2008 Kasım Anneleri

insanların işi gücü yok lohusa kadınlamı uğraşıyolar yaa ayıp takma kafanı cnm sen...
bayramlığınıda güle güle giysin senin bayram şekeri:ecrin_bebek:

insanların işi gücü yok lohusa kadınlamı uğraşıyolar yaa ayıp takma kafanı cnm sen...
bayramlığınıda güle güle giysin senin bayram şekeri:ecrin_bebek:

aman boşver pirayecim ağzı olan konuşuyooo. torba değil ya..
teşekkür ederiz. ama eminim sizinkiler daha cicidir. ne de olsa kız bayramlığı.

günaydın ;

julicim geçmiş olsun canım üzülme allah başka dert , hasatlık vermesin..geçici bu durumlar merak etme..ayrıca kilo konusuna gelince bence çok güzel kilo almış çünkü biz dr a kontrole gittiğimizde dr umuz dedi ki bakalım 15 günde kaç kilo almış en az 400 gr almalı dedi..benim kızım 670 gr almıştı ayda 1340 yapar dr çok güzel harika dedi aylık 800 ü normal kabul ediyoruz dedi ..yani sen takılma bunlara..ayrıca saat başı emzirmek çok güç ..benim kızım artık 3 saatte bir uyanıyor bende uykumu almış oluyorum..bence 2 saat uygun hiç düzeninizi bozmayın..

bende geldım

julıcım gecmıs olsun canım
bebegının sarılıgı ıcın cok takılma benım yegenım anne sutunden kesılmek zorunda kalacak kadar sarılık oldu ama kısa surede toparlıyor bebekler
doktorlar da soyluyor ınsan yasamının en hızlı gelısme evresı bebeklık donemı dıye
ınsa allah en kısa zamanda atlatacaktır

bız benım pasa ogluma bayramlık falan almadık henuz
hos cok fazla kıyafetı var henuz gıyılmemıs ama adettendır bende cıkmak ıstıyorum oglusuma bırseyler almak ıcın ama bılemıyorum

zeynep ınsanların bızı cok etkılemesıne musaade etmemek gerekıyor aslında ama yapamıyoruz bılıyorum
ama su an ıcın sutumuzu dusunmek lazım bence

bende bugun esıme ve aılesıne cok bozugum
sırf sutum etkılenmesın dıye hıcbır seyı dıle getırmıyorum ama sanırım boylesı daha kotu ıcım kabarıyor sureklı cok uzuluyorum
ne ısterler bızden anlamam sonunda esımle de bozustuk onlar yuzunden

gaz sorunumuz hala buyuk bır hızla devam edıyor, uykusuzluk -tatlicadiarzu-
kafayı sıyırmak uzereyım

haklısın sütümüzü düşünmeliyiz ama olmuyo işte insan ister istemez kırılıyo.
açıkcası bende eşim tarafından bozuğum.. beni en anlamaları gereken dönemdeyim halbukii. şu lohusalık bi geçsin ben onlara soracağım ama..klava:

ben o kadar kırgınım kı artık hesap sorma duygusu bıle tasımıyorum
sadece onlardan olabıldıgım kadar uzak olmak ıstıyorum
cok uzgun ve kırgınım ve dıle getırmek bıle ıstemeyecek kadar yorgunum

kızlar ben şimdi minik balığı sızdırdım ve sessizce bende koynuna girmeyi deneyeceğim. buralarda birileri varsa diğer süt saatine kadar dua edin bende uyuyayım :Saruboceq: mirmirmirmir

bence üzülme kendini ve bebeğini düşün ben öle yapmaya çalışıyorum ve Allaha sığınıyorum. sonuçta hiç bir şekilde Allahın gözünden kaçmaz hiç bi kırgınlık..

julicim seni çok iyi anlıyorum o saat başı emzirme eziyetini bende yaşadım ve sonu göğüs ucumun yara gibi acımasıyla ve hiç emzirememeyle sonuçlandı.sen istesende göğüslerin dayanamaz bukadar sık emzirmeye.buarada biz sarılığı serum suyu sayesinde atlattık şimdi herkese söylüyorum eğer serum suyu kullanmasaydık biz de hastanelil olmuştuk.bence kullan julicim hiçbir zararı yok her emzirmeden sonra 3 çay kaşığı verdim ben kaç gün emzirmekten mahvoldum iniceğine yükseldi sarılığı serum suyu kullandık 2 günde şak diye düştü.keşke en baştan kullansaymışım kafama tüküreyim doktoru dinledim.bazı şeylerde büyük lafı dinlemek daha iyi kızlar cidden.

mesela hıçkırık problemi yaşayan varmı benim oğlan uykusundan zıplıyodu hıçkırık yüzünden.2 damla limon sıkıp ağzına verin şak diye kesiliyo.haberiniz olsun:)))

julicim nası yaa 1 kilo almış ve az mı dedi hemşire??
yani biz 700 gr aldık 25 günde ve doktorumuz gelişimin cok iyi olduğunu söyledi.
bence hiç deneme bu saat başı emzirme olayını. sütü artıran en önemli seyleden biri de annenin uyuması. uyuyup dinlendikten sonra süt artar. uykunu almadan istersen yarım saatte bir emzir bi faydası olmaz ki.
bence ne kendini ne de bebeğini yorma. 2 saatte bir karardır bence.

