2008 Kasım Anneleri

selam
ben hasta oldum kızlar ne yapmam lazım bilen var mı
bebeğime de bulaşır mı ne yapmam lazım
gribim

asortiecim ben her gün rezene çayı içiyorum
ıhlamur ve humana içiyorum
bebeğimde gaz ve kaka sorunu olmuyor
yalnız bebeğin acaba kabız olduğundan mı yapamıyor yoksa belki kakası geç çıkcaktır
geçen haftalarda bizim kız da 3.gün yaptı.ama kabız değildi.
4-5 güne kadar yapmaması olabilirmiş.
Bizim kız kakayı geciktirince biz kabız diye düşünerek doktoru aradık :)) zeytin yağı sürün dedi popişe birazcık.
sonra badem yağı içirin dedi.bi çay kaşığının yarısı kadar içirdik.
bi de gliserin fitil önerdi,onun da yarısını yaptık.Kızımız sonunda kakasını yaptı ama kabız değildi :)))
Az az yaptığı kakasından belli olur kabız olduğu.tane tane mi kakası?
Öyle değilse kabız değildir.
sadece gecikmiştir.
geçmiş olsun canım.

selam
ben hasta oldum kızlar ne yapmam lazım bilen var mı
bebeğime de bulaşır mı ne yapmam lazım
gribim

.
selam kızlar
darkcım eczaneden maske al maskeyle emzir bebeği bende 2 gün nezle gibiydim maskeyle emzirdim allah korusun onlara bulaşmasın
ıhlamur iç limonlu limonlu ilaç olarak bişey diyemiicem çocuk drunu ara sor bence emzirirken içilen bi grip ilacı varmı ben gidince nolur noolmaz diye istiyecem biisim çocuk doktırundan.geçmiş olsun cnm

darkcım tane tene deil canım su gibi zaten demek ki değil ama yaparken çok
zorlanıyor bazende zorlamasına rağmen yapamıyor

öff benim oğlumda kaç gündür bilfiil ıkınıyo sürekli uykusunun arasında bile dün biraz rezene çayıma kimyon koydum yarım çay kaşığı kadr bezinibi doldurdu maşallah gecede aynı doldurdu rahatladı diyordum ama hala ıkınıyo bugünde rezene çayıma kimyon koydum bu arada ben acaip kabızım yaklaşık 1 aydır varya basurum felaket derecede ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum yaa önereceğiniz bişey olurmu mahfoldum artık sabah baya bi araştırıp aktivia aldım inşallah iyi gelir rahatlarım biraz kabızlık ayrı dert çıksan ayrı dert çok moralimbozuk karnımşişti 5 aylık gibiyim geçen kaynanam dalga geçti benle :mymeka:

canım moralini bozma ya gerçi benimde kızımdan dolayı çoook bozuk moralim
ama ben bu activia nın iyi olduğunu duymadım pek herkes keşke almasaydım dedi
sende emziriyorsun dikkat bence kayısı kurusu falan ye

canım moralini bozma ya gerçi benimde kızımdan dolayı çoook bozuk moralim
ama ben bu activia nın iyi olduğunu duymadım pek herkes keşke almasaydım dedi
sende emziriyorsun dikkat bence kayısı kurusu falan ye

bilmem sitesine baktım hiç bir yan etkisi yok emziren anneler gönül rahatlığıyla kullanabilir yazıyordu başka çarem yok gibiydi valla bununla dışarıda çıkamadığım için yürüyüş falanda yapamıyorum sabah babasına bırkartım markete kadr yürüdüm alışveriş yaptım tekrareve hem moralim düzeldi hem de iyi geldi yürüyüş.bu kış evdeyiz bööle ıkınsakta sıkınsakta yapıcak bişey yok ama benim gibi bi gezentininde eve kağpanması zor oluyo şu lousalık bunalımına giricem galba ama kendimi sıkıyorum sanki bi bıraksam 24 saat ağlıcam.benim gibi olan varmı.dün eşime dedim bebeği sana bırakıp sinamaya gidiim şu ıssız adama rahat rahat ağlıım kimsede anlamaz filme ağlıyorum sanır diye düşünüyom-tatlicadiarzu-

ay benim ara ara gelio o bunalım vakitleri ama kendimi kötü hissettiğim zamanlar oluyor
kış olunca işte dışarıda çıkamıyoruz dediğin gibi psikomuz iyice bozuluyor dün dedim ki eşime
yaz gelse keşke o da dio ki dur bismillah kış girmedi ayy bi de kış iyice gelince ne yapcaz bilmiyorum
şimdilik annemle idare edioruz

valla kaynanama da bırakamıyorum çocua reçelmeçel ne bulursa tıkar artık ağzına sussun diye .bide ikide bir gidip gelip diyo ya ben bu çocuğu sevmiyorum seviliciek biyerimi var ben oğlumu seviyorum diyo aklı sıra büyükoğlum kıskanmasın diye ama işte cahil cahil konuşuyo :mymeka:yemek saati gelir ayıptırsöylemesi mantar vardı ayyyy dünyayı verseler yemem şuşeyi der:mymeka:çocukta ben yemem ondan diye ağlamaya başladı allam yaa bende çocuk bitane diil yaani mehmetakifle fatihten daha çocuklar var etrafımda bide onlarlauğraşıyom eşimde dahilklava:

