- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.901
herkese merhaba;
kızlar bi sorum olacak,
emzirdiğimiz için yediğimize içtiğimizedikkat etmemiz gerekiyor biliyosunuz. en başta gaz olmak üzere her şey bebişe geçiyo sütten. ben bu yüzden 20 gündür bol sıvı tüketip hep sebze ve lifli besinleri yiyorum.
ama artıkın cok sıkıldım. ıspanak pırasa yemekten. valla görmek bile istemiyorum artık bunları.
emziren anneler siz nası besleniyosunuz. mutlaka benim aklıma gelmeyen ama sizleirn bildiği bişeler vardır????
canımmm sıkılıyoooorrrrrr
bu arada kabızlık şikayeti yaşayan var mııı ? varsa nasıl bir yol izliyorsunuz ?
benim kızım emzirirken yapıyo genelde kakasını ..elimin altında patır putur çıkarıyo ..o yapınca ben yapmış kadar rahatlıyorum valla..bu arada kaka renginin altın sarısı renginde ve ishal gibi olması gerekiyormuş dr söyledi..şu anda benim kızın ki böyle ilk 5 günden sonra bu hale geldi..böyle olması sağlıklı ve iyi beslendiği anlamına geliyormuş..
ooo asortie seninki yeni mi başladı benim oğlan daha ilk günden çişini altını alırken havaya fıskiye şeklinde yapmayı adet edindi.hatta bigün okadar komik bişey yaşattıki bana kriz geldi altını açarken.bezini açmıştım batu beyin kakasını ıslak mendille silerken kaka yapmaya başladı.onu temizlerken kustu kusmuğunu temizlerken çiş yapmaya başladı havaya doğru.ben hangi birine yetişceğimi şaşırdım başladım gülmeye ama ne gülme.yani aynı anda benim oğlanda nekadar delik varsa hepsinden sıvı çıkışı yaşandı:))))
ay çok güldüm atacım valla hala gülüyorum bizede oluyo bu durumlar bütün deliklerden he :)))
zeynepcim ne profiline yazabiliyorum ne özel mesajın açık.zamanla uykular düzen girecek meraketme.bizimki 50 günlük oldu nerdeyse 2 aylık olucak.zamanla düzeliyo anlııcan gerçi odüzelmiyoda sen alışıyosun bu tempoyamirmirmirmir
ciddi misin mmmf cim ya da emin misin çok erken deil mi gerçekten
doktor bana en az 2 ay sonra olursun ondan önce olmassın demişti yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?