2008 Kasım Anneleri

ÇİLEKCİM GÜNAYDIN
nerde gördüğümü hatırlamıyorumama sanırım belçikada yaşayan bi arkadaşım yollamıştı resmi öğretmen okulun kapısına koymuş bebek arabasıyla ufacık bebeği dışarsı nasıl kar biz olsak burnumuzu çıkarmayız o derece yaani çocukorda mışılmışıl uyuyordu yanında da bi nöbetçi vardı hatunda derste ama çok sağlıklıymış işte biz yapamasakta yurt dışında bu çok rutin

benim balığım ıslak mendil,ıslak pamuk ve ya yıkama hiç birini sevmiyor. ne zaman alt açma işlemine geçsek katıla katıla ağlıyor. hem altı pis oldumu ne emiyo ne uyuyor temizlemek istediğimizde ise katıla katıla ağlıyo. bi garip uşak haaa. ama mecbur bi kucak bi temizlik yapıyom bişiler.
denizanası insanlar çift yaratılırmış derler belkide bizimkilerde birbirlerinin eşleridir yerimseniben

hayatta kıyamam ben bebeğime yazık günah zaten anne karnından çıkınca kendi başlarına kendilerini ısıtamıyorlar bide ben onu soğuğa koyacam. ben yatarım onu gene koyamam vicdanım el vermez. sıcacık evde burnu elleri buz tutuyor dışarda düşünemiyorum bide..:1no2:

mmfim dogrudur canim,yurt disinda cok normaldir bu davranislar.zeynepcim bunlar bebeleri özel bi uyku tulumuna koyup oyle yatiriyorlar arabada.bu balikla zor yaziliyor ben gidiiim bari,.

mmfim dogrudur canim,yurt disinda cok normaldir bu davranislar.zeynepcim bunlar bebeleri özel bi uyku tulumuna koyup oyle yatiriyorlar arabada.bu balikla zor yaziliyor ben gidiiim bari,.

valla kendileri yatsın hiç kusura bakmasınlar ben ne zorluklarla doğurdum taşıdım onu gözümden kıskanırım ben onu :ecrin_bebek:

kızlar evin derecesini ben ayarlamıyorumki.bizim apt. merkesi ısıtma ama fazla sıcak oluyor.daha düşük olduğu zamanda mesela 22 derecede filan mümkün değil tutamam duru okyanusu.çünkü hemen burnu elleri buz gibi oluyor başlıyor hapşurmaya.ilk baştan beri benimki böyle.hastanedeykende böyleydi.bu kadar sıcağa rağmen altını alırken illaki hapşuruyor

ay evet bu işi nasıl yapıyorlar ya insan kıyamaz valla benim ufaklığın elleri üşüo bazende
nasıl ısıtacağımı şaşırıyorum kaldı ki öyle bişeyi yapamam ben

neyse tek hapşurma olayı bizde yokmuş genel olarak böleymiş rahatladım da benim oğlumarada nefes alamıyo gibi geliyo bana. hele emzirirken böle tıkanıp kalıyo sanki bu sabah o kadar korkuttuki ters çevirdim evirdim ama böle olacak gibi değil. uykusunda da oluyo çok korkuyorum bişi olacak duyamıyacam falan diye. hep yan yatırıyorum zaten ne olur ne olmaz diye. ama bu akşam kesin dr götüreceğim neden öle oluyo anlamadım. sanki nefes alamıyo öksürüyo tısırıyo sonra topluyo ben kaldırınca :çok üzgünüm:

canım nefes alamama bizde de var emziriken bazen de sanki nefesini tutuyor gibi gelio
aklım başımdan gidiyo kulağını biraz hafiften çekiyorum kendine gelio o zaman yaa

canim aynisi bizdede var sanki ictigi geri geliyor cok korkutuyor valla ama normalmis kafasini biraz yüksekte tutmak lazimmis yatarken valla böyle olunca anneler cok üzülüyor ben sanki on yas daha yaslandim

ay valla ya çocuğu öle bi sallıyorumki sanki bişi olacak ödüm kopuyo. düşünüyorum 8 sene evvel nasıl büyütmüşüm yada çok gençtim cahildim büyüdü bunda bi fena oldum. gık dese bişi olacak diye fırlıyorum. yüksek tutayım başını bakalım emzirirkende dikkat edeyim ne olacak. geceleri bi eşim bi ben nöbetteyiz valla.:çok üzgünüm:

slm kizlar biz sabah yine doktordan geldik yine oglumdan kan aldilar valla dayanamiyorum artik kan kalmadi oglmda ya dogdugundan berli nerdeyse 50 kere igne yedi oglum cok zor valla icim parcalaniyor saat 4 de sonucunu alcam cok korkuyom iyi cikmiyacak diye rabbim ins korktuguma ugratmaz agiz cevresinin morlugu tam gecmedi kizlar sizin bebeklerde varmiydi öyle agiz ückeninde morluk varsa sakin ihmal etmeyin o morluk bebeklerde birseyin iyi gitmediginin habercisiymis benim oglumda ondan anladilar

canım nefes alamama bizde de var emziriken bazen de sanki nefesini tutuyor gibi gelio
aklım başımdan gidiyo kulağını biraz hafiften çekiyorum kendine gelio o zaman yaa

canim emzirirken degil o zaman anliyacam süt cok gidiyo ondan diye ama yatikdan sonra oluyo hatta bazen uyanacagi zaman sanki bogulacak gibi uyusa bile bes dakikada gidip bi bakiyomki nefes aliyomu bu oglan beni yaslandirdi valla

yok valla bizimkinde öle bişi olmadı da senin bebişte ne çıkmıştı orasını kaçırdım galiba

canim emzirirken degil o zaman anliyacam süt cok gidiyo ondan diye ama yatikdan sonra oluyo hatta bazen uyanacagi zaman sanki bogulacak gibi uyusa bile bes dakikada gidip bi bakiyomki nefes aliyomu bu oglan beni yaslandirdi valla

evet evet ben dr kesin götüreyim ne olur ne olmaz daha 18 günlükken bu kadar paniğim içim rahat etsin

kaninda enfeksiyon cikti onuda nasil süpelendiler cok bitkindi hali yoktu emmeyi bile istemiyordu bezini hic islatmadi baktilar normal degil kan aldilar enfeksiyon cikti bir hafta göz altinda kaldi kani biraz düzelince ciktik hastaneden ama icim kus pisiriyo simdi kan nasil cikcak diye eger kötü cikarsa hemen cocuk hastanesine nasil dayanirim cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…