2008 Kasım Anneleri

ben geldim herkes kaçmış.
valla zeynepcim kendimi iki çocuklu ama çıtır hissediyorum valla 30 yaşında hiç çocuğu olmamış ve istemeyen bi tanıdığıma hava attım geçen gün 28 yaşındayım ve 2 güzel eser meydana getirdim sen naaptın diye
kafamçokkarıştıbööle kaldı.inşallah isteyen herkes bu duyguyu yaşar:CüvCüv:
offff kızlar hayat bi işkenceye dönüştü yaa napıcam ben dra gitmeden iyileşemiicem malum kabızlık ve basur.wc gitmeye korkar oldum

anaaam kaynatmışınız yine biz yokken...şu kırk çıkma mevzusunu bende kocişimde sabırsızlıkla bekliyoruzkaydirigubbakcemile2..pazartesi günü rahatsız etmeyin , önemli bi işim var..:dilcikar:

yaaa şu kabızlık beni öldürecek resmen kan akıyor yaaa ..sen dr a gitde bana da söle ne önericek ..ben mümkün değil gidemiycem kocam bu hafta şehir dışına çıkacak yalnız kalıcam ..bir hafta daha tahammülüm yok

tühh be eylülcüm p.tesi bizde arkadaşlarla toplanıp sana gelecektik yatıyaaa. ne yapsak acaba :uhm:
mmmf sana verdiğim ilacı denedin mi? he ben içiyorum çıkıyorum wc ye ama böle sanki tam değil gibi. azbuçuk çıkıyorum. tabi hiç çıkmamaktan iyi. valla sen bi gitte bizede söle.bizde senin tedavini uygularız. dediğiniz gibi çok korkuyorum tuvaletim gelecek diye.:bbo:

eylül hanım zaynep hanım analarınızın en akıllı kızı sizdiniz herhalde .bende buraya yazıp duruyorum biri gitsede banada söölese diyekaydirigubbakcemile3
10 kemer patlıcanı alıyomuşsun 10 bardak suda haşlıyıp 5 gün sabahakşam içiyomuşsun basur diye bişikalmıyomuş.baya bi araştırdım nette yapıcamda çıkamadım bi türlü dışarı ay felaket yaa evden dışarı burnumu çıkaramıyprum kaynanama sööledim bugün abimle kavacığa çıkıcaktım çocukların yanına gelirmisin diye gezmeye gidicekmiş efenim boğacaktım bayramın ilk günü arabadan indim eve girdim evden çıktım arabaya bindim oaly bu yaani ama sevgili kaynanamın gezmeye çok ihtiyacı varmış-tatlicadiarzu-kimse elime düşmesin bundan sonra ama eşimö bile diyoki 3sene falan önce yapıcakmışız bebeği annem hayatta oluckmış bakıcakmış mehmetakife nası yaa allahım sankionun torunu olmuyo taktı 1 ay sonra biçeyrek daha çöp bile yok sadece bizdemi bööle yoksa kaynanalar genelde böölemi.
ay kemer patlıcandan nerelere geldim he amma dolmuşum

Selam kızlar... Bu tuvalet problemi benim de başımda dert... Bii kanamaya başlayınca saatlerce devam ediyo üstelik.. Dün gece tuvalete kalktığımda dikiş yerlerimden de kan geldi ama emin olamadım acaba arkadaki kan oraya mı sızdı? 27 gün sonra dikişler açılmaz inşallah! Şu patlıcan suyu iyi gelirse nolur söyle de biz de yapalım Mmmf'cim...

Bu arada ben de bebişe evde yalnız bakanlardanım. Annem karşıda kayınvalide izmirde oturuyo... İlk 10 gün annem yanımdaydı, babam diyaliz hastası olunca ve halamı da kaybedince babamı daha fazla yalnız bırakamayıp döndü.. Şimdi haftada 1 gelip ütüme falan yardım ediyor. Allah'tan kocişim çok yardımcı oluyo neyse ki... Bez değiştirme, yemek falan her konuda öyle yardımcı ki, o olmasa napardım bilmiyorum

elmalıcım maşallah kocişine .
muhtemelen canım ön tarafa sızmıştır kan çünkü dikişler açılıyo olsa acaip acır.
yaa ben bu kabızlıktan ve basurdan sebep adamada yüs veremiyom-tatlicadiarzu-
eylülcük pazartesimiydi sendeyis cümbür cemaat.
bi ben açılışı yaptım herhalde yaptım ama bişey annamadım ilk geceden beterdi bebeğinde uyanma kaorkusu olunca bişeye benzemedi

kızlar yazılanları okudumda ortak problem kabızlık. Bende dogumdan bu yana kabızlık cekıyorum zaten hep vardı basur problemım dogumla beraber zırve yaptı. neyse ben glıserın kansuk dıye bı fıtıl kullanıyorum. tamamen bıtkısel ve sute falan gecmıyor. fıtılden 15 dakıka sonra rahatlıkla cıkıyorum wc ye bılgınıze.
bıde su 40 meselesı var tabı :) walla 40 a kadar kocadan ayrılmazsam ıyıdır. hep bırbırmızı yıyoruz sen soyle yaptın ben boyle butun tartısmalar cocugun bakımıyla ılgılı. bır kac gundur de konusmuyoruz yanı 40 planlarım suya dustu :)
sızın nasıl eslerınızle ılıskılerınız?

