2008 Kasım Anneleri

çilekcim ve pirayecim maşallah bebişlerinize
çok şekerler..
evet ya bende saat kurup bundan sonra uyandırayım oğlumu 2 saatte bir..
aç kalmasın kuzucuğum..
sizler daha tecrübelisiniz benden..
sağolun; aklıma takılan herşeyi size sorup tecrübelerinizden yararlanırım
teşekkürler..

Asortie bu sen misin canım saç rengin bu kadar koyu muydu senin ya.

Azo kesinlikle iki saatte bir uyandırıp emzir oğluşunu. Uyuyorsa sarılık yüzündendir.

Bu arada Piraye canım sen ne yapmışsın öyle ya. Tam 6 saat emmeden mi yattı. Canım benim mideleri iki saatte boşalıyormuş. Bence daha dikkat et. Yazık ya o da uyanmamış. Kıyamam ona ben :) Uykucu hatun. Bayramlıklarınız da çok yakışmış. Çilek siz de ballı badem gibisiniz valla :)

Azooooo kız kaç kilosun sorucam sorucam unutuyorum. Ben 79 oldum benden düşüksen hatırım kalsın :))

benim oğlum uyadırılınca emmiyor.kendisinin uyanması lazım.yada biraz fazla vakit harcayacağım 1 saat kadar.o zaman açılıyor.

pirayecim kaç dakika sürüyor emzirmen.

ASORTİECİM ÇOK SAĞOL CANIM YARDIMIN İÇİN
benim kızımda saat kurulmuş gibi üç saate falan kalkıyor fakat bu süre günüdüzleri daha da uzuyor geceleri emziriyorum fakat emdikten sonra hemen uyumuyor tekrar acıkma vakti geliyor gazını al,altını değiş,yani uykusuz geceler:1shok:
umarım bir an önce düzene girer...

julicim sorma yaa nasıl bi uykuysa benimki uynamamışım alarmımın sesini dahada yükseltçem bangır bangır çalsın anca uyanırım cnm kızım ya oda uyanmamış aslında hep duyardım ama dün gece zaten ölü gibi yattım çok uykum vardı duymamışım(
diloksçum 1 saat kadar sürüyo bu süreden az ya da fazla da oluyo tabi bu 1 saatte öyle sürekli emmiyo dinlene dinlene...

bu arada rezeneye başladım iki gündür gaz sorunumuz kalmadı ayrıca sanırım sinirlerede ii geldi
çok sakinleştim rahatladım özellikle geceler bu çay çok iyiymiş
zaten humana da içiyordum çok rahatım artıkın hehehe deneyin derim

Azooooo kız kaç kilosun sorucam sorucam unutuyorum. Ben 79 oldum benden düşüksen hatırım kalsın :))[/QUOTE]

üç gün önce tartıldığımda 82 kiloydum canımkafamçokkarıştı

ama doğuma giderken 91-92 olmuştum.

yooo çok sevinme ama hemen.
çünkü ben daha yeni doğum yaptım.
ohoo senin kadar zaman geçsin gör bak dal gibi olucam..kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeyhihoyyyt

kızlar benim oğlan maksimum 10 dk. emip bırakıyo.tabi 2 memeyi toplamda 15 dk. falan anca..
ama aktif olarak.
ben acaba açmı kalıyo diye emdikten sonra sağdım bişey kalmamış..
acaba normalmi?
bu arada asorticim bende rezene ve humana çaylarını içiyorum.
sütümde ilk günlere göre arttı çok şükür.
bende tavsiye ederim..

.iyi akşamlar hepinize,
çilek,piraye hira,maşallah subhanallah bebişlerinize.benim minik serçe böyle serpilcek mi acaba.....
azo.benim bebeğim de 10 en fazla 15 dk emiyor.ve emdikten biraz sonra bol bol kusuyor.bende senin gibi doyuyormu diiye çok endişeleniyordum ama ağlamayıp uyuduğuna göre doyuyordur heralde diye düşünüyorum.21 aralıkta bir ayımız doluyor kontrolümüz var o zaman anlıyacağız ne olup bittini.bende merakla kontrolu bekliyor,

bu arda kızlar bebişleriniz banyo yapmaya alıştımı, benimki tam alıştı ağlamıyor artık derken bu günkü bonyosunda çıldırdı kendini perişan etti ağlamaktan.tabi bende çok üzüldüm.

