- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.961
günaydin herkeze...uykusuz bir gecenin ardindan yine düstüm netlere:) yeni uyudu beyfendi bende biraz nete bakayim istedim...keske hepimizin birer dügmesi olsaydi,bebelere uyudugu an o dügmeye basip bizlerde uyusaydik ne iyi olurdu dimi?
zzeynepcim sen normalmi yapmistin dogumu?sezeryanmi? eger normal epiduralse,benim cok enderde olsa basim agrim oluyor,cok kisa süreli oluyor ama biraz etkili ..
çilekcim ne kadar çok normal istedim fakat ben sezeryan oldum her an değil ama gün içinde bi tutuyo maşallah Allahtan ağrı kesici işe yarıyor. akşam inceledim de nette baş ağrısı yapıyormuş. zamanla geçiryormuş. Allah beter bişi yapmasında buna katlanılır.. yada katlanmak zorundayız diyelim.
bu düğme işine bende çok değindim. kimseden ses çıkmamıştı. seninde benim gibi düşünmene sevindim. askerlikte 3-5 nöbetleri çok zor derlerdi. uykunun en tatlı yeri diye. bende öğrendim 3-5 nöbetini :ecrin_bebek:
zeynepcim agri kesici almayi dusundum ama,ya bebege gecerse diye endiselendim ve almadim.bir zarari yoktur dimi sen aldiginada göre..evetya daha kötüleride vardir neyseki biz yine iyi atlattik.
heleki tam dalmisken tekrar viyaklama sesi süpper iste.
zeynep en alttaki linki kopyaliyosun dimi,ay deli oldum ya...
ee olmadi iki kez denedim..ama resimde koycaktim ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?