- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.001
Bu arada oda sıcaklıklarını ve kıyafetleri konuşmuşsunuz. En sıcak yapan benim sanırım. Evin her yeri 24 derece. Her yere dereceler astım. Buna rağmen bazen kızımın yanaklarına ve burnuna dokunduğumda soğuk geliyor. Hele 22 dereceye indiğinde o yanaklar buz gibi oluyor. Kıyafet olarak da içine uzun kollu çıtçıtlı bady ve altına patikli alt. Üzerine de penye pijama takımı ya da tulum giydiriyorum. Penye battaniyeye de sarıyorum. Ayaklara da patik giydiriyorum.
asortie ye katılıyorum, kızlar çok sıcak yapıyorsunuz bencede, biraz düşürmenizde fayda var diyorum, sonra dışarıya çıkaracağınız zaman ayarlamanız zorlaşıryok tatlım en sıcak be yapıyorum :)) evin her tarafı 28-29 derece hatta bazen 30 :)) yinede azıcık örtüyorum :):sm_cool:
yani gerçek anlamda kız çocuklarının alt temizliği daha zor erkeğe göre
kesinlikle kız çocuklarının temizliği daha zor, bizimkilerde yaramaz pipiyi kontrol altına alabilirsen tamam
bencede kız bebeklerin alt açma işlemi daha kolaydır.
ben öle bi el çabukluğu yapıyorumki batmasın ortalık diye kendim bile şaşıyorum kendime :lepi:
canım bir de malum yerlerini temiz tutmak gerektiği için alt değiştirme işlemim
benim biraz uzun sürüyor iyice siliyorum her yerini aslında yaz olsa her çişten sonra
yıkamak çok daha iyi olurdu ama şans işte:1closedeyes:
benimde uzun sürüyor yaaa, oğlum kakasını yapamıyor mama yediği için , ona yardıncı olmak zorundayım, genelde kakasını bezi açıkken yapıyor, onun bitirmesi için yardım ediyoruz bu arada birde çişimizi yapıyoruz tabi hadi bakalım baştan temizle-tatlicadiarzu-
birde benim böcüğüm ıslak mendilden hiç hoşlanmıyor soğuk olduğu için sizinkilerde tepki gösteriyormu
selam canım, benim oğluşlarda mamayla besleniyorlar..aynen bizde de kaka yaparken sorun oluyordu ..önceleri mamaya alışma dönemiydi sanırım çok sertti şimdi daha yumuşak oluyor ama çok ıkınıp kızarınca anlıyorum altını açıyorum hoşuna gidiyor ayakları yukardayken çabuk yapıyorlar.. tabi dediğin gibi çişde yapabiliyorlar bazen şimdi önlemimi aldım altlarını açarken üzerine bir bez koyuyorum giysileri batmıyorda bazen çok hareketli oldukları için çişleri üzerine çıkıyor.. evet ıslak mendilden önce huylanıyorlar değirince sonra tepki vermiyorlar ama peteğin üzerine bende koyayım iyi akıl gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?