2008 Kasım Anneleri

buyur canım ben geldim nöbetçi anne ne isterdiniz hihoyyyt

gerçektende ikisinden de haber yok. büyük ihtimalle melekleri ile meşguller ve bizi unuttular.:1shok:

iyi akşamlar kızlar biliyorsunuz cuma günü sabah ameliyat olacaktım fakat perşembe günü normal yolla geldi kızım en yakın zamanda doğum hikayemi yazacağım öpüyorum sizi

iyi akşamlar kızlar...
anca bizim yaramaz oğlandan fırsat bulup yazabiliyorum.
26 kasım 2008 saat 14:20 de oğlumuz ömer kaan sezeryanla 4060 gr. ve 54 cm. olarak dünyaya geldi.
ben dikişlerimin yüzünden biraz sıkıntılı kalkıp yatsamda oğlum ve ben çok iyiyiz.
sadece oğlum hafif sarılık oldu.
biraz kendimize gelelim; detayları yazıcam.
hepinizi çok öpüyorum..
lavinyacım seninde gözün aydın bu arada..allah analı babalı büyütsün..

off cok canim sIkkIn..esim yine basladi is toplantilarina gitmeye,ne güzelya alismistim ben uzun süredir hemileyim diye evdeydi hep bugün yalniz kalicaz oglusumla ikimiz.Deniz beyde huysuz bugün,yatiriyorum agliyor,aliyorum kucagima susuyor.

Azocum canım yaa hadi hayırlı olsun. Tatlım dikişlerin acısı geçecek çok kısa sürede merak etme. Hatta gğn gğn daha iyi olacaksın sen bile şaşıracaksın haline :) Maşallah Ömer Kaan'ımıza da.

Lavinya canım sana da hayırlı olsun.

Azocum ve Lavinyacım tebrikler kızlar,hikayelerinizi okuyamadım arkadaşlar tebrik edince gördüm açıkcası :))
Okuyacak kadar vaktim olmuyo hiç.
Ne zamandır nete giremedim Ceren den izin çıkmıyo bana.

Kızlar ben annemlere geldim adanadayım.eVDE Ceren le başbaşa çok zorlandım.Eşim izin alıp çarşamba bizi bıraktı giitti.Tabi babamızı özlüyoruz ama napalım böylesi Ceren ve benim için daha iyi.

Aynı durumu bende çok sık yaşıyorum.hatta siz ev işleriyle ilgileniyosunuz ya,ben hiç bi iş yapmıyorum sadece ceren.Buna rağmen ölüyorum.

kızlar azo dan haber yok hala sanırım bu arada darktanda haber yok hayırdır inşallah
Canım ben geldim nihayet.Bizim ufaklıktan zaman kalmıyo kalan zamanda yemek yemek,uyumak gibi zorunlu ihtiyaçlarımı anca gideriyorum.İnşallah emiğe alıştırcam da biraz daha rahatlayacağım.
Annemlere geldim baktım evde yalnız başedemiyorum.Bayram sonrasına kadar burdayım.

buyur canım ben geldim nöbetçi anne ne isterdiniz hihoyyyt

gerçektende ikisinden de haber yok. büyük ihtimalle melekleri ile meşguller ve bizi unuttular.:1shok:
Aynen öyle çok meşgulum ama sizi unutmadım:)) walla hep aklım burda ama gelemedim.

Bekliyoruz detayları ve resimleri..
Maşallah canım Ömer Kaan a Allah analı babalı büyütsün.
geçmiş olsun inşallah sarılığı atlatır hemencecik.

iyi akşamlar kızlar biliyorsunuz cuma günü sabah ameliyat olacaktım fakat perşembe günü normal yolla geldi kızım en yakın zamanda doğum hikayemi yazacağım öpüyorum sizi

aa sürpriz yapmış bebeğin :) Demekki hayırlısı böyleymiş.Allah analı babalı büyütsün..
Geçmiş olsun canım.ben hiç sağmadım sütümü.Aslında ara ara sağmak istesemde acaba bebek acıkır da sütsüz kalırsa korkusu oluyor hep.Zaten memeyi sömürüyo bitiriyo hala aça olunca mama veriyorum.
sen hangi ara sağıyosun sütünü.bebek uyurken mi? Ay inşallah buna yazdığın cevabı okuyabilirim.pek girmeye vakit bulamıyorum ya (

benimki gibi kucak kuşu Deniz de desene :))
napcaz bunlarla ben kara kara düşünüyorum.
benimde kanamam ara ara geliyo azar azar.Bugün 30. günüm.

Dark umarım bu cevabı okuyabilirsin. Kızımın emme aralıklarını ilk günlerde not etmiştim. Zamanla hangi saatlerde emdiğini anlayabildim. Mesela gece 22 den sonra 1 e kadar saatte bir emiyor. Ama zğlen 12'den sonra en az iki saatte bir meme istiyor. Ben de bu aralıkları kollayıp onu emzirdikten ve o uyuduktan sonra sağdım. Fakat memelerin durumu da önemli. Yani o gece fazla emmemiş oluyor, memelerde o emmesine rağmen sür birikmesi oluyor. O zamanlar sağıyorum. Ama o emdikten donra memeler boşsa ki bunu farkediyorsun, o zaman sağsan da 10 ml den fazla çıkmıyor. Memeler doluysa 70 ml. çıkıyor. Ama bu 70 ml. onu doyurmaya yetmiyor. En azından benim kızımı. Bir kere ben yokken 70 ml. içmesine rağmen hemen arkasından geldiğmde kurt gibi de beni emmişti :) Ama birikmiş birikmiştir. Belki lazım olur. Zaten şimdiye kadar sadece 2 defa 70 lik çıktı. Annem bir ay sonra sütün daha bollaşır dedi.

selam kizlar bende geldim 25 kasimda oglum dogdu ama cok zor oldu normal dogumla dunyaya geldi ilk dogumum bile bu kadar zor degildi neyse hersey gecti ama oglum cok korkuttu beni cok halsizdi kan degerleri iyi degildi simdilik evdeyiz bir hafta hastanede yattik yarin yine doktora gidecegiz ins tez zamanda düzelir cok korkuyom birde depresyona girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…