- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.341
herkese günaydın dicem ama ben hiç yatmadım ki popodan gaz sorunumuz vardı tüm gece kıvrandı
altını açtım olmadı bacaklarını hareket ettirdim olmadı çok üzüldüm ya ama şimdi uyuydu
dün kereviz yemiştim sanırım o gaz yaptı benim balığa
çilekcim kontrolünüz iyi geçer inşallah
zeynepcim sen nasıl ayrı duruyorsum büyük bebeğinden ya hem etkilenmez mi
o çocuk eltimde öyleydi büyük kızını annesine gönderiyordu doktor gönderme demiş
sizin onu dışladığınızı düşünür demiş onunda bebeği yeni oldu
istersen bi doktora falan danış derim ben ama sizin ki mecburiyetten sanırım
allah kolaylık versin
benimde iki abim var onların arasında 5 yaşbüyüğüyle benim aramda 7 yaş var .ortanca doğunca büyüğü anneannem almış bende peşinsıra gelince okulada orda başlamak zorunda kalmış iki taraf tada şıartılmış pohpohlanmış şimdi çok şımarık .bize hep ayrı büyüdük der anne baba gidince heptn koptu bizden şimdi ikimizlede konuşmuyo miras derdine düştü:mymeka::mymeka:
bizim evimizin yapımı bitsin merkezi bir yere taşınalım alacağım çocuğumu ama şu an ya okula yollamayacam ya böle bir süre daha devam edecek. başka bir yolu yok güzelim ya.
sende öp bebişini benim için kokulu kokulu öp Şeniz
amaaaan Allah evladın hayırlısını versin inşallah efkarlandım gene düşününce .bizimki türünün tek örneği cnm .Allah akıl versin demekten başka çare yok...
fazla şımartmayın ama yaa .herşey gönlünüzce olur inşallah
heeee pazar günüde 1 aylık olacağız hayırlısıyla
evt canım tek sen değilsin bisde sayıyoz heraldee bizim minikler senin ki ile aynı gün doğdu dimii
kırkın cıktığı gün illa dışarı cıkmak mı gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?