2008 Kasım Anneleri

Mucize aynısı şu anlarda oldu bak mesela. Emdik, memede uyuduk, gazımızı çıkardık, yatağına yatırdım beş dakka sonra ha ha haaa diye meme arama sesi ve hadi kaldır, sonra kustu şimdi tekrar aranıyor. Çaremiz yok yani yeniden vericez. Şimdilik babanneye sattım kendisini. Bir de onun üzerine kustu.

Hemşireye sormuştum yeniden emzireceksin kusunca dedi. Bazen kustuktan sonra biraz aranıyor sonra susuyor. İyice aranıncaya kadar idare edene kadar yani meme vermiyorum. Özellikle uyanıksa.

Aslında bu durumlar tamamen bebekten bebeğe değişiyor. Birbirimizi tanımamız gerekiyor. İncele canım bebeğini acıkınca ne yapıyor, altı pis olunca ne yapıyor sürekli takip et. Eminim siz de bebişinizle en kısa zamanda anlaşacaksınız.

Çilek bu masaj işiini deneyim canım. Bir de ayca kremi için sağol. Ayvanın kendisini de tatlı yapıp yemişindir artık :)

teşekkür ederim julicim.biz eve gelip 2 gün sonra sarılık olunca zorla emzircem diye karıştık valla.birde gelen giden ve evdeki ortam daha yeni yeni kendimize geliyoz .bizde inş alışırız iyice birbirimize,

güzel kasım annelerii hepinize selamlar
mis kokulu bebişlerinizi deallah analı babalı büyütsün
güzel bi haber vereyim şimdi size
_EsCaPe_ doğum yaptı 5 dak oldu
oğluşumz geldii
sonunda kasım da olcaktı biraz fazla bekletti aralık oldu ama geldi sağsalim bin şükür

günaydin fistiklar,yinemi bir ben erkenciyim yaa...

julicim rica ederim tatlim,dene eminim faydasini gorursun.

ya aklimda ayva tatlisi ama hic yapmadim onun icin cesaret edemedim..

ama gozum karadir deniycem .. ya o kusmalar benide rezil ediyor herseyime kustu ..

halbuki mendil filanda koyuyorum ama nafile..

ooo escape cok sevindim demek geldi senin tembel oglan..

elifcim hadi gozun aydin canim,ne kadar rahatlamisindir sen simdi..

benim balIgImIn bugün ilk asisi yapilcak,bakalim ne kadar aglayip yikicak ortaligi..

hastanedeyken hemsirenin birisi ne kadar sinirli demisti.:) icim gidiyor ya cok cani yanmasa bari.

günaydın
merak etme çilekçim bende kalktım ama yataktan kndimi kaldıramadım ölü gibi yorgunum :1no2:
gözün aydın elif maşallah paşamıza bak hiç bişisi yokmuş.

günaydın herkese. kızlar benim oğlan hiç durmuyodu, gecemiz falan kabus gibiydi. 3 gündür yüzüstü yatırmaya başladım kuzumu. önceden gündüzleri yanımdayken yatırıyodum, çok rahat ediyodu. şimdi geceleri de öyle yatırıyorum. acayip rahat uyuyo kuzum. gazını rahat çıkarabiliyo. sizlerle de paylaşmak istedim. ilk başta korkuyodum. doktorumuza da danıştım bu arada, yatırabilirsin dedi. önceleri sürekli kontrol ettim, baktım ki kafayı rahat döndürüyo, şimdi korkmadan yatırıyorum. gaz sorunu olanlar deneyebilir. korkuyorsanız, gündüzleri sizin yanınızdayken bu şekilde yatırabilirsiniz.

ebuka ben de senın gıbı yuz ustu yatırıyorun çok rahat uyuyor gerı cevırınce aglıyor mecbur oyle yatırıyorum gecede yan yatırıyorum yastıkla desteklıyorum boylede gazını çıkarabılıyor

Herkese merhaba!!Herkes iyi ama uykusuzlukttan perişanız sanırım hepimiz..Neyse tek derdimiz uykusuzluk olsun di mi ya?Hasta filan olmasınlar da..

Benim oğluşum da bi sabahları bi de gece biz yatmaya hazırlanırken uyumamakta ısrar ediyor..Kucakta laf dinlemek istiyor,müzük dinletiyorum çok faydası oluyor. tavsiye ederim einstein serisinin bedtime cdsi çok sakinleştiriyor..

