- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.161
valla pirayecim bende anlamıyorum ne olduğunu uykusuz ve yorgun olduğum kesinde.. bide ne bilim beklemediğim şeyler duydum kafam bozuldu. lohusa halimle beni üzebiliyorlar ya valla şu insanlara ne diyim..
bende dün bayramlık aldım bebeğime. azcık büyük ama olsun. eminim en güzel bayram şekeri benim balığım olacak ..
insanların işi gücü yok lohusa kadınlamı uğraşıyolar yaa ayıp takma kafanı cnm sen...
bayramlığınıda güle güle giysin senin bayram şekeri:ecrin_bebek:
bende geldım
julıcım gecmıs olsun canım
bebegının sarılıgı ıcın cok takılma benım yegenım anne sutunden kesılmek zorunda kalacak kadar sarılık oldu ama kısa surede toparlıyor bebekler
doktorlar da soyluyor ınsan yasamının en hızlı gelısme evresı bebeklık donemı dıye
ınsa allah en kısa zamanda atlatacaktır
bız benım pasa ogluma bayramlık falan almadık henuz
hos cok fazla kıyafetı var henuz gıyılmemıs ama adettendır bende cıkmak ıstıyorum oglusuma bırseyler almak ıcın ama bılemıyorum
zeynep ınsanların bızı cok etkılemesıne musaade etmemek gerekıyor aslında ama yapamıyoruz bılıyorum
ama su an ıcın sutumuzu dusunmek lazım bence
bende bugun esıme ve aılesıne cok bozugum
sırf sutum etkılenmesın dıye hıcbır seyı dıle getırmıyorum ama sanırım boylesı daha kotu ıcım kabarıyor sureklı cok uzuluyorum
ne ısterler bızden anlamam sonunda esımle de bozustuk onlar yuzunden
gaz sorunumuz hala buyuk bır hızla devam edıyor, uykusuzluk -tatlicadiarzu-
kafayı sıyırmak uzereyım
haklısın sütümüzü düşünmeliyiz ama olmuyo işte insan ister istemez kırılıyo.
açıkcası bende eşim tarafından bozuğum.. beni en anlamaları gereken dönemdeyim halbukii. şu lohusalık bi geçsin ben onlara soracağım ama..klava:
ben o kadar kırgınım kı artık hesap sorma duygusu bıle tasımıyorum
sadece onlardan olabıldıgım kadar uzak olmak ıstıyorum
cok uzgun ve kırgınım ve dıle getırmek bıle ıstemeyecek kadar yorgunum
İyi akşamlar kızlar. Hiç keyfim yoktu kafam yerinde değildi ancak geldim bugün. Doktora gittik kontrolümüz vardı. Bebeğim sarılığı hala atlatamamış. Uzamış sarılık olmuş artık ışın tedavisi de yapılamayacak. Bugğn değerimiz 14 çıktı çok yüksek değil ama neden hala düşmediğini bulmak için araştırma yapacaklar. Tiroidlerine bakıldı bugün yarınonun sonucunu alıcam. O iyi çıkarsa karaciğer enzimleri, idrar yolu enfeksiyonu kan hastalıkları gibi şeyler inceleyecekler. Tabii moralimi siz düşünün. Yine de diyorum Allah daha kötü hastalık vermesin. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum kızım için.
Bu arada boyumuz 3 cm uzamış ve bir ayda 1 kilo almışız. 4130 çıktı kilomuz ama hemşire ne dese beğenirsiniz. Geceler sık emzirmiyorsun heralde dedi. Yok dedim emziriyorum 2 saatte bir. Yok dedi geceleri beslenmesi çok önemli her saat emzireceksin ama dedim 1 kilo almış iyi değil mi. Yok dedi 2 kilo alan bebekler var. Bu bebek 2 kilo alabilecek gibi. Her saat emzirirsen sarılığı da düzelir dedi. Ama ben 2 saatte bir emzirmeme rağmen gecede en fazla 4 saat uyuyorum saat başı emzirirsem hiç uyumamam lazım. O zaman yorgunluktan hem de çok sık emmeden süt kalmaz. Ya ben yanlış mıyım arkadaşlar. Bu gece bir deneyeceğim bakalım yapabilecek miyiz.
tatlım gecikme için kusura bakma ancak fırsat bulabildim,Çok sevinrim canım isim verebilirsen.
FAaruk Bey nasıl peki? memnun musun?
Ben Medical Park Göztepe'de doğum yaptım. Medipolden oraya geçen Hasan Bey dye bir doktor var, o ilgilendi doğumdan sonra ama pek de iyi tecrübe aşamyanlar var, memnun olan da çok. Ne ypacağımı şaşırdım. bir de memur olduğum için emekli sandığı ile işlm yapabileceğim bir hastane olsun istiyorum, çok arada kaldım.
Yine kimsecikler yok nerelerdesiniz. Bugün kızımdan 3 buçuk saat uzak kaldım. Sütümü sağmıştım onunla idare etti kuzu. Ben de gidip tahlil sonuçlarını aldım. Tiroid proplemi yok yani sarılığımız o yüzden değil. Pazar günü gidip diğer tahlilleri yaptıracağız. Cevaplarınız için sağolun ben de gerçekten kendimi kötü hissetmeye başlamıştım.
Bugün Zinco aldım kızlar gaz için gelip verdiğimden beri kızım uyuyor acaba ilaç mı uyku yaptı kızıma. Bu 4 saat içinde mutlaka uyanırdı ama hiiiç oralı değil. Ya gazdan rahatladı uyuyor ya da ilaç uyku yaptı. İçinde sadece bitki yağları varmış
ya kızlar bu devit denen damla var ya biz onu yeni kullanmaya başladık. günde 1 dammla dedi doktor. sabah akşam nasıl kullanılacak sormayı akıl edemedim. kullanan varsa nası kullanıyosunuz??
İyi akşamlar kızlar. Hiç keyfim yoktu kafam yerinde değildi ancak geldim bugün. Doktora gittik kontrolümüz vardı. Bebeğim sarılığı hala atlatamamış. Uzamış sarılık olmuş artık ışın tedavisi de yapılamayacak. Bugğn değerimiz 14 çıktı çok yüksek değil ama neden hala düşmediğini bulmak için araştırma yapacaklar. Tiroidlerine bakıldı bugün yarınonun sonucunu alıcam. O iyi çıkarsa karaciğer enzimleri, idrar yolu enfeksiyonu kan hastalıkları gibi şeyler inceleyecekler. Tabii moralimi siz düşünün. Yine de diyorum Allah daha kötü hastalık vermesin. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum kızım için.
Bu arada boyumuz 3 cm uzamış ve bir ayda 1 kilo almışız. 4130 çıktı kilomuz ama hemşire ne dese beğenirsiniz. Geceler sık emzirmiyorsun heralde dedi. Yok dedim emziriyorum 2 saatte bir. Yok dedi geceleri beslenmesi çok önemli her saat emzireceksin ama dedim 1 kilo almış iyi değil mi. Yok dedi 2 kilo alan bebekler var. Bu bebek 2 kilo alabilecek gibi. Her saat emzirirsen sarılığı da düzelir dedi. Ama ben 2 saatte bir emzirmeme rağmen gecede en fazla 4 saat uyuyorum saat başı emzirirsem hiç uyumamam lazım. O zaman yorgunluktan hem de çok sık emmeden süt kalmaz. Ya ben yanlış mıyım arkadaşlar. Bu gece bir deneyeceğim bakalım yapabilecek miyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?