- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.021
günaydin herkeze..buraya ilk dusen ben oldum galiba.sagolsun Deniz bey kiyamiyor annesinin uyumasina.
saphiracim cok sicak tutuyosun evi ya,bebekler sicakta cok iyi uyuyamaz diyor doktorlar.birde disari cikardigin zaman alismakta cok zorlanirsiniz,biraz bari dusur dereceyi:)
biz zaten buzlar ulkesinde yasiyoruz,birde o kadar sicaga alistirirsam cocugu hayati boyunca hep hasta kalir heralde.
uyumadigi zaman yatir arabasina,koy balkona dedi doktor,o zaman rahat uyuyrmus.tabi bunu yapmam o ayri konuda.ama bicok yabanci derece - bile olsa bu islemi rutin yapiyorlar..
benimde uzun sürüyor yaaa, oğlum kakasını yapamıyor mama yediği için , ona yardıncı olmak zorundayım, genelde kakasını bezi açıkken yapıyor, onun bitirmesi için yardım ediyoruz bu arada birde çişimizi yapıyoruz tabi hadi bakalım baştan temizle-tatlicadiarzu-
birde benim böcüğüm ıslak mendilden hiç hoşlanmıyor soğuk olduğu için sizinkilerde tepki gösteriyormu
herkese günaydın hatunlar bugün dier günlere göre daha ii uyudum çok sevinçliyim o yüzden
mmfim dogrudur canim,yurt disinda cok normaldir bu davranislar.zeynepcim bunlar bebeleri özel bi uyku tulumuna koyup oyle yatiriyorlar arabada.bu balikla zor yaziliyor ben gidiiim bari,.
neyse tek hapşurma olayı bizde yokmuş genel olarak böleymiş rahatladım da benim oğlumarada nefes alamıyo gibi geliyo bana. hele emzirirken böle tıkanıp kalıyo sanki bu sabah o kadar korkuttuki ters çevirdim evirdim ama böle olacak gibi değil. uykusunda da oluyo çok korkuyorum bişi olacak duyamıyacam falan diye. hep yan yatırıyorum zaten ne olur ne olmaz diye. ama bu akşam kesin dr götüreceğim neden öle oluyo anlamadım. sanki nefes alamıyo öksürüyo tısırıyo sonra topluyo ben kaldırınca :çok üzgünüm:
canım nefes alamama bizde de var emziriken bazen de sanki nefesini tutuyor gibi gelio
aklım başımdan gidiyo kulağını biraz hafiften çekiyorum kendine gelio o zaman yaa
slm kizlar biz sabah yine doktordan geldik yine oglumdan kan aldilar valla dayanamiyorum artik kan kalmadi oglmda ya dogdugundan berli nerdeyse 50 kere igne yedi oglum cok zor valla icim parcalaniyor saat 4 de sonucunu alcam cok korkuyom iyi cikmiyacak diye rabbim ins korktuguma ugratmaz agiz cevresinin morlugu tam gecmedi kizlar sizin bebeklerde varmiydi öyle agiz ückeninde morluk varsa sakin ihmal etmeyin o morluk bebeklerde birseyin iyi gitmediginin habercisiymis benim oglumda ondan anladilar
canim emzirirken degil o zaman anliyacam süt cok gidiyo ondan diye ama yatikdan sonra oluyo hatta bazen uyanacagi zaman sanki bogulacak gibi uyusa bile bes dakikada gidip bi bakiyomki nefes aliyomu bu oglan beni yaslandirdi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?