Emme konusuna gelince doyduğunu bilmiyor yavrukuşum,ya da memeden ayrılmak istemiyor..sonra da kusuyor 10 dk hıçkırıyor:CüvCüv::CüvCüv:..Onun bırakmasını beklemiyorum memeden çekmek için 15 dk sonra çekiyorum memeden..Annesi gibi obur olacak oğlum sanırım.sengözlerimebaksanab

kizlar iyi cesaret ediyosunuzya,ben yalnizca gündüzleri yanimdayken yatiriyorum öyle.gece yatiramam korkuyorum¨cünkü..birde simdi burada "sakin bebekleri yüzüstü yatirip uyutmayin" diye brosür dagitiyorlar hastanede filan.onuda gördükten sonra hayatta yatiramam ben.iyi gaz cikardigi dogru gündüzleri bazen kucagimada öyle aliyorum ben.

Valla ben daha sırtüstü bile yatırmıyorum kızlar korkuyorum çok..kusar da boğazına filan kaçar diye allah korusu.sadece yan şimdilik..çocuğumun kafası sipsivri olacak arkaya doğru bu gidişle ama napıyım onun iyiliği için..yüzüstü yatırırken sık sık kontrol edin en iyisi siz..

citoscum ama hep yan yatarsa kafasi sekillenmezmi,daha cok kücük hemen sekil alir bence.

ben gazini cikartip yan yatiriyorum iyice uyuyncada düz yatiriyorum.zaten kendisi kafasini ceviriyor

istedigi gibi..

selaaamm kızzlaarr..a.s. aynı tıkanma sorunu bizde de oluyo.başta bende çok korkuyordum ama artık alıştım çünkü ben bişey yapmadan kendi kendine öksürüp kurtarıyor kendini kaydirigubbakcemile5 ama çitos gibi bende sürekli yan yatırıyorum nolur nolmaz :1rolleyes:

citoscum ama hep yan yatarsa kafasi sekillenmezmi,daha cok kücük hemen sekil alir bence.

ben gazini cikartip yan yatiriyorum iyice uyuyncada düz yatiriyorum.zaten kendisi kafasini ceviriyor

istedigi gibi..

Ben uyanıkken kucağımdayken filan düz tutmasına uğraşıyorum zaten kendi de o durumlarda düz tutuyor ama uyurken kendisi de hemen yana çeviriyor..Düz yatmasına korkuyorum valla ne bileyim zamanla alışıcaz sanırım siz bizden büyüksünüz,tecrübelisiniz teyzesi..

yerim cokacimcoookama ben onun o kafasini citosyaa...zamanla degisiyorlar canim haklisin..

mrhaba kızlar.
benim kızım yüzüstü çok rahat ediyo gündüzleri yatırıyodum arada ama dr a sordum daha çok küçük yatırma dedi şimdi yatırmıyorum.yan yatırın dedi dr sırtına yastıkla destek yapıp yan yatırıyorz ama pek sevmiyo öyle.

selamkızlar anca fırsat bulabildim valla kaç gündür gelen giden çok oldu büyük küçük derken :S

bende gözetim altında yüzükoyun çok yatırıyorum çok rahat ediyo 2 saat kesintisiz uyuduğu oluyo da gidip kaldırıyorum yavrukuşu.
beşiğinde de bi gün başucundan bigün ayakucundan yatırıyoruz yan olarak suratı öne doğur baksın diye bi ordan bi ordan yatırıyorum
3-4 gündür dönencesinde çalan müziğe bayılıyo ellerikolları çok oynuyo heyecanlı heyecanlı
dün gecede ben lavabodayken eşimle abisikonuşmuş bızdıkla gülmüş onlara aaa uuu falan yapmış ama ben pek inanmadım bütün gün beraberiz ilgileniyorum bana değilde onlara gülermi acaba:dilcikar::dilcikar:

ben yatıramam ya nasıl yatırıyorsunuz yüz üstü bana doktor sadece yan yatır dedi zaten
yan yatırıyorum bende öyle de rahat ediyor alaşılan meleğim bu arada dün 1 de uyandı gece saat 5 buçuğa
kadar oturduk beraber kötüyüm

ya kızlar, benim oğluş 1. ayını geçirdi ve de doktorun dediğine göre çok güçlü bi bebekmiş. dediğim gibi, önceleri ben de korkuyodum, kontrollü yatırdım. ama kurtarıo kendini benim miniğim. öbür türlü hiç rahat diildi. yan yatırınca da ne kadar arkasını desteklersen destekliyim sırt üstü dönüodu. şimdi gene yüzüstü uyuyo, bi görün teyzeleri öyle tatlı ki. kafasını minik elinin üstüne koymuş meleğim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…