2008 Kasım Anneleri

merhba kızlar
kabızlık bendede var yaa ben normalde hiç kabız olmazdım ama doğumdan sonra oldum malesef normal doğum yapınca hemeroitmi oluyoki risk dahamı fazla nasıl anlıcam ben olup olmadığını?

slm çitos sen sezeryanmı yapmıştın.ben sezeryan yaptım.amaliyathanede mi üşuttum yoksa başka bir sebepten mi bilmiyorum doğum yaptığım gün kaburgamdan göğsume doğru nefesimi kesen bir ağrı yaşadım o kadar kötüydükü ameliyat ağrıları unutturuyordu o acı şimdi yeri hala acıyor.özellikle emzirirken yeri hala ağrıyor.bu arada bizde kızımı yıkadık.arefe suyu derler ya bizde arefe suyu aldırdık:),inş.üşümemişlerdir.şifa olsun bebişlerimize

Evet canım ben de sezeryan oldum.Beni elimden tutup kaldırmaya çalışırken filan oldu bu batma tahminimce.Şimdi krem sürüyorum inşallah geçer.
.Biz de arefe suyu aldırdık oğluşuma..sıhhatler olsun size de..

ay ne çokmuşuz kabızlık konusunda. ben de tek benim kimsenin derdi yok diye üzülüyordum beni buldu buda dedim. ne incirler ne kayısılar yedim. sıvı tüketmekten içim çıktı. yemin size ekmek yemek yemeye korktum tuvaletim gelecek diyeeee. amma sevgili dr bana bi toz verdi. hastanede sabah akşam içiriyorlardı. onu verdi almaya başladım. valla 2 günde bi çıktığım tuvalete bugün 2 kez çıktım. umarım böle böle düzelirim.adını verem ben size.. doktorlarınıza bi danışın. adııı...adıııı MAGNESIE CALCINEE

havalardan dolayı ve doğum sonrası olduğundan bünyemiz hastalığa çok açık. şu sıralar hatta bu kış kendimize 2 - 3 kat dikkat etmeliyiz. bende günlerdir baş ve hafif boyun ağrısı ile debeleniyorum.. geçecek inş.

çilekcim kız deterjan bizi bozmasın hepten düzelteceğine :1rolleyes: hem sizin ordaysa biz nerden bulcazzz :uhm:

bende meleğimi yıkadım bugün. arefe suyunu aldı.. tabi bende kusur kalmadım bende aldım . sırnaşık şey ama nedense bugün her günden daha çok hapşırdı.. üşüttükmü yoksa ne diye içim içimiide yemiyo değil :1ninca:

neyse kızlar size doyum olmuyor . ama benim çok uykum geldiii mirmirmirmir yarın görüşrüz şimdiden bayramlaşmayalım demiiiiiiii . öptüm hepinizi iyi geceler Şeniz

isim isterseniz kullandığım antibiyotiğin adı alfoxil,öksürük şurubu perebron
teşekkürler canım
eşim eczaneye gitti nöbetçi eczane ilaç vermem emziren anneye demiş.İlla doktordan bi yazı bi reçete istemiş.,
Burda bildiğimiz bi doktor da yok ki misafiriz..
kendi ilçemizde olsak doktordan isim alıp,eczaneden alırdık sonra yazdırırdık.
maske mi alsam acaba?
Henüz geç kalmamışımdır değil mi?
ben bi de unutup unutup kızı öptm durdum.
geçmiş olsun canım hepimize

canım bu önerdiğin şey kabızlık için yani büyüklerde de işe yarar mı acaba?
badem yağı yarar sanırım ben denemeyi düşünüyorum.bebek içtiğine göre biz de içebiliriz.
hatta zeytin yağı da içebiliriz biraz
ben Osmolak şurup kullanınca rahatlıyorum ama nereye kadar şurup kullanacağız ki?
hep içmek de olmaz.bende felaket kabızlık yaşıyorum ya (
ne yesem faydasız ben sezaryan oldum üstelik

Herkese selam kızlar..

oğluşumu yıkadım bugün .üşütücem diye ödüm kopuyor.ama napalım yarın bayram di mi ama?Haftada 3 kere yıkıyorum ben sizler nasıl yapıyorsunuz.?
.
ben 1 kere yıkıyorum canım.

darkcım tane tene deil canım su gibi zaten demek ki değil ama yaparken çok
zorlanıyor bazende zorlamasına rağmen yapamıyor
kabız değil demekki
olabilir yaparken biraz ıkınıyodur sana canı yanıyor gibi geliyordur yada az bişey sancısı oluyordur.
bizimkide çok komik oluyo kızarıyo bozarıyo eee diyo :)))

ay ben çok dertliyim sıktım sizide ayol
tAKMA canım bu kadar
senin kaynana benimde annem bıraksam kaynar suyla mama vercek

biz de bugün banyo yaptırdık kızıma.

ben 2 akşamdır kızı uyutup reale kaçıyorum napayım tatil dönüşü eve gidince hiç bi yere çıkamayacağız fırsat bu fırsat dedik kaçtık ge<zdik alışveriş yaptık.
ana kucağı aldım,kızıma tulum ve ciciler aldım.

valla darkçım işin zor ilaçsız.ben baya ağır geçiriyorum.gerçi ilaçlar diriltti beni.komada gibiydim.baya ateşim filan vardı günde 3 tane 1000 lik antibiyotiği içince kendime geldim :) bu arada sudafed diye bir grip ilacı var onu ve bemiks adında b vitamini de kullanıyorum.tamam her yediğimiz içtiğimiz sütten geçiyor ama hamile değiliz artık o zamanki gibi riskli değil,dr kontrolünde ilaç kullanabiliyoruz ama eczacı dr değilki hayatım normaldir vermemesi.başka bir eczane deneseydiniz keşke.neyse artık bol c vitamini ve sıvı tüketimiyle idare ediceksin geçmiş olsun tekrar

Günaydin,herkeze iyi bayramlar...

