıkılı olarak sokuyoruz içeri girince yavaşça bırakıyoruz aspiratörü. Banusu uyansın da bir daha deneyeyim. Kıyamadım dün bunu yapmaya. Nazikçe oynatıp duruyorum aspiratörü. Görseydiniz gülmekten ölürdünüz.
selam kızlar.
saphiracım burun hırıltısı ve tıkanıklığı yeni doğan bebeklerde olur canım hastalık kapmamıştır merak etme ..bu yüzden hastanede verilen hediye çantalarının içinden burun damlası çıkıyor..ayrıca eczaneden de dr un önerdiği bir damla alabilirsin..bizim dr umuz yazdı dün reçeteye ..ne olur ne olmaz evde bulunsun diye bir gaz damlası bi tane ateş düşürücü fitil ve burun damlası ..bunlar bebekli evlerde olmassa olmaz ..sende kontrole gitiiğinde yazdır canım ..
bu arada kızıma sütüm yarıyomuş dr umuz söyledi..oldukça kilo almış..boyu bile uzamış 20 günde maşşallah..çocuk dr umuzu da seçtik artık doğum yaptığım hastanede çok tatlı bir adam çok ilgili..artık oraya götürücem kızımı..
julicim dediğin gibi önce sıkılı şekilde içeri sokup içindeyken bırakıyorsun ..benim kız pek hoşlanıyo ..bakıyom burnunda bişey gördümmü fırt çekiyom hemen :))
Günaydın çilek. Kız ne delisin sen. Söyle o hormonlarına daha makul şeyler için ağlatsın mümkünse hiç ağlatmasın seni.
zeynepcim ilk bebeğin diil sanırım .ötekinde de böyle olmuşmuydu
bende kendimi çok yalnız hissediyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?