- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.261
Hastaneden eve geldiğimde bulgurlu süt çorbası yapmıştı kayınvalidem sütümü arttırsın diye. İkisi de gaz yapmadı. Bulgur bende ve bebeğimde gaz yapmıyor bu değişiyor sanırım kişiden kişiye.
Elmalıcım atlatmış sayılmayız değerimiz 9. Umarım daha da düşer. Bu arada düşmüş sarılık değeri tekrar yükselir mi acaba fikri olan var mı? Canım umarım siz de atlatacaksınız sarılığı. Güzel haberler vereceksin bize.
Ya ben de kuzucumla gezmeklere çıkmak istiyorum ama babamız çıkarmıyor yaa. Zaten ona kalsa hastaneye bile gitmeyeceğiz. Yaz olsaydı bir saniye onu dinlemez bebişi kaptığım gibi her gün çıkardım ama olmuyor işte ya. Tam yaz gelecek bizim hatun ele avuca gelecek o zaman da ben çalışıyor olacağım.
Gece geliyor kızlar çok korkuyorum geceden. Şimdi kız uyurken uyuyayım diyorum o da olmuyor. Çünkü akşam üzeri günün en güzel saatleri. Gündüzlerim 2 saatlik zaman dilimlerine bölündü gecelerim ise zamansız. Her sabah neyseki bu gece de bitti diye şükreder oldum valla. Gece 12 yi geçince bana kabus başlangıcı gibi geliyor :))) Kuşumun uykuları nasıl düzenliydi saatte bir besleyeceğim diye uyandırıp tüm düzenini bozdum ama mecburdum napıyım(
iyi geceler sanada.ooo sizde çıkmaya başlamışsınız gezmelere soğuk falan demeden ne güzel.acaba biz nezaman çıkacaz kızımla gezmelere.kızımla gezcegimiz günleri 4 gözle bekliyorum.herkese ii geceler bisde bayramlaşmadan geldüük şimdi
maşallah pirayecim düzene girmiş uykularınız.aman nazar değmesin.biraz gecikmeli oldu ama bayramınız kutlu olsun kızlar.bizde bayram ziyeretinden bu akşam döndük kızımı emzirdim uyuttum biraz sonra yine emziririm bidaha uyanmaz zaten yani sadece emzirmek için uyandırırm tontişimi.hepinize iyigeceler inş.hepinizin bebişleri mışılllllll mışılll uyur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?