2008 Kasım Anneleri

selam ,
benim kızımda yüzüstü yatmaya bayılıyor , kucağımda öyle geziyoruz ..bazen sızıp kalıyor kollarımda bende öylece koyuyorum yatağına 1 saat filan takılıyor..ama genelde sırtüstü yatıyor kafası yan şekilde ..ben düz çeviriyorum tam daldığı zaman..öyle böyle geçiyor zaman işte ..bizde bir aylık olduk artık büyüdük yaw..

selam kızlar
kendimi yorgun hissediyorum yazmaya bile halim yok okumakla yetiniyorum sizi. bıcı bıcı yaptırdım bende yaptı iyice uyuştum. bide ben bu haldeyim ya misafir gelecekmiş. yarın gelseler olmazmıydıkiii senağlama
ben hiç yüz üstü yatırmadım. açıkcası korkarımda. dr da bana yan yatır dedi. bilmem az daha büyüsün belki.
eylülcüm hayırlı olsun 1. ayınız. bizimde 11 günümüz kaldı 1. ayımıza kısmetse kaydirigubbakcemile5

benimkide yan yatırmama rağmen, çoğu zaman, yüzü yana bakar halde, sırt üstü çeviriyor kendini.yarım saatte,1 saatte bir filan yönünü değiştiriyorum.uyuşmasın tek yönlü yatınca diye

merhaba kasım annenleri, benimde kızım doğdu doğacak, merak ettim bebekleri kundak yapıyormusunuz? hepimizin bebeklerini teker teker öpüyoruma.s.

kundak derken eski usül sarıp sarmalamaktan bahsediyorsan öyle şey kalmadı artık ..ayrıca eğer öyle ise sakın düşünme bile..ama sadece penye bir battaniyeye sarmaktan bahsediyorsan ben sarıyorum yatarken bazen kucağımda emerkende üzerine alıyorum onun dışında bebeğin hareketlerini kısıtlayacak birşey kesinlikle yapmıyorum..elleri ayakları serbest durumda..

ya kızlar fazla vaktim yok geçmişi okuyamadaım azo ne yaptı doğurdumu başlık aradım bulamadım ne yaptı bu kız çok meraklandım

Atatanem Azo doğurdu canım hatta bugün tam bir hafta oldu. Toparlansın o da hikayesini yazar eminim.
Ben de sürekli yan yatırıyorum kızlar bebişimi. Yastıkla destekliyorum. Yemekten sonra sağa yatırıyorum arada da sola. Bu arada siz adıyla hitap edebiliyor musunuz ben bahsederken hala bebeğim, kızım diyorum :)

Eylül ben de penye battaniyeye özelikle emzirirken sarıyorum ama kundak asla. Hareketlerini kısıtlayacak şekilde sarmamak gerekir.

Ya ben kızımın beni uykusuz bırakmasından şikayetçi değilim onunla birlikte uyusam bayağı uyuyacağım ama olmuyor. Sabah bir uyandıktan sonra evin işi hiç bitmiyor. Onlar bitse çamaşırlar bitmiyor hadi o da bitti yemeğe sıra geliyor arada da kızı emzir derken iyice pilimn bitiyor geceye yorgun giriyorum. Siz ev işlerini ne yapıyorsunuz. Bir de bayram geliyor ev temiz olsun diyorum ama artık dayanamıyorum ben ya.

kızlar bişey diycem bu çok önemli bebeğinizi yorgunken emzirmeyin yani iş güç yaptıktan hemen sonra emzirmeyin biraz dinlenin öyle emzirin çünkü yorgun süt bebeğe yaramazmış duş falan alın ya da biraz uzanıp dinlenin yapabiliyosanız öyle emzirin yoksa bebeğe hiç faydası yokmuş...

kıs asortie sen ne ara iş güç yapıyon yaw ..hem kız uyumuyo diyon hem hep burdasın ..birde arada işleri hallediyosan helal sana ...ben helak oldum sabahtandır ..çamaşır ,bulaşık ,ütü, sil süpür ,arada kızı emzir ,altını değiştir, uyut derken şimdi anca yemeğe geçebildim valla..

