- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.321
mmfcim rezene ve muskatı bir arada koyunca bebek için ağır olmuyormu.ben tane rezeneyi kaynatıp 2 -3 tatlı kaşığı verdim.ondan mı bilmiyorum o ğün bayğın uyudu.bilmiyorum belki ondan değildir.bana nekadar rezene ve nekadar muskat kullandını yazabilirmisin.bende o ölçülerde hazırlayıp veriyim.teşekkürler canım
kızlar kısmetse ocak annesi olcam da size birseyler danıscaktım...hastane cantanıza biberon emzik koydunuz mu yani yaradı mı işinize....birde ben seker hastası oldugum için sezeryanla dogum yapıcam kanamanız kaç gün sürdü hasta bezi mi ped mi kullandınız...kaç gecelik pijama götürdünüz....iyiki koymusum yada aman neden sunu da koyduysam dediginiz ne oldu ....cevap yazarsanız sevinirim....
günaydinn zeynebin yine bi ikimizz düsmüsüz erkenden:)
Deniz bey yatti anasinin yataginin ortasina keyif yapiyor,bizede uyanmak kaldi tabi..
bugün doktor kontrolümüz var,insl.iyi gecer.aksamada misafir of of of istifa edicem yaaa
günaydın millet çilekcimkontrolün inşallah iyi geçer .bizimde pazartesi rop muaynesi ve işitme testi salı karma verem zatürre aşısı hafta sonuda özel dr randevümüz var inşallah sorunsuz atlatıcaz.yerim ben onu yaa büyüdü teyzeleri valla düşünükçe gözlerim doluyo nası miniktisenağlamaben fazla duygusalım bu günlerde
şşşştt hanımlar ağlamak yok artık bundan sonra gülme zamanımız. balıklar sağlıkla kucağımızda..daha ne isteriz Allahtan.
sersem gibiyim valla bende. çilekçim senin deniz benim yiğit sanırım kendi yataklarından çok bizimkileri seviyorlar. gerçi annem şey diyo kokumuz olduğu için severlermiş bizim yatakları.
büyük oğlum annemlerle gezide.. bugün mardinde. ösledim ben ilk miniğimi yaaaa:çok üzgünüm:
Allah kavuştursun zeynepcim senin büyük oğlan kaç yaşında benimki 7 yaşını doldurmadı daha bire gidiyo.elim ayağım o benim mendil getir bez getir beşiği salla oğlum bende toto büyütüyom ehu ehu:1hug:
ne büyük oglum var ne anam var bea yanimda..bak iste aglamam icin bi sebep daha yarattiniz
zeynepcim herzaman almak istemiyorum ama,beyfendi ne zaman yatsin bizim yataga orda uyuyor.
birazdan kalkicak diyede almiyorum yerine ama cokta korkuyorum alisirmi diye.
mmf fatihcik isyan etmesin,kaldir totonu accik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?