2008 Kasım Anneleri

Herkese günaydın...

Asotiecim biz yaptırdık işitme testini.Çok kolay küçük bi cihaza bağlı minik kulaklıklar var.o kulaklıkları bebeğin kulağına sokup ses dalgası gönderiyorlar.Cihazda da duyup duymadığı konusunda sinyallaer çıkıyor..Çocuğu hiç rahatsız etmeyen bir test rahat ol..

asortikcikk benim pasamada hastanede yaptilar isitme testini.

doktor goturdu ben gitmemistim,karanlik bi odada yapildigini biliyorum yalnizca.

selam anca düşebildim bende..
benim kız kesin işitiyordur bir ses oldumu anında tepki veriyor bişey düşse yere hemen zıplıyor , kapı açılsa hemen duyuyor ..ama bizim hastaneden çıkarken yapılmıştı..yarın aşı var aralık 26 da da kontrol ve kalça ultrasonu var..allahtan ultrason acılı bişey değil yoksa hiç dr a gitmek istemiyorum..biz evde ana kız pek mutluyuz..canı acıycak diye ödüm patlıyor..bu annelik ne garip bişeymiş herşeyden ileri şu anda kızım ..kimse umurumda değil , kendi canımı bile düşünmüyorum..hep böylemi olacak acaba..

cok ilginc bi duygu dimi eylül? dåun ben öldüm öldüm dirildim asisi yapilirken

sanki icimi parcaladilar,cok zor kendime geldim..birde nasil sariliyor bana kurtar der gibi

bu annelik cok fena bisiy ya..Allahim herkeze tattirsin insl.

tepki vermesi cok iyi canimya,Allah aza noksanligi vermesin hicbir bebege..

canım ben kadıköy medipolde doğum yaptım orada faruk beye gidiyoruz şimdilik, ayrıca yakınsa ümraniyede bir çok kişiden duyduğum bir doktora gittik oda çok ilgiliydi istersen isim ve telefon verebilirim

çilekcim birde banyo yaparken elimi bir tutuşu var güç alır gibi ..filenin üstüne öylece bıraktığımda ağlıyor elini tutunca susuyor çok tuhaf..bu arada emzirirken eldivenini çıkarın diyorlar anneyi hissetsin diye ,, ben çıkarıyorum tek parmağımı tutuyor emerken bayılıyorum , hiç bırakmasın istiyorum..ayy ağlıycam şimdi..

canım ben kadıköy medipolde doğum yaptım orada faruk beye gidiyoruz şimdilik, ayrıca yakınsa ümraniyede bir çok kişiden duyduğum bir doktora gittik oda çok ilgiliydi istersen isim ve telefon verebilirim

Çok sevinrim canım isim verebilirsen.
FAaruk Bey nasıl peki? memnun musun?
Ben Medical Park Göztepe'de doğum yaptım. Medipolden oraya geçen Hasan Bey dye bir doktor var, o ilgilendi doğumdan sonra ama pek de iyi tecrübe aşamyanlar var, memnun olan da çok. Ne ypacağımı şaşırdım. bir de memur olduğum için emekli sandığı ile işlm yapabileceğim bir hastane olsun istiyorum, çok arada kaldım.

donurlu merhaba
çocuk doktoru konusunda bende çok uğraştım açıkcası iyi bir doktor bulabilmek için ama çok şükür sonunda bizimle gerçketen içten ilgilenen bir doktor bulduk.
kızıltoprak florance nigtingale de kudret bey var biz artık ona gidiyoruz kesinlike tavsiye ederim.ikinci bir doktor ise yine aynı hastanede ramazan bey var onu da oldukça övüyorlar.
denizanası eğerki senin içinde uygunsa tavsiye ederim kudret beyi .. test edildi onaylandı kaydirigubbakcemile3

asoricim işitme tesitini ise ben de medipolde doğum yaptığım için 6. günümüzde kontrolde yaptırmıştık.bebeğin uyumasını istiyorlar.önce bebişi uyutuyorsun sonra seni bi odaya alıyorlar her iki kulağına ufak ateşölçer gibi bi alet var onu koyuyor.en fazla 5 dk süren hiç acı vermeyen bi işlem.

kızlar bebeklere bayramda ne giydirceksiniz alcakmısınız bişeyler biz bu akşam gidip bakçaz inş kızıma göre bişy bulurum ilk bayramlığını saklarım ilerde hatıra olur kızıma...

ben şöle gidip bakındım hem yarı kırkımızı uçurduk hem de bayramlık bakındık. zara da çok güzel elbiseler falan var ama en küçükleri bile hala bize büyük geliyor :) o yüzden elim boş döndüm

biz bayramlığımızı aldık :) gerçi herşeyi daha yepyeni ama ne bilim hoşuma gitti .yeşilli çooook güzel bir tulum arkada kedi kuyruğu da var :)) birde yeşil bant aldım bugün kızıma, eeee malum saçlarımız var lütfen :)))

ayy bisde aldık aşkitoma tulum aldım pembe kalın askılı içinde beyaz uzun kollusu var
dışınında hırkası var çooookk güsel ha bir de kuyruğumuz var kafamıza şapka uyduracağız artık
bise doktor kırkı çıkana kadar şapkasız gezdirme dedi kızımın saçlarını saklıyos bis herkesten:)))

ya ne dicem herkese sağlık ocağından hemşireler falan gidiyormuş anneme bile gitmişler ama bise gelen olmadı size gelen oldumu evde bebek var mı
falan die kapı kapı geziyorlarmış aşılarla ilgili bilgi veriyorlarmış
ama bise neden gelmedileeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…