hhehhe ben 10 parmağında 10 marifet biriyim yavyuuumm net hep açık ama ben hep başında diilim canım yaaw
arada gelip bakıyorum ne yazmışlar die kk sayfası hiç kapanmaz beni bilgisayarda
işlere gelince hepsini hallediyorum zaten ama kızım arada huysuzluk yapmasa

selam kasım anneleri, bende 25 kasımda doğum yaptım, yanlız bir sorunum var, gögüslerimin çocuğun emerken ağzına aldığı kısmı kırmızı ve biraz şiş ve müthiş acıyor, böyle bir sorun yaşayan varmı aranızda, birde bebeğiş göbeği daha düşmedi ancak dışarı doğru şiş duruyor acaba göbek düşüncede öyle dışa doğru çıkık mı duracak, tecrübeli annelerden yardım istiyorum

canım göğüsler benimde hala acıyoo ama şişlik falan olmadı bende ama normalmiş doktor demişti bana
olursa böyle panikleme dedi göbeğide bugün yarın düşer bizim ki 6. gün düştü
ama göbek kısmı hala dışa doğru o da normal yani merak etme

ya kızlar sıze bişey sormak ıstıyorumm

1-catı muayenenızı kacıncı haftada oldu
2-korkunc bişey olarak soylenıyor sızler ne dıyorsunuz
3-sonrasında dogumu baslayan oldmu

(

ay sımdı bana guluyorsunuzdur ama napim cok korkuyorummmmmm
benım doktor 34 haftada gel elle muayene edelım dedı ya daha erken degılmııı

ooo özlemcim nasılsın cnm seni burada görmek ne güsel
çatı muayenesi hiç korkulacak bişey değil hayatım kendini kasmassan anlamıyorsun bile
haftasına gelince beni doğuma gidince muayene ettiler ama senin zamanın zaten olması normal
3 numaralı sorunu bilmiyorum

ben geldımmm
ya ben dogum yapmak ıcın hastaneye yattıgım gun ıtıbarıyle herseyden elımı ayagımı cekmıs durumdayım
annemdeyım hala
tek ısım bebegım ne ev ısı, ne yemek ne de baska bır sey
tek cocukla ugrasmama ragemn hıcbır sey yapmaya hatta uyumaya bıle fırsatım yok
cunku her an aglamak her an sancı

cumartesı gunu oglumun bayram telasına kalmadan bıtırelım dıye oglumun mevlutunu yaptık
onceden herseyımız hazır oldugu ve dısarıda yemeklı bır mevlut yaptıgımız halde yıne de cok yoruldum
malum cok kalabalık oldu oglumu herkesın bakıslarından ve opucuklerınden koruma cabası gelenlere hosgeldın faslı ve ılgılenme cabası derken cok yorulduk
ama sukur hersey cok guzel oldu oglum damatlık mevlutluklerını bende lohussalık takımlarımı gıyerek sahnelerde salındık resmen
bır de oglum yakısıklı oldıgı kadar sakın ve uslu olsa keske

sızler nasılsınız kımler var kımler yok

Hoşgeldin Kalimero, geçmiş olsun mevlütün güzel geçmiş. Kızlar bu mevlüt konusunda kafamda soru işaretleri var. Mevlüt sünnet mi yoksa daha sonra ortaya çıkmış bir gelenek mi bilmiyorum. Kuran değil onu biliyorum. Yani ne kadar yapmamız gerektiğini bilmiyorum. Benim kayınvalidem 41 yasin okudu evde, Allah kısmet ederse 40 ımız çıkınca da kurban kesip dağıtacağız kızım için. Mevlüt yapma gereği duymadım onun için ben.

Doru bizim göbeğimiz 10. gün düşmüştü. Dışarı doğru olan şişlik de zamanla düzeldi. Kısa zamanda düşer sizinki de.

özlemyb cnm ben 38+4 te oldum çatı muayenesini 38+6 da doğum yaptım arad 2 gün var doğumu tetikledimi bilmiyorum valla ama aniden doğurdum yani daha öncesinde sancı yoktu.acıyak bişey de değil cnm hiç korkma kendini kasma hiiiçç acımıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…