2008 Kasım Anneleri

ya siz öle sanın kızlarda yapabiliyor bizim ki biraz daha teferruatlı temizlemesi o yüzden uzun sürüyoo uzayınca da yapıoo

mrb arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inş.çiş muhabbeti yapıyosunuz anladım kadarıyla.ben asortiye katılıyorum.benim bir kaç sefer başıma geldi..birde ben altını temizliyorum üstünü giydirip yerine koyuyorumki hadi tekrar.bez yetiştiremiyoruz valla

yok tatlım en sıcak be yapıyorum :)) evin her tarafı 28-29 derece hatta bazen 30 :)) yinede azıcık örtüyorum :):sm_cool:

yok tatlım en sıcak be yapıyorum :)) evin her tarafı 28-29 derece hatta bazen 30 :)) yinede azıcık örtüyorum :):sm_cool:
asortie ye katılıyorum, kızlar çok sıcak yapıyorsunuz bencede, biraz düşürmenizde fayda var diyorum, sonra dışarıya çıkaracağınız zaman ayarlamanız zorlaşır
ben 22- 23 derece gibi tutuyorum, eşime kalsa 26 falan yapacak ama yok izin veremem o kadar sıcağa çok sıcakta zararlı sonuçta

bizim ki 22 derece ben de alıştırmak istemiyorum sıcağa
sıcağa alışan çocuklar daha çabuk hasta oluyor 22 derece iyi zaten bence de

kesinlikle kız çocuklarının temizliği daha zor, bizimkilerde yaramaz pipiyi kontrol altına alabilirsen tamam

canım bir de malum yerlerini temiz tutmak gerektiği için alt değiştirme işlemim
benim biraz uzun sürüyor iyice siliyorum her yerini aslında yaz olsa her çişten sonra
yıkamak çok daha iyi olurdu ama şans işte:1closedeyes:

bencede kız bebeklerin alt açma işlemi daha kolaydır.
ben öle bi el çabukluğu yapıyorumki batmasın ortalık diye kendim bile şaşıyorum kendime :lepi:

canım bizimki tehlikelikaydirigubbakcemile3 ama kızlarınki daha bir titizlik gerektiriyor genital organların daha açık olması nedeniyle,

benimde uzun sürüyor yaaa, oğlum kakasını yapamıyor mama yediği için , ona yardıncı olmak zorundayım, genelde kakasını bezi açıkken yapıyor, onun bitirmesi için yardım ediyoruz bu arada birde çişimizi yapıyoruz tabi hadi bakalım baştan temizle-tatlicadiarzu-
birde benim böcüğüm ıslak mendilden hiç hoşlanmıyor soğuk olduğu için sizinkilerde tepki gösteriyormu

alt açma bezini falan koyuyorum peteğin üzerine ama bu hiç aklıma gelmemişti:)) teşekkür ederim, kuruma falan olmuyordur değilmi?

selam canım, benim oğluşlarda mamayla besleniyorlar..aynen bizde de kaka yaparken sorun oluyordu ..önceleri mamaya alışma dönemiydi sanırım çok sertti şimdi daha yumuşak oluyor ama çok ıkınıp kızarınca anlıyorum altını açıyorum hoşuna gidiyor ayakları yukardayken çabuk yapıyorlar.. tabi dediğin gibi çişde yapabiliyorlar bazen şimdi önlemimi aldım altlarını açarken üzerine bir bez koyuyorum giysileri batmıyorda bazen çok hareketli oldukları için çişleri üzerine çıkıyor.. evet ıslak mendilden önce huylanıyorlar değirince sonra tepki vermiyorlar ama peteğin üzerine bende koyayım iyi akıl gerçekten..

benimkinin sert değil kakası ama yinede zorlanıyor, doktor önerisiyle arada mamasına bir çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum ama henüz pek faydasını görmedim

azocum gözün aydın canım kavuştun oğluna çok şükür..allah uzun sağlıklı ömürler versin..

lavinyacım seni de tebrik ediyorum demek süpriz yaptı senin minik..gözün aydın..

elifcim çok geçmiş olsun zor oldu ama kavuştın sende yavruna..bu zamanda sana ihtiyacı var çocuklarının o yüzden toparla kendini..

herkese selam bu arada ..bizde mevlitimizi yaptık..çok güzel geçti ..darısı yapmayanların başına..bunu da atlattık çok şükür..

günaydin herkeze..buraya ilk dusen ben oldum galiba.sagolsun Deniz bey kiyamiyor annesinin uyumasina.

saphiracim cok sicak tutuyosun evi ya,bebekler sicakta cok iyi uyuyamaz diyor doktorlar.birde disari cikardigin zaman alismakta cok zorlanirsiniz,biraz bari dusur dereceyi:)

biz zaten buzlar ulkesinde yasiyoruz,birde o kadar sicaga alistirirsam cocugu hayati boyunca hep hasta kalir heralde.

uyumadigi zaman yatir arabasina,koy balkona dedi doktor,o zaman rahat uyuyrmus.tabi bunu yapmam o ayri konuda.ama bicok yabanci derece - bile olsa bu islemi rutin yapiyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…