2008 Kasım Anneleri

bir de bu kadar sıkılıp kasılmamın nedeni hala ağrım geçmedi. yani ağrı deken ayakta ve yürürken karnım acıyo. bu yüzden kalkıp rahatca hiç bişi yapamıyorum. yatsam her yerim ağrıyo. kısıtlı kaldım yani.
2 gündür kabızlık yaşıyorum. bide bunu sorun ettim. nasıl içim iç dikişlerim acıyo anlatamam. kayısı yiyorum elma kompostosu içiyorum. aman Allahım kimseye helede böleyken vermesin.
İşte bunların hepsi birleşti kafamda tilki konseyi oluşturdu. normal diyorum geçecek diyorum bi an geliyo koyveriyorum. Bunada şükür ne yapalım da neden hala bu karnımdaki ağrı yürürken ve ayaktayken oluyo geçmedi takığım buna kafamçokkarıştı

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba kızlar..UmARIM herkes iyidir.biz de oğluşumla iyiyiiz. çok şükür.sarılık problemmiz devam ediyor..uzAmış sarılığımız var.ve 2 ay kadar devam edeceğini söyledi doktorumuz.Onun dışında bir sorunumuz yok çok şükür..Oğluşumun doğum hikayesini ve resmini yeni ekledim bakmak isterseniz.

pirayecim bende nurullah beye gidiyorum memnun kaldım açıkçası devam etmeyi düşünüyorum..bu arada asiye hanım ne zaman gelirse o zaman giderim..bana 40 ında görüşelim dedi 20 gün var daha o zamana doğurmaz heralde kaç aylıkmış ki asiye hn..?? ondan başkasına gitmem ..

selam kızlar
bakıyorum da yine hormaonlar konuşulmuşl
hamilelik psikolojisi derken şimdi de lohualık bunalımı korkusu var
bende çok misafirden bnalmıştım bir ara
bir de dün gece çok uykusuz kalınca ertesi gün yorgunluk ve uykusuzluktan ağlayacaktım neredeyse
zor şeymiş anne olmak
dün bir arkadaşımla konuştum merak etme 40 ı çıkınca her şey rayına oturur dedi
45. gün çok değişiyorlar dedi
umarım öyle olur
hepinizi ve meleklerinizi öptüm canlarım

sevgili zeynebin benimde aynı sekıldeydı agrılarım. 20 gun gectı sezeryanınustunden ancak ıyıyım dıyebılıyorum. karnımın ıcı yanardı boyle :s Allah kolaylık versın sifa versın ıns.

Günaydin güzeller..bakiyorumda kimse ugramamis henüz.Biz Deniz bey icin sabaha kadar nöbet tutunca,erkenden düstüm buralara.

eylülcüm sahidende melis ece cok tatli cikmis bu fotoda,masallah minik kusuna.

ya azodan bi haber yok dimi?facedende yazdim ama geri dönmedi,büyük ihtimal gelmistir nazli oglu.

insl.iyidirlerdirde.accik gidimde uzaniyim bende,zombi gibi hiiseediyorum kendimi:)

herkese günaydın güzeller hala kimse uğramamış herkes uyuor mu yoksa biz erkenden ayaktayız artık saat 7 dedik mi gözler açılıyor neyse bende işlerime bakiim kimse yok nasılsa

günaydın mirmirmirmir
ne uykusu şekerim kim kaybetmişde biz bulacaz uykuyu. gecelerimiz pek bi renklendi çok renksizdi yaaa kaydirigubbakcemile5
işim yok gücüm yok öle oturuyorum beni uyandırdı kendi fosur fosur uyuyo maşallahhh . ama nedense o uyudumu ben uyuyamıyorum. eskiden ne kadar çok uyurdum şimdi bi numara yok..
eee sizde ne var ne yok.. eylülcüm kızın gerçekten biblo gibi maşallah
adaylar arasına alayım melis hanımıdaa :dance:

8.ayında filan galiba cnm çünkü ben daha doğurmadan önce kontrole gittiğimde muayeneye gelen başka bi kadın 7 aylık demişti asiye hanımn bebiş için 8i doldurmuştur yani.işte bana belli değil demişti bayram sonrası için bakalım yoksada bekleriz artık doktorcuğumuzu..
nurullah beyden bende memnun kaldım cnm her soruma cvp veriyo güleryüzlü çok ilgileniyo devam edicem.aşılarınıda nisadamı yaptırıyosn cnm melis ece nin?dr bize özelleri ben yapçam diğerlerini sağlık ocağında yaptırcaksnz dedi aslında ben hepsini orda yaptırmak istiyodm ama sadece özelleri yapıyolar heralde.

yine bizzz geldik:)Deniz bey dinledi müziklerini sIzdI simdi ama nedense ben uyuyamiyorum,zeynebinde uyuyamiyormus yalniz diillkim neyseki.halbuki cok uykum vardi benim
nevardiki accik uyusam.

Benden de günaydın kızlar.Uyku demişsiniz ya ahh ahhh!!!!

Vallahi gündüzleri iyiym de gece uykusuzluğa dayanamıyorum.Hele benim oğlum artık geceleri öyle 2-3 saat uymuyor.Gündüzde öyle tabi.Kısa kısa uyuyor.Uyurken mıkırdanıyor.Hele gaz sancısı tutarsa ben hiç uyumuyorum.Gece en fazla yarım 1- 1,5 saat uyuyor son zamanlarda.kalkıyor emiyor uyuya kalıyor.yerine koyuyorum .allaha yalvarıyorum ne olur 2 saat uyusun da bne de güç toplayayım diye.

İtiraf ediyorum bu gece Bi nağra attım.Çok bunalmıştım.Zaman zaman uyuya kalcağım diye korkuyorum emzirirken.Off ne uzattım değil mi..

Yarın mevlütümüz var hazırlıklar devam ediyor.Yarın 27. günümüz.Allahım nasıl geçti ya.

öpüyorum bütün anneleri.Bi itiraf daha :2. bebği yapmaktan yavaş yavaş vazgeçiyorum galiba.Umarım bu düşüncem değişir zamanla.Bir de Bu hayatta en zor işin annelik olduğuna karar verdim.Cennet anaların ayakları altında diye boşa denmemiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…