- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.201
selam kızlarselam
ben hasta oldum kızlar ne yapmam lazım bilen var mı
bebeğime de bulaşır mı ne yapmam lazım
gribim
.
canım moralini bozma ya gerçi benimde kızımdan dolayı çoook bozuk moralim
ama ben bu activia nın iyi olduğunu duymadım pek herkes keşke almasaydım dedi
sende emziriyorsun dikkat bence kayısı kurusu falan ye
selam
ben hasta oldum kızlar ne yapmam lazım bilen var mı
bebeğime de bulaşır mı ne yapmam lazım
gribim
asortiecim ben her gün rezene çayı içiyorum
ıhlamur ve humana içiyorum
bebeğimde gaz ve kaka sorunu olmuyor
yalnız bebeğin acaba kabız olduğundan mı yapamıyor yoksa belki kakası geç çıkcaktır
geçen haftalarda bizim kız da 3.gün yaptı.ama kabız değildi.
4-5 güne kadar yapmaması olabilirmiş.
Bizim kız kakayı geciktirince biz kabız diye düşünerek doktoru aradık :)) zeytin yağı sürün dedi popişe birazcık.
sonra badem yağı içirin dedi.bi çay kaşığının yarısı kadar içirdik.
bi de gliserin fitil önerdi,onun da yarısını yaptık.Kızımız sonunda kakasını yaptı ama kabız değildi :)))
Az az yaptığı kakasından belli olur kabız olduğu.tane tane mi kakası?
Öyle değilse kabız değildir.
sadece gecikmiştir.
geçmiş olsun canım.
öff benim oğlumda kaç gündür bilfiil ıkınıyo sürekli uykusunun arasında bile dün biraz rezene çayıma kimyon koydum yarım çay kaşığı kadr bezinibi doldurdu maşallah gecede aynı doldurdu rahatladı diyordum ama hala ıkınıyo bugünde rezene çayıma kimyon koydum bu arada ben acaip kabızım yaklaşık 1 aydır varya basurum felaket derecede ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum yaa önereceğiniz bişey olurmu mahfoldum artık sabah baya bi araştırıp aktivia aldım inşallah iyi gelir rahatlarım biraz kabızlık ayrı dert çıksan ayrı dert çok moralimbozuk karnımşişti 5 aylık gibiyim geçen kaynanam dalga geçti benle :mymeka:
öff benim oğlumda kaç gündür bilfiil ıkınıyo sürekli uykusunun arasında bile dün biraz rezene çayıma kimyon koydum yarım çay kaşığı kadr bezinibi doldurdu maşallah gecede aynı doldurdu rahatladı diyordum ama hala ıkınıyo bugünde rezene çayıma kimyon koydum bu arada ben acaip kabızım yaklaşık 1 aydır varya basurum felaket derecede ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum yaa önereceğiniz bişey olurmu mahfoldum artık sabah baya bi araştırıp aktivia aldım inşallah iyi gelir rahatlarım biraz kabızlık ayrı dert çıksan ayrı dert çok moralimbozuk karnımşişti 5 aylık gibiyim geçen kaynanam dalga geçti benle :mymeka:
merhabalar herkeze..dün cok kalabalik misafirim vardi,Denizcikte bi ara baya azdi:)inmedi babasinin kucagindan,biraz stresli olsada atlattik dün aksami.
kabizlik icin hergün incir yiyorum ben yada kuru kayisi.unutmazsam ikik su yada süte koyup yumusayinca yiyorum..bana faydasi oluyor bir deneyin isterseniz..
mmfcim benimde en korktugum sey hemeroitti.biliyosun normal dogum yaptim ve encok kafama takilan buydu.cok sükür bende olmadi,insl en kisa zamanda gecer canim seninkide.burada evleri sildigimiz bi deterjan var hemeroiti olanlar onu sicak suyun icine koyup bir süre oturuyorlarmis,ilk duydugumda cok ilginc gelmisti ama faydaliymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?