Bu hafta uykuyu unuttuk biz,kari koca habire Deniz`in susmasini bekliyoruz..

aksam önce pasami disariya cikardim son bayramliklarinida aldim,sonrada eve gelince

güzelce yikadik beyfendiyi.banyodan sonra bebeler iyi uyur lafi nedense bize hic ugramadi..

bizimki aciyor gözlerini keyifli keyifli etrafa bakiyor..

mmfcim salmiyak diye bisiy,ben onu ev silerken kullaniyorum millet baska sey icinmis:)

zeynebin bozmaz tatlim,yalnizca hemoroitte diil,hafif acik yaralardada bunu kullaniyorlar..

ayy darkcim cok sirin olmus ceren iyice,masallah kizima ya..

günaydın kasımın yorgun anneleri
çilekcim senle benden başka kimse düşmemiş gene. biz baya bi vefakar olduk siteye. yada bizim zilli balıklar sağolsun.
babamız kurban kesmeye gitti. biz kaldık gene başbaşa ve yorgun..aslında o sızdı ama ben hala inatla ayaktayım. bakalım nereye kadar.
benim zaten hemoraidim yok. fazla ıkınmaktan accık orası kızarmış. ama dün yazdığım şurup galiba baya baya işe yaradı. dün akşamdan beri tuvalet sorunum yok gibi inşallah düzeleceğim.
darkcım bende sezeryan oldum ama sanırım sezeryan olanlar daha çok kabızlık yaşıyormuş . ama bi ilaç ismi yazmıştım dediğim gibi doğumdan çıktığım günde veriyorlardı ben pek içmemiştim. meğer ne değerliymiş şimdi anladım. bi dr bulup sorabilirsen yada istersen al kullanç eminim rahatlarsın.
eeee hadi bayanlar nerdesiniz bayramlaşalım a.s.

neydi cnm şu ilacın ismi ben artık ruhumu teslim edicem acıdansenağlamane oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ne yürüyebiliyorum yaa öff

iyi bayramlar bu arada kızlarr

neydi cnm şu ilacın ismi ben artık ruhumu teslim edicem acıdansenağlamane oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ne yürüyebiliyorum yaa öff

iyi bayramlar bu arada kızlarr

Allah korusun kız ama evet acısı çok kötüüü. adı MAGNESIE CALCINEE
eğer bu sana yetmezse bide şurup var. hatta bebekler bile içiyormuş. onun adını veririm.geçmiş olsun hepimize

iyi bayramlar kasım ayının güzel anneleri
nasılsınız bakalım? benimde bir kaç ün uvalet sorunum oldu kabız değilim ama tuvalete çıktığımda canım biraz acıyor umarım bu kadarla atlaırım size de geçmiş olsun

bende oğlumu yıkadım bugün şimdi mışıl mışıl uyuyor (maşallah )
babamız kurban kesmeye gitti oğlumda bayramlığını giydi bekliyor babasını
hele bi gelsin gezmelere de gideceğiz inşallah

ayy bu bebekli olma işi ne zormuş yaww benim gibi gezici bir tim evde oturuyoo olacak gibi deil
neyse alışacaz artık herkese ii bayramlar diliyorum babamız kurbanı kesmiş gelmiş

ayy bu bebekli olma işi ne zormuş yaww benim gibi gezici bir tim evde oturuyoo olacak gibi deil
neyse alışacaz artık herkese ii bayramlar diliyorum babamız kurbanı kesmiş gelmiş

asorti siz yine şanslısınız canım.ben iki çocukla iki aydır kapalıyım.daraldım bunaldım.kafamı kaldıramıyorum.birinin işi bitiyo diğeri sıarada bekliyo...eşimde kapandı eve işten eve evden işe.neyse 1yıl zorluk çekeceğiz allah onlara sağlık versin.sizin gibi tek olacak ben durmam evde..

canım ya soğuk olunca hava dışarı çıkartmıyorum avm lere de götürmüyorum havasından dolayı
ev olarakta sadece anneme gidiyorum herkesin evi sıcak olmuyor tabi biz ne kadar zorlanıyorsak sen iki katı
zorlanıyorsun ama tek bile olsa hava soğuk olunca kıyamıyorum işte

orası öyle..benimkiler annemdede durmuyo beşiklerini arıyorlar.çok huysuzluk yapıyorlar.gittiğimiz gibi geliyoruz. tam gazlarının şiddetli olduğu dönemdeyiz.2.ile 3.ay arası..kolikler birde.çok zor oluyor.1ay daha geçse bitecek.geceleri aralıksız ikisi birden 3saat ağladıkları oluyor.seninki ne kadarlık oldu

herkese merhaba
kızım ve ben hepinizin kurban bayramını tebrik ediyoruz. sabahtan beri bi sürü misafir ağırladık, sanırım kızıma nazar değdirdiler, cok huysuzlandı. insallah sakinlesir bi an önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…