Ya biraz önce yıkadık bebişimi. Allahım bu kadar mı çok suyu ve soyunmayı sever. Banusu nun suda gıkı bile çıkmıyor. Ters döndürdüğümüzde de fileye bi,r yapışması var ki onu zor söküyorum ordan :)) Banyo ters tepiyor kızıma. Normalde çocuk rahatlar uyur dimi yok cin cin bakıyor şimdi bana anakucağından.

Bu arada bebişlere ninni söylüyor musunuz kızlar. Yüzyıllardır gelen bir alışkanlık ama ben dün gece kaşfettim kendisini iyi mi :)) Hani bir dizi vardı Manakşa ile Halil :) Orda ninenin söylediği bir ninni vardı dün gece hep onunla uyuttum. Ağlasa bile onu duyduğu anda susuyor. Çok işe yaradı yani.

Azo Hanım sen öyle san. Tabii sanıyorsun ki günler geçtikçe eriyeceksin ama duruyor işte canım o güneş altındaki dondurma gibi erime olayı. Ben 15 gündür aynı kilodayım gram oynamadı.

bu sayfaya ne olduuuuu naniknanik

çilek,piraye kızlar bebeklerinize maşallah subanallah tü tü tüüü.benimki 26 günlük ama az geriden geliyor. en azından geliyo ama kaydirigubbakcemile3

benimkide 10 dakka birini 10 dakka birini emiyo. sonra veryansın ediyor. anlıyorum accıkda mama takviye ediyorum ses gidiyo. yoksa imkanı yok susmuyo hep aranıyooo.

hiç rezene ve humana denemedim mutlaka yarın deneyeceğim

İyi akşamlar kızlar...

Piraye ve Cilekk'cim, bayıldım bayram şekerlerinize, çok şeker olmuşlar maşallah!

Bu arada bizim de emzirmelerimiz 1 saat falan sürüyor. Bir memeyi bıraksam 1 saat emicek benim kızım. Mecburen maksimum yarım saat 40 dk emzirdikten sonra çekip diğer memeyi veriyorum... Anlamıyorum çok mu yavaş emiyor kızım.. çünkü ne kadar emse de arkasından pompalayıp baktığımda 5-10 ml süt çıkıyor yine de... Hepsini bitirmesi, için beklesem emzirme süremiz 2 saate çıkacak, zaten yara gibi acıyo meme uçlarım. ne yapacağımı bilemedim...

Bu arada ben de artık kızımı kendi haline bıraktım geceleri... Geceleri 12 gibi yatıyoruz. 3-4 saat uyuyor. Altdeğiştir emzir 1 saat sürüyor. Sonra yatırdığımda 2-3 saatte 1 kendiliğinden uyanıyor. İnşallah böyle gider

selam millet
bizim 1-2 güne agular başlııcak gibi bakalım inş.ağzını açıyo tepki veriyo gülüyodinliyo ama bi aguyu esirgiyo du bakalım bikaç güne olacak bu iş .şuy an tavanları seyredip melekleriyle haşırneşiroluyo....
akşam üstü başağrısı krıgınlık hafif ateşşikayetiyle mızmızlanıp dururken 2 parol içtim korktum açıkcası daha şiddetlenecek diye herhlde onun etkisinden ter döküyorum şıpır şıpır
:uhm:
süt düğümlenmesi oldu sanırım göğsümde bi top gibi bişey var inşallah bööle haifif atlatırım oğlumda da olmuştu hafif geçti ama hastanelik olanlar var bu sebepten.
yaa kızlar bu arada benim sütler iyice çekildi valla napıcam bilmiyorum sabah akşam rezene içiyorum tatlı yiyorumiyice çekilmesin diye eskiden tek göğüsümle doyuyodu şimi ikisini birden bitiriyo bi seferde hala aranıyosa yanıyoruzz tabii.
eşime acaip kızgınım acaip küstüm kolay kolay da barışmam şuan salonda maç izliyo ilk aşkı fenerbahçesinin maçı:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:bunla ona az bile

Geçmiş olsun mmf'cim. umarım en kısa zamanda iyileşirsin...

Ben de biraz önce uyandırdım kızımı 2.5 saatlik bir uykunun ardından emzirmek için. Tabi her zamanki gibi önce altını açtım ama nasıl oluyosa anlamadım, 2.5 saattir emmediği halde kustu biraz kuzucum... Nası yani, 2,5 saattir emmediği halde midesi boşalmamış mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…