- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.221
slm çitos sen sezeryanmı yapmıştın.ben sezeryan yaptım.amaliyathanede mi üşuttum yoksa başka bir sebepten mi bilmiyorum doğum yaptığım gün kaburgamdan göğsume doğru nefesimi kesen bir ağrı yaşadım o kadar kötüydükü ameliyat ağrıları unutturuyordu o acı şimdi yeri hala acıyor.özellikle emzirirken yeri hala ağrıyor.bu arada bizde kızımı yıkadık.arefe suyu derler ya bizde arefe suyu aldırdık:),inş.üşümemişlerdir.şifa olsun bebişlerimize
herkese selaam
darkçım geçmiş olsun cnm bende aynı şeyden müzdaribimnasıl grip oldum anlatamam ateşlendim filan ,uçuk çıktı kocaman dr.a gittim 1000mg lık antibiyotik verdi günde 3 tane içiyorum.öksürük şurubu verdi o da günde 3 kez,minoset 3 kez ve burun spreyi kullanıyorum.bebeğe zarar vermiyormuş.
bulaşma olayına gelince sütten geçmiyormuş allahtan ama solunumla geçermiş tabikibanada dr maske kullan dedi ama ben taktım bir kere sanki boğuyorlarmış gibi oldum kullanamadım.önlem olarak yaklaşmıyorum kızıma,kafamı ters yöne çevirerek emziriyorum,gazınıda babası alıyor.böyle idare ediyoruz ama çok korkuyorum bulaşıcak diye ((((
teşekkürler canımisim isterseniz kullandığım antibiyotiğin adı alfoxil,öksürük şurubu perebron
badem yağı yarar sanırım ben denemeyi düşünüyorum.bebek içtiğine göre biz de içebiliriz.canım bu önerdiğin şey kabızlık için yani büyüklerde de işe yarar mı acaba?
ben 1 kere yıkıyorum canım.Herkese selam kızlar..
oğluşumu yıkadım bugün .üşütücem diye ödüm kopuyor.ama napalım yarın bayram di mi ama?Haftada 3 kere yıkıyorum ben sizler nasıl yapıyorsunuz.?
.
kabız değil demekkidarkcım tane tene deil canım su gibi zaten demek ki değil ama yaparken çok
zorlanıyor bazende zorlamasına rağmen yapamıyor
tAKMA canım bu kadaray ben çok dertliyim sıktım sizide ayol
günaydın kasımın yorgun anneleri
çilekcim senle benden başka kimse düşmemiş gene. biz baya bi vefakar olduk siteye. yada bizim zilli balıklar sağolsun.
babamız kurban kesmeye gitti. biz kaldık gene başbaşa ve yorgun..aslında o sızdı ama ben hala inatla ayaktayım. bakalım nereye kadar.
benim zaten hemoraidim yok. fazla ıkınmaktan accık orası kızarmış. ama dün yazdığım şurup galiba baya baya işe yaradı. dün akşamdan beri tuvalet sorunum yok gibiinşallah düzeleceğim.
darkcım bende sezeryan oldum ama sanırım sezeryan olanlar daha çok kabızlık yaşıyormuş . ama bi ilaç ismi yazmıştım dediğim gibi doğumdan çıktığım günde veriyorlardı ben pek içmemiştim. meğer ne değerliymiş şimdi anladım. bi dr bulup sorabilirsen yada istersen al kullanç eminim rahatlarsın.
eeee hadi bayanlar nerdesiniz bayramlaşalım a.s.
neydi cnm şu ilacın ismi ben artık ruhumu teslim edicem acıdansenağlamane oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ne yürüyebiliyorum yaa öff
iyi bayramlar bu arada kızlarr
ayy bu bebekli olma işi ne zormuş yaww benim gibi gezici bir tim evde oturuyoo olacak gibi deil
neyse alışacaz artık herkese ii bayramlar diliyorum babamız kurbanı kesmiş gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?