2008 Kasım Anneleri

kızlar valla zaman cok hızlı geçti benim için. hangi ara 1 aylık olduk hangi ara bir ayı geçtik bilmiyorum.
ama cok mutluyum bütün zorluklarına rağmen bu 1 ay hayatımın en güzel ayıydı. hayatımdaki herkese karşı bakışım değişti. cok daha olumluyum artık. 27 senelik ömrüm boyunca hiç bu kadar mutlu olmamıştım.
sizlerin nasıldı. inşallah herkes coooooooook mutlu olur...

valla bu mutluluğu 2 kez yaşıyorum ve Allahım isteyen herkeze yaşatsın. ayrıca dediğin çok doğru. insan çocuğu olunca daha bi olgunlaşıyor..

elifcim aynen bende seninle aynı düşünüyorum benimde 23 senelik ömrümde
bu arada sana elif dedim abla dememi ister misin kimsenin yaşını bilmediğimiz
için isimlerle hitap ediyorz

valla kız bugün teefonda konuştuğum biri söledi demek ki sallamış
vay terbiyesiz:mymeka:
AMA İYİ YÖNDE DEDİkaydirigubbakcemile3

valla kız bugün teefonda konuştuğum biri söledi demek ki sallamış
vay terbiyesiz:mymeka:
AMA İYİ YÖNDE DEDİkaydirigubbakcemile3

muhakak iyi yönde demiştir şeker ama ses annelikle değişmez yaww valla ilk kez duydum.
he bu arada senden 5 yaş büyükmüşüm sakın ola abla demeye kalkma gelir oraya yolarım saçını başını kaydirigubbakcemile
zaten 9 aydır gelemedim ankaraya çok özledim bahanem olursun kaydirigubbakcemile3

hehe bak sana şimdi bi abla derim buraya getirtirim seninaniknanik bu arada biz ilk bebeyi yaptık senin bir
de 8 yaşında bebişin varmış maşallah pek hızlısınkaydirigubbakcemile bir de o taraklarda işim yok:1rolleyes: diyosun seni seni:tomato:

orasını ne sen sor ne ben söleyim. çok genç anne oldum. bazen iyikide olmuşum diyorum. bazende keşke az daha olgunlaşsaydım diyorum. karışık yani boşver.
işte güzelim artık eskidim ben o yüzden o taraklarda bezim yok:jeyyar:

mrb arkadaşlar ben de yeni buldum bu siteyi. bende 7-8 haftalık hamileyim.dr bana da elevit verdi ama çok midem bulandığı için sıvı alamıyorum ilacımıda içemiyorum.benim ikinci allah nasip ederse ama inanınki en az sizin kadar heyecanlıyım.allah hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş...

aabbcc hoşgeldin aramıza bebeğin hayırlı olsun canım ilaca gelince doktora bi sorsaydın mide bulantısını
ben hamileyken kullanmadım için bilmiyorum nasıl bişeydir

aabbcc hoşgeldin aramıza bebeğin hayırlı olsun canım ilaca gelince doktora bi sorsaydın mide bulantısını
ben hamileyken kullanmadım için bilmiyorum nasıl bişeydir

aaaa sen neden vitamin kullanmadın hamileliğinde... heee anladım kendin vitamin deposu bi hatunsunnn.
aabbcc bende elevit kullandım hamileliğim boyunca ve hala devam ediyorum dr bana 3 ay kullan emziriyorsunda vitaminsiz kalma dedi. ben çok memnundum.hala memnunum yani.sıvı alamamanı anladım ama en azından 1 lokma su ile olmadı meyva suyu ile bir lokmacık ya onunla almayı dene. bebeğin ve senin sağlığın için. bunu düşün. sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim. sende bizim gibi sağlıkla al kucağına bebeğini.a.s.

canım kullandım ama elevit değildi benim ki şişede su gibi kan ilacıydı ama vitaminlerde vardı
ayrıca çok vitaminli bir hatunum ben yaa

yaa senin kociş hep yanındaymış benim kociş iki durdu yanımdaaa alışveriş merkezi olunca bir de kendi işi olunca bayramın her günü bırakamadı işte çok üzüldük ama olsun ekmek parası:)))
ayrıca bu avm leri bayram günü neden açıyorlar anlamıyorum ve çok gıcık oluyorum
bu arada bayramda dier günlere göre daha iyiymiş işler
kociş öle söyleyince ne yapalım sevindik şu krizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…