2008 Kasım Anneleri

selam kızlar maşallah baya kaynatmışsınız.bizde şimdi bayramlaşmadan geldik bi üst tarafımızdaki evden .oğlum hiç durmadı dünde artık kalabalığa saokalım dedik bayramlaşmaya çıktık her gören tabii uzaylı görmüş gibi ssaldırdı büyümüşmü falan diye çocuğun düzeni bozuldu.çok huzursuz dünden beri zırt pırt kalkıyo .
bizde yarın 2 aylık oluyoruz arefe günü çıplak tarttık 3800gr olmuş amanda maşallah benim kzuucuğuma .:CüvCüv:bayram sonrası rop muaynesi var tekrar aynı gün işitme testi ertesi günde karma verem aşısı artı zatürre aşısı çok faal olucaz bayram sonu .o hafta sonuda dr muaynesi inşallah herşey rayında gidr hepsini halledebiliriz:Saruboceq:

Canım sarılık düştükten sonra genellikle 2 derecelik rebound yaparmış. Yani son değeriniz 9'sa, yükselse yükselse 11 olur,o da güzel bir değer yine de... Darısı başımıza :)

julicim valla ben de aynı dertten muzdaribim senin yazını okurken kendim zannettim valla.20 gündür hastanenin dışında evimin altındaki markete bile çıkmadım.eşim ekmek almaya giderken bile ona özenle bakıyorum.ve inanırmısın bilmem benim bebişde saat 12 ye gelirken kıpırdanmaya başlıyor ve 12 den sonra mesai başlıyor sabah kaçta biteceği hiç belli olmuyor bızım kız geceyi gündüz gündüzü gece yaptı birde gaz sorunu çok kötü.40 dan sonra uykuları düzene girer diyorlar merakla 40 nın çıkmasını bekliyoruz.inş seninkide eski düzenine kavuşur,

biraz gecikmeli oldu ama bayramınız kutlu olsun kızlar.bizde bayram ziyeretinden bu akşam döndük kızımı emzirdim uyuttum biraz sonra yine emziririm bidaha uyanmaz zaten yani sadece emzirmek için uyandırırm tontişimi.hepinize iyigeceler inş.hepinizin bebişleri mışılllllll mışılll uyur.

herkese ii geceler bisde bayramlaşmadan geldüük şimdi
iyi geceler sanada.ooo sizde çıkmaya başlamışsınız gezmelere soğuk falan demeden ne güzel.acaba biz nezaman çıkacaz kızımla gezmelere.kızımla gezcegimiz günleri 4 gözle bekliyorum.
maşallah pirayecim düzene girmiş uykularınız.aman nazar değmesin.

herkese iyi bayramlar, benim oğluşun göbeği düşeli neredeyse bir hafta olacak ancak hala göbeğinde kan pırtıları oluyor, böyle bir sorun yaşayan varmı, birde benimki gündüz sürekli emiyor gece olunca benle bir yatıp benle bir kalkıyor, sizce bu anormal mi

herkese tünaydın arkadaşlar.
dorucum o göbekte ki olay bende de oluyordu.Hatta1 ayımız bitti hla oluyordu.şimdi bitti .38 günlüğüz.Doktoumuza sordum hiç önemli değil dedi.kendi kendine düşüyor zaten.acı da vermezmiş.

Pirayecim aman maşallah subhanallah bebişine.Düzene girmiş kızın.Vallahi benimkinin bir günü bir gününe uymuyor.Gece kalkıyor.Emziriyorum,gazını çıkarıyorum,yatağa koyuyorum gözler açılıyor.Sonra altına yapıyor.Temizliyorum,tekrar emmekistiyor,tekarar gaz,yine uyumuyor.sanırım gece gündüz kavramı oluşmadı hala.dün gece 2 den 7 yekadar böyle geçirdik.Ama ağlamıyor allahtan.benimkinin gaz sorunu artmaya başladı ona bağlıyorum.erkeklerin gazı çok olur derler.
inşallah bittiği günleri de görürüz...