herkese selaam
darkçım geçmiş olsun cnm bende aynı şeyden müzdaribim nasıl grip oldum anlatamam ateşlendim filan ,uçuk çıktı kocaman dr.a gittim 1000mg lık antibiyotik verdi günde 3 tane içiyorum.öksürük şurubu verdi o da günde 3 kez,minoset 3 kez ve burun spreyi kullanıyorum.bebeğe zarar vermiyormuş.
bulaşma olayına gelince sütten geçmiyormuş allahtan ama solunumla geçermiş tabiki banada dr maske kullan dedi ama ben taktım bir kere sanki boğuyorlarmış gibi oldum kullanamadım.önlem olarak yaklaşmıyorum kızıma,kafamı ters yöne çevirerek emziriyorum,gazınıda babası alıyor.böyle idare ediyoruz ama çok korkuyorum bulaşıcak diye ((((

hepinize geçmiş olsun benimde en büyük korkum grip falan olmak allah korusun
ne kadar dikkat etsemde olacaksa olur diyorum aman dikkat edin sizde
mmmfcim cidden sen çok dertlenmişsin cnm yaa

selam kızlar artık uğrayamıyoruz buralara
ben hala misafirden başımı kaldıramıyorum
acayip sıkıldım artık
geçen gece yorgunluktan bitap düştüm oğluşumun da gazı vardı o ağladı ben ağladım
ooooh rahatladım valla
neyse özledim sizi gerçekten hasta olan arkadaşlar dikkat edin kendinize geçmiş olsun
bu arada iyi bayramlarrrrrrrrrrrr

canım bu önerdiğin şey kabızlık için yani büyüklerde de işe yarar mı acaba?

heh diyorum tek benmiyim böle. aynı bende ya geçmedi kabızlığım. o kadar dikkat ediyoru yediklerime ama hissediyorum ya tuvaletim geldi çok korkuyorum. böle bi acı yok. ne biçim şeymiş bu böle.. ağlıyorum resmen bazen yaaasenağlama
dr bana bunun için toz bişi verdi. bide şurup. önce tozu kullan olmadı şurubu kullanmaya başla dedi. bakalım. kayısı yemekten ve kayısı suyu içmekten öööğğkk geldi. düzeleyim uzun bi süre kayısı namına bişi görmek istemiyorum :1no2:

selam
bende oğlumu normal doğumla doğurdum ve inanılmaz basurum oldu..
törenle oturup kalktım iki üç gün..
denemdeiğim şey kamadı..
bi akrabamız özerk otunu önerdi ikinci gün şak diye acılarım dindi.
sabah aç karnına bi çay kaşığı dolusu özerk otu müthiş iyi geliyo..
otu alıp kavuruyosunuz ve robottan geçiriyosunuz..
ayrıca sıcak suya batırdığınız pamuk ve batikonlada pansuman yaparsanız söndürüyo hemen..

çok geçmiş olsun..

merhabalar herkeze..dün cok kalabalik misafirim vardi,Denizcikte bi ara baya azdi:)inmedi babasinin kucagindan,biraz stresli olsada atlattik dün aksami.

kabizlik icin hergün incir yiyorum ben yada kuru kayisi.unutmazsam ikik su yada süte koyup yumusayinca yiyorum..bana faydasi oluyor bir deneyin isterseniz..

mmfcim benimde en korktugum sey hemeroitti.biliyosun normal dogum yaptim ve encok kafama takilan buydu.cok sükür bende olmadi,insl en kisa zamanda gecer canim seninkide.burada evleri sildigimiz bi deterjan var hemeroiti olanlar onu sicak suyun icine koyup bir süre oturuyorlarmis,ilk duydugumda cok ilginc gelmisti ama faydaliymis.

Herkese selam kızlar..

oğluşumu yıkadım bugün .üşütücem diye ödüm kopuyor.ama napalım yarın bayram di mi ama?Haftada 3 kere yıkıyorum ben sizler nasıl yapıyorsunuz.?

Benim bütün vücudum ağrıyor kızlar doğumdan beri.özellikle ilk başlarda yataktan kalkarken kendimi sıktığım için olsa gerek sol göğüs altımda kaburgam çok fena batıyor yatarken.dünden beri ağrı kesici krem sürüyorum artık dayanamadım..

iyi akşamlaar arkadaşlar.grip olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.inş..bebişlere geçmeden atlatırsınız..bol bol kusburnu,adaçayı için..benimde bademciklerim şişmiş başıma ağrı yapıyor.birde gecenin yorgunluğu eklenince hiç çekilmiyor.

fater maşallah doğurduğun dan beri misafirin hiç eksik olmadı.heralde yardım eden birileri vardır.valla ben şu an değil misafire hizmet kendime zor bakıyorum.allah yardımcın olsun.

çilekcim neymiş odeterjan kızkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…