2008 Kasım Anneleri

1 tatlı kaşığı tane rezeneyi 1 bardak suda yarısı kalacak kadr kaynatıyorum sonra içine 1 yaprak ıhlamur ve küçük sarımsak rendemvar onunla az bişey muskat rendeliyorum çaykaşığının ucu kadr falan oluyo bunlarıda ekleyip demlendiriyorum ilk günler bööle veriyodum sonradan çoğalttım 100ml verebilirsin dedi dr bende güne yayıp veriyorum 1 biberon kendimde içiyorum iyi geliyo bayaa.3 tane muskat almıştı eşim biliyosun cevizden küçük oluyo muskat 20günlükten beri kullanıyorum 40 gündür işte daha bitmedi 3yü kullanıyorum şuan

kızlar kısmetse ocak annesi olcam da size birseyler danıscaktım...hastane cantanıza biberon emzik koydunuz mu yani yaradı mı işinize....birde ben seker hastası oldugum için sezeryanla dogum yapıcam kanamanız kaç gün sürdü hasta bezi mi ped mi kullandınız...kaç gecelik pijama götürdünüz....iyiki koymusum yada aman neden sunu da koyduysam dediginiz ne oldu ....cevap yazarsanız sevinirim....

şimdiden kolay bir doğum olmasını dilerim,
ben hem kaşıklı biberon hemde normal biberon koymuşum, sütüm gelmediği için kaşıklı biberonla mama verildi bebeğime ama benden istemediler, hastaneninkini kullandılar,
iki pijama takımı (biri kalın biri ince ) ve bir gecelik sabahlık takım koydum sadece gecelik ve sabahlığı kullandım, hastaneden çıkarkende ince pijamamı giydim eşofman görüntüsündeydi,

hasta bezi falan almamıştım gece pedi almıştım onuda kullanmadım hastaneden karşıladılar, iyiki koymuşum dediğim şey tek kullanımlık çamaşır oldu gerçekten onunla rahat ettim ben iki paket almıştım ama tek pakette yetecekmiş bir gece kaldığım için, kendi adıma koymuş olduğum şal ve hırkayı hiç kullanmadım hastane zaten sıcaktı birde sanırım doğumun etkisiyle acayip terledim, ha unutmadan sezeryan olacakmışsın iki gece falan kalırsın o nedenle makyaj malzemelerini unutmakaydirigubbakcemile3
sağlıcakla bebeğini kucağına alman dileğiyle

günaydinn zeynebin yine bi ikimizz düsmüsüz erkenden:)

Deniz bey yatti anasinin yataginin ortasina keyif yapiyor,bizede uyanmak kaldi tabi..

bugün doktor kontrolümüz var,insl.iyi gecer.aksamada misafir of of of istifa edicem yaaa

günaydın millet çilekcimkontrolün inşallah iyi geçer .bizimde pazartesi rop muaynesi ve işitme testi salı karma verem zatürre aşısı hafta sonuda özel dr randevümüz var inşallah sorunsuz atlatıcaz.yerim ben onu yaa büyüdü teyzeleri valla düşünükçe gözlerim doluyo nası miniktisenağlamaben fazla duygusalım bu günlerde

saol tatlim benim..insl.sizin kontrollerde sorunsuz gecer.hemde nasil buyuduler mmf ya,dusundukce inanasim gelmiyor bu baligin benden ciktigina:) dur be agama hemen,baslarim bak bende simdisenağlama

şşşştt hanımlar ağlamak yok artık bundan sonra gülme zamanımız. balıklar sağlıkla kucağımızda..daha ne isteriz Allahtan.
sersem gibiyim valla bende. çilekçim senin deniz benim yiğit sanırım kendi yataklarından çok bizimkileri seviyorlar. gerçi annem şey diyo kokumuz olduğu için severlermiş bizim yatakları.
büyük oğlum annemlerle gezide.. bugün mardinde. ösledim ben ilk miniğimi yaaaa:çok üzgünüm:

