- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.921
selam kızlar bende dogumdan sonra bir dalgınlık başladı hayal gibi yaşıyorum herşeyi zaman nasıl geçiyor anlamıyorum sizdede aynı şeyler oluyormu
kızlar adet oldum şoktayım bu kadr çabuk beklemiyordum doğrusu...demek 2 gündür alnımda çıkan sivilcenin sebebi buymuş
Günaydinn herkeze..Zeynepcim bizim gecemiz ortaya karisikti bu gece..arada uyanip birer saat kucakta kalmalar disinda iyiyydik cok sükür.
ya benim kanamam cok az,hatta yok gibi bisiy.Hataneden ciktiktan sonra yalnizca bir hafta normal ped kulllandim.Simdi sürekli günlük pedlerle idare ediyorum o kadar az yani ama bitmiyor..
günaydın kızlar bugün baya uykusuzum hala ağlıyo bu enerjiyi nerden buluyo yaamirmirmirmir
günaydın kızlar bugün baya uykusuzum hala ağlıyo bu enerjiyi nerden buluyo yaamirmirmirmir
Tünayydın kızlar. Uykusuz kalanlara Allah yardım etsin. Biz de her akşam uykusuzluk çekerdik ama dün gece ne olduysa 1 buçukta uyudu kızım bir 4 te kalktı sonra sabah 7 buçuğa kadar uyudu. Ben de biraz enerji topladım. Dün gece ilk kez kızımdan ayrıldım. Annem anjiyo oldu yanına gittim 3 saat ayrı kaldım kızımdan. Gündüz süt sağmıştım 70 ml. çıkmıştı ama yetmemiş tombiş kızıma ben gelince kıtlıktan çıkmış gibi emdi :) Bugün gene sağdı m buzluğa koyarım diye gene 70 lik çıktı. Birkaç saat sonra sağıp onun üzerine koyup buzluğa atsam bişey olur mu acaba. Yani 3-4 saat arayla sağılmış iki süt birleşse bişey olur mu??
Bu arada benim kanama da durmuyor. Bitti, zannediyorum 2 gün sonra gene başlıyor 2 gün sürüyor duruyor. Hep böyle devam ediyor.
Tünayydın kızlar. Uykusuz kalanlara Allah yardım etsin. Biz de her akşam uykusuzluk çekerdik ama dün gece ne olduysa 1 buçukta uyudu kızım bir 4 te kalktı sonra sabah 7 buçuğa kadar uyudu. Ben de biraz enerji topladım. Dün gece ilk kez kızımdan ayrıldım. Annem anjiyo oldu yanına gittim 3 saat ayrı kaldım kızımdan. Gündüz süt sağmıştım 70 ml. çıkmıştı ama yetmemiş tombiş kızıma ben gelince kıtlıktan çıkmış gibi emdi :) Bugün gene sağdı m buzluğa koyarım diye gene 70 lik çıktı. Birkaç saat sonra sağıp onun üzerine koyup buzluğa atsam bişey olur mu acaba. Yani 3-4 saat arayla sağılmış iki süt birleşse bişey olur mu??
Bu arada benim kanama da durmuyor. Bitti, zannediyorum 2 gün sonra gene başlıyor 2 gün sürüyor duruyor. Hep böyle devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?