2008 Kasım Anneleri

dimi ya 15 gün sonra çıkan baş ağrısı epidurale bağlı olmamalı
hamileyken tek Parol ve minoset verdi dr büyük ihtimalle onlar içilir. he bide hastaneden çıkarken verdiği ağrı kesici advilmiydi neydi aman aklımda da tutamıyom...

herkese merhaba uykusuz bir gecenin ardından uyutunca benim ufaklığı hemen evin işlerini hallettim yeni oturdum buraya
nasılsınız herkes iyidir umarım bizim k mıkırdanmaya başladı bile offf uyku nedir bilmioo kz ya
kucakta uyuyacak yoksa yok allahtan tam daldıı zaman nerde yattığı önemli deil
doktor banada parol verdi ama bir ya da iki kez içtim o da uykusuzluktan başım ağrıdığında
allaha şükür hiç bir ağrım olmadı onun dışında

valla benimkide gülüyo ama hep uykuda hiç üstüme alınmıyorum bana bakıp ağlıyor geneldeeee naniknanik

ay çok hoşsun zeynep:roflol::roflol:
asortie benim cadıda öyle canım yaa kucakta uyuyo bırakıyorum mıkırdanıyo deli etti beniii kaçkere uyudu diye bırakıyorum tam bi işe başlıyorum ama bakıyorum uyumamış şimdi daldı bakalım nezaman uyancak.:ecrin_bebek:

kızlar cok moralim bozuldu yaa
bi haber okudum az önce, aydın da 5 kiloluk bi bebeği ölü doğurtmuş doktorlar. ama dehşet bi şekilde. siz de duydunuz mu bilmiyorum. cok etkisinde kaldım ben valla.
yani doğum yapmış biri olarak keşke hiç okumasaydım.
ülkemizde bu işler ne zaman insan onuruna ve sağlığına uygun bi şekilde yapılacak yaa. biz görebilecekmiyiz acaba merak edenler için haberin linkini de vereyim; ( etkinlenmicenizi düşünüyosanız okuyun lütfen)

Ölü doğan bebeğin babası doktora dava açıyor

tünaydın arkadaşlar.
Vallahi ben de çok uykusuzum.Oğlum gece çok kıvrandı.O kıvranırken beim içim iriyor.

İnanırmısınız arkadaşlar belki garip gelecek ama ben oğluma şimdi şimdi aşık olmaya başladım.İl zamanlar 15 gün kadar gazıyla altıyla beslenmesiyle banyosuyla ...vs herşeyiyle annemler ilgilensin istedim.alışamamıştım anneliğe...ve içimden de kendime kızıyodum ama elimde değildi.

Oğlum bugün 29 günlük, allah şükür o sendromu atlattım.şmdi ise aşığım bebeğime.

Bu arada cumartesi mevlitimizi de yaptık.Çok güzeldi.Darısı diğer yapacakların başına:))

ayy annem dün gitti kızlar ve ben bugün ikinci kez üzerini değiştirdirdim kuzumun çok kolaymış
be bende bişe sandım biras hoşuna gitmesede hanımın değiştirdim ama napiim
tam altını açıyorum dışarı ya çişini ya kakasını yapıyoo ya penye battaniye yetişmio kıza
ben en iyisi şu can bebenin alt açma zımbırtısından alayım ya bu ne hergün çamaşır yıkanıyo valla

ben bunu daha çok erkek bebekler yapıyor sanıyordum demek kızlarda yapıyormuş:roflol:
ben de sevi bebenin http://www.gebebe.com/default.asp?git=9&urun=8794 ürününü aldım her alt açışta yaramaz pipi iş başında olduğu için, diğerleriyle başa çıkamadım valla

yok canım kızlar da yapıyormuş sizinki nereye yapacağı belli değil sadece bizim ki belli bir yere yapıo

hemde hiç belli olmuyor bazen yere yapıyor, bazen nevresimin üzerine bazen kendi suratına bazen benim üzerimesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey her seferinde gülme krizi tutuyor valla
çamaşır yıkayıp ütülemekten bihal oldum ama,
kızlarda önlem alınabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…