slm kızlar
uykusuz her gece o sıcak ve kasvetli oda bazen günlerce çıldıracağımmmmmmmmmmm
neden neden uyumuyor anlamıyorum. emziriyorum emziriyorum kemiyo azda mama takviyesi yapıyorum altını temizliyorum gaz ilacı veriyorum masaj yapıyorum azma gene ıngaaaaaaa gene ıngaaaaaaa.. neden memnun edemiyorum şu 2-3 gündür bu balığı anlamadım gitti.
herkez hemen hemen aynı derttten muzdarip farkındayım. ilk bebecikleri olanlar üzülmeyin şimdi söyleyeceğime ama büyüselerde 3-4 yaşlarına gelselerde biz hep hazır asker kıvamında olacağız. ilkinden biliyorum şu an 8 yaşında ama kalktımı kalkıyor ve sabahları gün ışığıyla dikiliyo. büyüdü bitti olmuyo olmuyooo. kafadan 10 sene sileceğiz bu uyku konusunda. tabi istinalar muhakkak vardır. ama sanırım ben onlardan biri değilim.

mucizecim bis arabayla gezdiğimiz için sadece in bin yapıyoruz araba zaten hamam gibi
o yüzden soğuk sorun yaratmıo inşallahta yaratmaz bize
bu arada biz birazdan amcasına bayramlaşmaya gideceğiz kızımın hepinizi öptüm
zaten kimse olmuyordu şimdi bayaram oldu hiç kimse yok buralarda in cin top oynuoo:)

selam kızlar..
bende dün telaştan bayramınızı kutlamayı unutmuşum..
hepinizin bayramı kutlu olsun.
biz evden dışarı çıkmadığımız için bu bayram zaten bana hiç bayram gibi gelmedi.
neyse bidahaki bayrama oğlumla gezeriz inş.
ya benim oğlan uyuyana kadar canımı okuyo, uyuyuncada emzirmek için uyandıramıyorum .
3-4 saat uyuyo.
sonra aç, ağzı açık aranarak uyanıyo.hemen emziriyorum.
acaba yeterli oluyomu?
dünden beride kusmaya başladı emdikten sonra.
acaba mide çok aç kalıyoda birden emince fazlamı geliyo?
bu arada julicim bizim sarılıkta 11 çıkmıştı hastaneden çıkarken.19 unda kontrolümüz var.ozaman bakalım ne olacak?
kilosunuda merak ediyorum.çünkü iyi beslenemezlerse zayıflarlarmış..
inş.yetiyodur sütüm.
valla hurma, tahin helvası,kuru incir..herşey yiyorum.
,süt ve süt ürünlerinede başlayayım bende.
hatta kayınvalideme söliyim sütlaç yapsın bugün bana
süt yapar dimi?

Azocum sariliktan dolayi cok uyuyor olmasi lazim,bence sen iki saatte bir uyandirmaya calis..

canim mideleri o kadar kücükki biraz fazla süt icsinler hazmedemeyip hemen cikartiyorlar,halbuki

anne sütü hazmi en kolay besin maddesi oldugu halde.Aslinda bebegin halinden anlarsin kendin

doyup doymadigini,kontroldede cikar zaten insl.iyi cikar.ye ye bende cok yedim ilk zamanlar bu

saydiklarini.simdi kuru bakliyatlar ve yesillik yemeye basliycak ben,biz biraz daha büyük oldugumuz

sen simdilik alma istersen bunlari:)

ha birde uyanmiyorsa,yanagina yani kulakla yanak arasi bölgeyi uyar elinle o zaman hemen reaksiyon

gösteriyor bebekler.birde bana,ayaklarina yada ellerine hafif masaj yap uyanmazsa demisti doktor.bir

dene istersen,ama daha ömercik cok minik ya,hep uyur simdi o..gel birde bizim canavarlari gör,canim

cikiyor uyutana kadar..

masallah diyin teyzeleri pasama..

mucizecim,diloksçum valla maşallah baya düzenli benim kızımın uykuları geceyi biliyo sanki saati kurup 2 saatte bir uyandırıp emziriyorum ama dün gece 2 buçukta çalan saati duymamışım pirayede uyanmamış sonra sabah 6 gibi uyanmış mıkırdanıyodu acıkmış yavrum emzirdim yine uyudu bide 9 gibi emdi sonra 12 ye kadar uyumuşuz minnoşumla. sizinkilerde biran önce düzene girer inşallah kızlar.
azocum bende en başlarda az emziriyodum uyandıramıyodumda kilo vermedi ama almadıda malesef(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…