- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.301
-tatlicadiarzu-selam kızlar ;
ben çok kötüyüm yaa gecede çok fenelaştım hastaneye gişdicrekik güvenemedim ssk ya emziriyorum yanlış biilaçfalan veriri allah korusun.parol içiyorum ööle titreme başlıınca yarım saat falan sonra başlıyorumterlemeye.şu anda vücudumda ağrımayan kemiğimyok yataktayım ama uyuyamadım.kızlara bi soriim dedim bi bitkisel bişey vardı grip için tavsiye edilmişti birine ama nbe tavsiye edeni ne edileni hatırlamıyorum şunu şunu kaynat diyeydi.-tatlicadiarzu-.ıhlamur adaçayı zencefil kaynattım sonra ibrahim saraçoğlunun sitesinde okudum anne sütünün çekilmesi için adaçayı için diyo fazlalaşması için de zencefil valla zor yapmıştım kıyamadım dökmeye içtim inşallah dengeler birbirini
oğlumuda maskeyle emzirdim kapıdan içeri sokmuyorum öksüreni hapşıranı şu başıma gelene bak yaa:1no2:
mmf cim tekrar geçmiş olsun.kuşburnu ıhlamur ayva elma kabuklarını kaynatıp içmeye çalış.dediğin gibi adacayı,kekik,nane ,maydonoz sütü azaltıyormuş.birde mekke gülü diğer bir adıyla hibiskus(cennet gülü) de diyorlar yüksek c vitamini kaynağıymış onuda tavsiye ediyorlar.valla gece kızımın halini görünce keşke onun yerine ben hasta olsaydım dedim ama senin yazını okuyunca bu şekilde de bebeğe pek faydalı olunamaz gibi geldi.ama olsun en azından o acı çekmemiş olur.inş allah acil şifa verir sanada kızımada
Birde kizlar geceleri altlarini aciyormusunuz bebislerin?bana dokto;geceleri bebekler cok islamaz altini
hatta hic yapmadiklari bile olur.acipta uykusunu bozma demisti.ilk zamanlar cok sIk kakasini yaptigi
icin aciyordum ama 10 gundur filan acmiyorum geceleri.enson 12 gibi degisiå sabah 6 ya kadar kaliyor.
ilk gun cok tedirgin oldum pisik filan olurmu diye ama sahidende doktorun dedigi gibi bezi cok islak
cikmadi.
birde ben bebeisi emzirmek icin uyandigimda hic isik acmiyorum geceye alissin diye,baya faydasi oldu
oda gozlerini acmadan emiyor artik.
canım sağol.
Allah acil şifalar versin cnm sanada .bence vicks sürme ben büyük oğlumda vicksi burun deliklerinin ucuna sürüyodum çocuk druna söölediğimizde şiddetle karşı çıktı nefessiz kalmasına sebep olur sakın dedi.yaa insanın aklı karışıyo ama söyliim dedim bak senin drunda sürün demiş.çok keskin bi hava oluyo ya sürünce zaten şuan suratına hızla nefes alsan nefesi kesilecek gibi oluyo .ama kaynar suya vicks atıp buharını yattığı odaya koyabilirsin mesela ....
bak bide ıhlamur verebilirsin bebeğine benimki20gün hastanede kaldı biliyosun.20 günlükten beri veriyorum oğluma rezeneyle beraber ıhlamur.dr tavsiyesidir canım hemde besleyiciymiş ıhlamur çok fazla diil tabii ben daha çok rezen koyup kaynatıyorum sonra birtutam ıhlamur birazdamuskat rendesi koyuyorum 2dk kaynatıp altını kapatıp 5 dk da demlendiriyorum 2 kesme şeker 120lik biberona koyuyorum gün içinde veriyorum ertesi güne kalmıyo ertesi gün tekrar taze yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?