Allah kavuştursun zeynepcim senin büyük oğlan kaç yaşında benimki 7 yaşını doldurmadı daha bire gidiyo.elim ayağım o benim mendil getir bez getir beşiği salla oğlum bende toto büyütüyom ehu ehu:1hug:

canım benimki 8 yaşında 2 ye gidiyor teyzesi.. ama annemlerde kalıyor. benim oturduğum yerde okul yok yeni yerleşim ve ben çalıştığım için okul çok sorundu. bizden çok orda kaldı hep zaten o yüzden annemlerde kalıp okula gidip geliyor.eve hafta sonları geliyo. annemde yakın sayılır biz gidiyoz.idare ediyoz yani. onun için bana hiç faydası yok :dilcikar: burda olsada olmazdı sanırım hiç sıkıntıya gelmez git kendin al der eminimmm kıskanma yok Allahtan ama öle onu getir bunu verden hoşlanmaz. maşallah seninkine

ne büyük oglum var ne anam var bea yanimda..bak iste aglamam icin bi sebep daha yarattiniz

zeynepcim herzaman almak istemiyorum ama,beyfendi ne zaman yatsin bizim yataga orda uyuyor.

birazdan kalkicak diyede almiyorum yerine ama cokta korkuyorum alisirmi diye.

mmf fatihcik isyan etmesin,kaldir totonu accik:)

ay canım ağla diye sölemedim valla zaten bahane arıyom bende ağlamak için şimdi bende başlarım ya. bak denizcik büyüsün sen bi bebecik daha yap işte o zaman seninde olur büyük oğlun..kaydirigubbakcemile3
valla ben artık yavaş çekecem bizim yataktan. çünki ilkinde anneme inanmadım çocuk 3 yaşında çıktı bizim yataktan. oda ne ağlamalar ne kabuslarlaaa.başından ipleri sıkı tutmak lazımmm :lepi:
kızlar bayram şekerime bakmak istermisiniz ?

Eklentiler

• $DSC00290.webp
    54 KB · Görüntüleme: 40
  • $Resim 014.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
acilen yala yut su sekeri benim icin...masallah canimyaaa tü tü tü..

aa yok zeynepcim kalmasin o kadar bizim yanimizda ya,hadi simdilik daha kucuk diyorum ama oda cok fena hemen anliyor yataga geldigini.cok kalmiyor neyseki yalnizca sabahlari bazende geceleri ama az:) uyaniyoruz galiba ben gidimde indirim su baligi asagiya,öptüm herkezi.bak unutma yalayip yutmayi..

herkese günaydın dicem ama ben hiç yatmadım ki popodan gaz sorunumuz vardı tüm gece kıvrandı
altını açtım olmadı bacaklarını hareket ettirdim olmadı çok üzüldüm ya ama şimdi uyuydu
dün kereviz yemiştim sanırım o gaz yaptı benim balığa
çilekcim kontrolünüz iyi geçer inşallah
zeynepcim sen nasıl ayrı duruyorsum büyük bebeğinden ya hem etkilenmez mi
o çocuk eltimde öyleydi büyük kızını annesine gönderiyordu doktor gönderme demiş
sizin onu dışladığınızı düşünür demiş onunda bebeği yeni oldu
istersen bi doktora falan danış derim ben ama sizin ki mecburiyetten sanırım
allah kolaylık versin

ayrıca bebeğin çok güzel maşallah öperim ben onu neyse öpmiim daha çok küçükler sonra öperim
sen benim için kokla onu miss gibi

bende günaydın diyeceğim ama bende dün gece hiç uyumadım kızım akşam saat 6dan gece 2.00 ye kadar ağlayıp durdu benim minik kelebeğim hiç susmadı,yatağa yatırıyorum ağlıyor omzumda susuyor belki 3 saat omuzumda kaldıkafamçokkarıştı Allah tan annem yanımda ne yapardım o olmasa ben:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…