Yine kimsecikler yok nerelerdesiniz. Bugün kızımdan 3 buçuk saat uzak kaldım. Sütümü sağmıştım onunla idare etti kuzu. Ben de gidip tahlil sonuçlarını aldım. Tiroid proplemi yok yani sarılığımız o yüzden değil. Pazar günü gidip diğer tahlilleri yaptıracağız. Cevaplarınız için sağolun ben de gerçekten kendimi kötü hissetmeye başlamıştım.

Bugün Zinco aldım kızlar gaz için gelip verdiğimden beri kızım uyuyor acaba ilaç mı uyku yaptı kızıma. Bu 4 saat içinde mutlaka uyanırdı ama hiiiç oralı değil. Ya gazdan rahatladı uyuyor ya da ilaç uyku yaptı. İçinde sadece bitki yağları varmış

tatlım gecikme için kusura bakma ancak fırsat bulabildim,

faruk beyden şimdilik memnunum, farklı bir tarzı var yalnızkaydirigubbakcemile3, çok güzel ilgilendi, ayrıca medipolü tercih etmemin nedenlerinden biride senin gibi emekli sandığı ile işlem yapabilmem ve hastaneyi genel olarakta beğeniyor olmam,
ümraniyedeki doktorda çok güzel ilgilendi ama faruk beyle arasında bir fark yoktu bence o nedenle her ay 80 yetale vermek istemiyorum bunun üzerinede aşısı tahlili bilmem nesi olacak zaten, allah korusun ciddi bir sağlık probleminde parayı asla umursamam ama rutin kontrol için çokta gerekli değil diye düşünüyorum

geçmiş olsun canım umarım diğer tahlillerde temiz çıkar, bu arada rahatı yerinde olduğu için uyuyordur herhalde, karnı tok altı temiz ve gazıda yoksa benim lokumda uyuyor, bazen geceleri 12 gibi yatırıyorum 4 e kadar uyuyor maşallah bende dinlenmiş oluyorum, ama bugün bütün gün kuş uykusundaydı hiç mızırtısı bitmedi

ya kızlar bu devit denen damla var ya biz onu yeni kullanmaya başladık. günde 1 dammla dedi doktor. sabah akşam nasıl kullanılacak sormayı akıl edemedim. kullanan varsa nası kullanıyosunuz??

ya kızlar bu devit denen damla var ya biz onu yeni kullanmaya başladık. günde 1 dammla dedi doktor. sabah akşam nasıl kullanılacak sormayı akıl edemedim. kullanan varsa nası kullanıyosunuz??

bize sabahları ağzına 4 damla damlatacaksınız dedi doktor canım, bizde öyle yapıyoruz

julianne yazını yeni okudum.Çok geçmiş olsun..İnşallah bebeğin en kısa zamanda düzelir. Kesinlikle moralini bozma..Allahtan acil şifalar diliyorum...

Arkadaşlar gaz problemi için bahsettiğiniz ilaç yada çay çok bilmiyorum doktormu tazvsiye etti yoksa sizlermi aldınız..Ben karışık bitki çayı kullanıyorum..Çok bi faydasınıda görmedim.Bilgi verirseniz çok memnun olurum..Ben nete bu saatlerde girebiliyorum şansıma kimseler olmuyor....(Hoşçakalın...

julicim çok geçmişolsun inşallah diğer tahlillerinizde iyi çıkar.atanın dediğini dene bi istersen hiç bizararı yokmuş baksana.,
bende hıçkırırken limon verdim bi kere hemen kesti ama nefessiz kaldı 2 sn bide ağzını falan şapırdattı çok rahatsız oldu tadından kıyıpta veremiyorum artık aahhhh büyük oğlum zavallım ona nası kıyıyodum yaa hep verirdim .bide uzman tv diye biyer varya orda her hıçkırdığında limn vermek mide ekşimesine ve dolayısıyla kusmaya sebep olur diyodu.ben kestim hıçkırsın napiim midesi büyüyokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…