- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.121
işitme testi benimkine hastaneden daha çıkmadan yapıldı, cok kolay bir işlem, kızım hiç rahatsızlık hissetmedi bile. alete bağlı incecik bir boruyu kulağına hafifçe soktu ve makinadan ölçümleer aldı. her iki kulağa da uygulandı. en fazla 5-6 dak falan sürdü.
arkadaşlar bu arada bana anadolu yakasında çocuk doktoru tavsiye edecek biri yok mu? gittiğim doktor hakknnda cok kötü duyumlar aldım. 18 aralıkta 1. ayımızı dolduruyoruz ve ben kime gideceğimi bilmiyorum???
canım ben kadıköy medipolde doğum yaptım orada faruk beye gidiyoruz şimdilik, ayrıca yakınsa ümraniyede bir çok kişiden duyduğum bir doktora gittik oda çok ilgiliydi istersen isim ve telefon verebilirim
işitme testi benimkine hastaneden daha çıkmadan yapıldı, cok kolay bir işlem, kızım hiç rahatsızlık hissetmedi bile. alete bağlı incecik bir boruyu kulağına hafifçe soktu ve makinadan ölçümleer aldı. her iki kulağa da uygulandı. en fazla 5-6 dak falan sürdü.
arkadaşlar bu arada bana anadolu yakasında çocuk doktoru tavsiye edecek biri yok mu? gittiğim doktor hakknnda cok kötü duyumlar aldım. 18 aralıkta 1. ayımızı dolduruyoruz ve ben kime gideceğimi bilmiyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?