2008 Kasım Anneleri

canım ben doğumda yollamadım ki
zaten ben o 3 yaşındayken işe döndüm annem büyüttü sayılır daha yakındı evimiz o zaman sonra okul zamanı kalınca başka çaremiz kalmadı hafta içi hep orda ama bizde hep ordayız hemen hemen Allahtan akıllı ve farkında olayın kardeşi olduğu için orda kalmadığını biliyor. ona o kadar ekstradan davranıyoruz ki şımarıktı iyice paşa oldu başımızaaa
kereviz gaz yapar bildiğim kadar ama az az her şeyden ye derim alışsın senin balıkda.
kasım bebeklerinin hepsi çok güzel çok yakışıklı senin için koklayacağım canım yenide yıkadım uyuttum misler gibiii:asigim:

benimde iki abim var onların arasında 5 yaşbüyüğüyle benim aramda 7 yaş var .ortanca doğunca büyüğü anneannem almış bende peşinsıra gelince okulada orda başlamak zorunda kalmış iki taraf tada şıartılmış pohpohlanmış şimdi çok şımarık .bize hep ayrı büyüdük der anne baba gidince heptn koptu bizden şimdi ikimizlede konuşmuyo miras derdine düştü:mymeka::mymeka:

bizim evimizin yapımı bitsin merkezi bir yere taşınalım alacağım çocuğumu ama şu an ya okula yollamayacam ya böle bir süre daha devam edecek. başka bir yolu yok güzelim ya.
sende öp bebişini benim için kokulu kokulu öp Şeniz

amaaaan Allah evladın hayırlısını versin inşallah efkarlandım gene düşününce .bizimki türünün tek örneği cnm .Allah akıl versin demekten başka çare yok...
fazla şımartmayın ama yaa .herşey gönlünüzce olur inşallah

günaydıınnnn....
ben günaydın diyebiliyorum çünkü kızım artık gece gündüz kavramını öğrenmiş durumda ,geceleri mışıl mışıl uyuyo ..sadece acıkınca uyanıyo önce altını temizleyip emziriyorum sonra yine uyuyo 3 kez kalkıyo ama yine de uykuyu alıyoruz vallahi..hepimizinki alışacak merak etmeyin..biraz katlanıcaz artık uykusuzluğa..
bu pazar kırkımız çıkacak ,şimdiye dek gezdik ama pazar günü kızım ve kocişimle yemeğe gitcez..kırk uçurcaz :)))

eylülcüm benim de oğlumun bugün 40 ı çıkıyor.biz de komşuya gideceğiz.akşamda yıkanacağız.
ne yapılır kırkında bilmiyorum..
sizin bi fikriniz var mı?eşimde yanımda değil zaten.annemleyiz.yarında abim arabayla gezdirecek..tur atacağız çarşıda.

valla kırk tane taş toplanıyor yıkayacağın suya atılıyor falan die bişeyler duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum bana garip gelmişti

kırkın cıktığı gün illa dışarı cıkmak mı gerekiyor?

yok ya illa dışarı çıkmak gerekmiyodur
taş maş bilmiyomda bende yıkanılacak son suya dua edilip yarısı ile bebek yarısı ile anne yıkanıyomuş.ben de öle biliyom. ama ne okunur bilmiyom.
aman benim 40 ım 50 mmi kaldı. fellik fellik geziyoz sırnaşık şey

Selam kızlsr. Bugün doğumdan beri yanımızda olan babannemiz de gitti. Kızımla başbaşa kaldık. Tuhaf bir duyguymuş. Her şeyiyle ben ilgilenmeme rağmen sanki onun varlığı bana güven veriyordu. Pazartesiye kadar babamız bizimle. Ondan sonra evde yalnız kalacağız.

Bu arada kızlar gülmeyin ama 40 nasıl hesaplanıyor. İlk doğduğu günü 1 olarak mı yoksa ertesi günü 1 olarak mı sayıyorsunuz? Bizim de sanırım pazartesi 40 ımız çıkıyor ama ben zaten burnu falan tıkalı kızımı dışarı çıkarmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…