2008 Kasım Anneleri

selamlar, okuduğum kadarıyla hepimizde genelde aynı sorunlar var..
benim oğluşun biri çok çıkarıyor çişini üzerine birazda hareketli ondanmı bilemedim bu gece 4 kere üst değiştirdim yaa..( bişey değilde giydir çıkar hastalanmasından korkuyorum.. eşim yatak odası için ayrıyeten ufo siparişi verdi.. daha sıcak olsun üşmesinler diye.. benimkilerde kakalarını çok ıkınarak kızarıp bozarıp yapıyorlar mamam yediririken aşağıdan bırt bırt gidiyor.. zor yaptıkları zaman altlarını açıp yardımcı oluyorm..:)) önce koruma bezimizi üzerine koyuyorum altını açınca şelale çoşmasın diye sonra ayklarını karnına doğru iterek kakka yapmalarına yardımcı oluyorum 2-3 seferdir onlarda hoşuna gidiyor çabuk rahatlayınca ama sadece çok zorlandıklarında yapıyorum bunu.. birgün benimkilerde bir keresinde babasına birinde de kendi suratına işedi..:)) doktoru bile suluyordu kilolrı ölçülürken.. bu arada bende 50 gün oldu doğum yapalı hala hafif kırmızı kahve lekeler kesilmedi.. bir gidiyor bir geliyor.. ha bu arada gebelik çizgimde duruyor çok net bir şekilde bende 13 kilo gitti şimdilik 4 kilo kaldı oda göbekte benim bıdıklar bu gisişle onuda giderirler biliyorum..

azo lavinya ve elif gözünüz aydın.. sağlıcakla büyütün bebişlerinizi..

Deli oldumya ne kadar huysuzlandi Deniz dün gece.Gazida yoktu bos yere agladi sürekli..

elifsecvdecim gozun aydin canim,gecmis olsun..

darkcim ohh iyisin vallahi,kal annenin yanindaya,ne güzel cok yardimci oluyorlardir sana.

azo ve elif gözünüzaydın kızlar sonunda sizinde oldu
azo sende bende çok istedik normal doğumu ama olmadı canım sağlık olsun bakalım
umarım iyisinizdir ikinizde

elifcim tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün.
epiduralli bayanlar baş ağrınız varmı ? son 3-4 gündür enseden gelen bi ağrım var . epiduralden geçer diyorlar ama panik yaptım gene.. sizde varmı oldu mu böle bişi ? yoksa dr umumu arasam :uhm:

günaydin herkeze...uykusuz bir gecenin ardindan yine düstüm netlere:) yeni uyudu beyfendi bende biraz nete bakayim istedim...keske hepimizin birer dügmesi olsaydi,bebelere uyudugu an o dügmeye basip bizlerde uyusaydik ne iyi olurdu dimi?

zzeynepcim sen normalmi yapmistin dogumu?sezeryanmi? eger normal epiduralse,benim cok enderde olsa basim agrim oluyor,cok kisa süreli oluyor ama biraz etkili ..

çilekcim ne kadar çok normal istedim fakat ben sezeryan oldum her an değil ama gün içinde bi tutuyo maşallah Allahtan ağrı kesici işe yarıyor. akşam inceledim de nette baş ağrısı yapıyormuş. zamanla geçiryormuş. Allah beter bişi yapmasında buna katlanılır.. yada katlanmak zorundayız diyelim.
bu düğme işine bende çok değindim. kimseden ses çıkmamıştı. seninde benim gibi düşünmene sevindim. askerlikte 3-5 nöbetleri çok zor derlerdi. uykunun en tatlı yeri diye. bende öğrendim 3-5 nöbetini :ecrin_bebek:

zeynepcim agri kesici almayi dusundum ama,ya bebege gecerse diye endiselendim ve almadim.bir zarari yoktur dimi sen aldiginada göre..evetya daha kötüleride vardir neyseki biz yine iyi atlattik.

heleki tam dalmisken tekrar viyaklama sesi süpper iste.

kendi kendime ilaç alırmıyım Allah korusun ona bişi olacağına az ben çekerim
geçer tabi. Ama sevgili ama bana tam olarak yaşayacaklarımı anlatmayan (ben çok panik bi kadın olduğum için ) doktorum ağrılarımı bilidiği için hastaneden çıkarken yazdı bana ağrı kesici ve ekledi : NE ZAMAN İHTİYACIN OLURSA AL GÜNDE 3 KEZ ALABİLİRSİN BEBEĞE HİÇ BİR SAKINCASI YOK ..
adam bugünleri bilmiş de bana bişi dememiş. yada diyorum uykusuzlukda mı yapıyo baş ağrısı. Allahtan ağrı kesici işe yarıyo.
çizelge için adres yolladım aldın mı?

Breastfeeding Ticker Hip Trendy Modern Unique Cute Baby Breast feeding Tickers

hmm ayin 3.nde doktorumuz var ben yinede sorayim kendisine,cok evhamliyim bende ya..

aldim canim cok sagol du bakalim yapabildimmi ama:)

Herkese günaydın kızlar..uykusuzluktan ölüyorum.bu gün benim de başım ağrıyor ama uykusuzluktan olduğunu düşünüyorum.

epidurale bağlı ağrılar bildiğim kadarıyla ameliyatın hemen arkasından çıkıyor.bu kadar geç olunca epidurale bağlı değildir sanırım.parasetamol filan alailirsiniz baş ağrısı için kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…