- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.181
Yine kimsecikler yok nerelerdesiniz. Bugün kızımdan 3 buçuk saat uzak kaldım. Sütümü sağmıştım onunla idare etti kuzu. Ben de gidip tahlil sonuçlarını aldım. Tiroid proplemi yok yani sarılığımız o yüzden değil. Pazar günü gidip diğer tahlilleri yaptıracağız. Cevaplarınız için sağolun ben de gerçekten kendimi kötü hissetmeye başlamıştım.
Bugün Zinco aldım kızlar gaz için gelip verdiğimden beri kızım uyuyor acaba ilaç mı uyku yaptı kızıma. Bu 4 saat içinde mutlaka uyanırdı ama hiiiç oralı değil. Ya gazdan rahatladı uyuyor ya da ilaç uyku yaptı. İçinde sadece bitki yağları varmış
kizlar;benim sütüm sag gögsümde daha cok galiba..oglum uyanana kadar o kadar sertlesiyor ve aciyorki.ama ayni sey sol tarafimda olmuyor.yani onun kadar olmuyor.bu normalmi,sizlerdede varmi böyle bisi.ben ikisinide veriyorum sürekli soldanda süt geliyor ama,sag taraf daha büyük ve sert..
bisiy diyinya,cok telas oldum simdi.
cilekkcim
aynı sey benimde sol göğsüme oluyor. her sabah mutlaka diğerine göre daha fazla sertlesiyor, ağrıyor. bence normal yada fark etmeden e nazaran dierine göre daha fazla emzirip daha fazla süt üretmesine neden oluyoruzdur.
aynen çilekcim benimde sol göğüsümde daha fazla süt oluyo ve sert bende onu 2 kere veriyorum sağ tarafı bi kere çünkü solu 2 kerede anca bitiriyo doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama
ama bu başımıza gelen normal bişey küçük bi araştırma yaptım dakaydirigubbakcemile3ama mesela normalde aynaya baktığım zmana sol taraf daha büyük duruyo heöde çok belli inşallah bööle kalmaz
ayrıcaaaaa çokkkkk uykusuzm çokkkkk 10 dk uyumadık gece bidaha kısır yiyeninnnnÇok üzgünüm çoook
günaydın kızlar, oğluşumla çok güzel uyuduk bu gece maşallah bebişime
benim sütüm zaten az ama sol göğsümde iyice az:1no2: sağ taraf dediğiniz gibi daha büyük ve sert, bende sağı daha çok veriyorum bu arada sol göğsümün sütünün lezzetiinden şüpheliyim onu verdiğim zaman yüzünü nasıl buruşturuyor sanki limon vermişim gibi almak istemiyor, tadının güzel olmadığı olurmuş bazı annelerde, sizlerde böyle bişii olan varmı? tadınamı baksam acaba
ayrıca bulgur belki gaz yapar bazılarında ama ben sütü artırdığına eminim bir kez yedim doğumdan sonra o gün acayip sütüm artmıştı
kizlar;benim sütüm sag gögsümde daha cok galiba..oglum uyanana kadar o kadar sertlesiyor ve aciyorki.ama ayni sey sol tarafimda olmuyor.yani onun kadar olmuyor.bu normalmi,sizlerdede varmi böyle bisi.ben ikisinide veriyorum sürekli soldanda süt geliyor ama,sag taraf daha büyük ve sert..
bisiy diyinya,cok telas oldum simdi.
Yine kimsecikler yok nerelerdesiniz. Bugün kızımdan 3 buçuk saat uzak kaldım. Sütümü sağmıştım onunla idare etti kuzu. Ben de gidip tahlil sonuçlarını aldım. Tiroid proplemi yok yani sarılığımız o yüzden değil. Pazar günü gidip diğer tahlilleri yaptıracağız. Cevaplarınız için sağolun ben de gerçekten kendimi kötü hissetmeye başlamıştım.
Bugün Zinco aldım kızlar gaz için gelip verdiğimden beri kızım uyuyor acaba ilaç mı uyku yaptı kızıma. Bu 4 saat içinde mutlaka uyanırdı ama hiiiç oralı değil. Ya gazdan rahatladı uyuyor ya da ilaç uyku yaptı. İçinde sadece bitki yağları varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?