sweetcim ben büyükoğlumda kullanmıştım o fitili bebekken kabız diilim artık ama psikolojik bişey herhalde çıkamıyorum çıkamıyorum çıkamıyorum valla durumlar çok vahimm şu kanayan basuru halletmem lazım benim onada şu patlıcanı kullancam bakalım.
eşle ilişkiye geli,nce bende aynı durumdayım valla kendimi şu annem birmelek dizisi varya ondaki anneye benzetiyorum herşeye karışan titizaki bi manyak oldum çekilmezliğimin farkındayım ama bitürlü kendime engel olamıyorum mükemmeliyetçioldum herşeye yetişmeye çalışıyorum sanki paraveriyolar

iki dakkalik bi bakayim diye geldim,misafirim gelicek kekim piserken nete bakiim bende..

doktor muayenemiz süper gecti,baligimin masallasi var kilo almis uzamis..orda bize ne sebeklikler

yapti,yememek icin zor tuttum kendimi..gecmisi okuyamadim cok vaktim yok,hadi kactim ben ..

anaaam kaynatmışınız yine biz yokken...şu kırk çıkma mevzusunu bende kocişimde sabırsızlıkla bekliyoruzkaydirigubbakcemile2..pazartesi günü rahatsız etmeyin , önemli bi işim var..:dilcikar:

eylül ben gerçekten sana gelmeyi düşünüyodum kızz ama haftaya pazartesi o zamana kadar biter heralde işiniz naniknanik kocam 3 günlüğüne ankaraya gitçek haftaya ben annemde kalcam o arada sanada gelmek istiyoruz piraye hanımla müsait olursan :1rolleyes:

eylül hanım ne işin varmış bakiim p.tesi hhhhhh
ay kızlar ben böyle misafiri çok seviyommm ya 2 saat oturup gittiler bizde kızımı banyooo
yaptırdık maşallah şimdi mışıl mışıl uyuyoo gerçi daha suyun içinde uyuyordu çıkınca emzirdim ve bayıldı minik kelebek kimse de kalmamış zaten

kızlar bu arada bişey öğrendim hemen paylaşmak isterm gazı olan bebekler için denenmiş test edilmiş
elma yağını alıyorsunuz tam göbeğinin etrafına masaj yapıyorsunuz ama göbek deliğine sürmeyin
sonra kuyruk sokumu diolarya oraya sürüp masaj yapıyorsunuz bir de topuklarına yapıyorsunuz
çocuk hemen rahatlıyormuş çok iyi geliyormuş ben gittim hemen aldım elma yağı
çok şükür şuan ihtiyacımız yok ama allah korusun ama ya olursa
haberiniz olsun ben duyarımda size sölemem mi hiçç

ayrıca internetten araştıdığım kullananlar ve faydaları
GAZ SANCISI
ÖZELLİKLE 6 AYDIR BİTMEK BİLMEYEN GAZ SANCILARINA KARŞI 1 HAFTA ÖNCE OKUDUĞUM BİR YAZIDA ADI GEÇEN ELMA YAĞI İLE KURTULDUM.
BEBEĞİNİZİN GAZ SANCILARINDAN KURTULMAK İÇİN SİZE TAVSİYEM ACI ELMA YAĞINI KULLANMANIZDIR.BEN 3 GÜNDÜR KULLANIYORUM ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM.EMİNÖNÜNDEN ALDIK BEBEĞİNİZİN AKŞAM 19:00 DA AYAKLARININ ALTINA VE KARIN ALTI BÖLGESİNE SÜREREK UYGULUYORSUNUZ.

GERÇEKTEN GAZ SANCILARINA KESİN ÇÖZÜM.
DENEYİN İNANMAYACAKSINIZ.

ACI ELMA YAĞI :Özellikle çok gazlı bebeklerde ayak altına masaj yapmak suretiyle uygulanan acı elma yağı, Gaz söktürücü, midevi, ter kesici, idrar artırıcıdır. Haricen yara iyi edici ve antiseptik olarak kullanılır.

Ülkemizde kimi yerlerde Elmaotu da denilen Anadolu adaçayının çiçeklerinin ve yapraklı dallarının su buharıyla birlikte damıtılmasıyla elde edilen uçucu yağdır. Kimi eczane ve aktarlarda, küçük şişeler içinde satılır. Elmayağı, mide ve bağırsaklardaki gazı söktürücü, sindirimi kolaylaştırıcı,aşırı terlemeleri kesici ve idrar söktürücü olarak, günde bir kez l bardak suya 3-5 damla katı-larak içilir. Daha fazla dozda alınması sakıncalıdır. Aynı formül dıştan yaraları temizleyici ve iyileştirici olarak kullanılır. Ancak, fazla etkili olabileceği ve ciltte kızarıklıklara yol açabileceği için, badem yağı ya da çiçek yağıyla biraz inceltilmesi salık verilir
benden bu kadar

kızlar hepinize hayırlı akşamlar
geçmişi çok fazla okuyamadım.azodan haberiniz varmı???Dogum yaptımı?Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfeeennnn......

kızlar geçmişi biraz okuyabildim ve azonun doğum yaptığını öğrendim...Hepinize teşekkür ederim...Azocuğum seninde gözün aydın olsun..Güle güle büyüt bebişini,iyi günlerde sağlıklı sıhhatli inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…