- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.141
ya ne dicem herkese sağlık ocağından hemşireler falan gidiyormuş anneme bile gitmişler ama bise gelen olmadı size gelen oldumu evde bebek var mı
falan die kapı kapı geziyorlarmış aşılarla ilgili bilgi veriyorlarmış
ama bise neden gelmedileeer
İyi akşamlar kızlar. Hiç keyfim yoktu kafam yerinde değildi ancak geldim bugün. Doktora gittik kontrolümüz vardı. Bebeğim sarılığı hala atlatamamış. Uzamış sarılık olmuş artık ışın tedavisi de yapılamayacak. Bugğn değerimiz 14 çıktı çok yüksek değil ama neden hala düşmediğini bulmak için araştırma yapacaklar. Tiroidlerine bakıldı bugün yarınonun sonucunu alıcam. O iyi çıkarsa karaciğer enzimleri, idrar yolu enfeksiyonu kan hastalıkları gibi şeyler inceleyecekler. Tabii moralimi siz düşünün. Yine de diyorum Allah daha kötü hastalık vermesin. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum kızım için.
Bu arada boyumuz 3 cm uzamış ve bir ayda 1 kilo almışız. 4130 çıktı kilomuz ama hemşire ne dese beğenirsiniz. Geceler sık emzirmiyorsun heralde dedi. Yok dedim emziriyorum 2 saatte bir. Yok dedi geceleri beslenmesi çok önemli her saat emzireceksin ama dedim 1 kilo almış iyi değil mi. Yok dedi 2 kilo alan bebekler var. Bu bebek 2 kilo alabilecek gibi. Her saat emzirirsen sarılığı da düzelir dedi. Ama ben 2 saatte bir emzirmeme rağmen gecede en fazla 4 saat uyuyorum saat başı emzirirsem hiç uyumamam lazım. O zaman yorgunluktan hem de çok sık emmeden süt kalmaz. Ya ben yanlış mıyım arkadaşlar. Bu gece bir deneyeceğim bakalım yapabilecek miyiz.
zeynebim senin bebis kac kilo dogmusduki daha 3110 gr olmus benimki 3600 gr dogmusdu biraz kilo verdi bügünde 3400 gr olmus ben daha fazla bekliyodum ama bana haftada iki gün ebe geliyor evime oglusuma bakiyor bügünde göbegi düsdü pansuman yapti göbegine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?