2008 Kasım Anneleri

günaydın hanımlar

çok kötü bir akşam ve geceden sonra kendimi attım buraya. benim burdan başka gidecek yerim yok :çok üzgünüm::enbuyukkk:

ben akşam baya bişi kaçırmışım şenlik varmışş. mmmf sen hiç üzme kendini. yalnız değilsin arkandan gelen ben varım. boğazlanacak listemle peşinden geliyorum. hayır boğazlasam adam yerine koyup beni hapse atacaklar ona yanarım başka bişi değil. boğazlamasam kendi kendimi boğazlatacak bana şaşırdım kaldım.he ben şimdi kimden mi bahsediyorum. çok saygı değer sevgili yiğit efe beyin babasından . UYUZZZZZZZZZZZ

mmmf Allaha şükür bende basur yok yaw.ama ben o sana tavsiye ettiğim ilacı içmezsem çıkmıyorum tuvalete. içiyorum bu seferde bi gürültü karnımda anlatamam sonra su gibi gidiyorum. ama farkındayım çözüm bu değil. olmamalı. bağırsaklarımız tembelliğe alışacak yada ilaçla çalışmaya başlayacak sadece buda iyi bişi değil. valla bilmiyom şu 40. günde dr gitcem ya o zaman bakacam çaresine şimdi hiçççç bişi yapmak istemiyor canım.

çilekçim deniz beyin tossun gibi olmasına sevindim 41 kere maşallah

asortiecim misafirin az oturup gideni makbuldür bilmiyon mu? bende bayılırım fazla baymayan misafiri. ama misafirden misafirede fark var elbetteeee. ben akşamları yiğiti yıkamıyorum. neden bilmem ama annem 40 çıkana kadar akşam yıkama dedi. aklıma sokmasa sık sık yıkardım uyuturdum ama soktu bi kere aklıma hayattta banyoya bile sokmuyorum.

of yaaa bu saatte canım sıkılıyo akşam olur mu acaba :uhm:

günaydın millet ilk düşen benmiyim dedim ama benden erkencilerde varmış.günaydın zeynepcim.ahhhh şu kocalar boşuna demiyo yaşlılar iyi bişey olsaydı adı gonca olurdu diye.
benim oğlumda gece bi saniye durmadı yaws yanıma aldım kocayı postaladım sürekli pışpış emzik idare etmeye çalıştım.benim felaket karnım ağrıyo şuan galiba onunda ofsssssssssenağlama

çilekcim ccanım çok sevindim denizin iyi olmasına darısı başımıza artık.baksanıza her ay burda karnımızdakiler için dua ederdik birbirimize şimdi kucağımızdakiler için.Allah sağlıktan ayırmasın hiçbirimizi

muhtemelen senin ağrın geçti bebişee
evet ya o gonca meselesini bende duymuştum. gerçekten doğru sölemişler
karnım zil çalmaya başladı hoppp bizim zilde öttü aynı anda. bebiş ağlıyoooooooo

zeynepcim,ben de sendenmişim bu gece bebek doğduğundan beri bu kadar yorucu bir akşam ve gece geçirmemişim.çocuk dün saat 4 te başladı halan devam eden bir gaz sancısıyla cebelleşiyor.yapmadığım birşey kalmadı rezene,muskat,karnını yağla ovdum,saç kurutma makinesi,yok neyaptıysam olmadı.garibimin gözündende uyku akıyor tam dalıyor sancı bir geliyor kıvran kıvran perişan oldu.hala uykuda inildiyor.sabahı sabah ettik anlıycağın.ama hata bende sanırım butün gece vicdan azabı çektim.2 yudum nolcak diye kola içmiştim sadece 2 yudum bardağın dibinde heralde ondan oldu.ama üzerine birşürüde rezene içtim.olan oldu

mmf seninde karnın ağrıdıgına göre benim gibi ya yediğin içtiğin birşey yada ayaklarını üşüttüğünden olmuştur.direk bebeğe yansıyor nasıl birşeyse,ama ben bebişi yanıma almaya korkuyorum çünkü çok yorgün hissediiyorum kendimi uyur kalır çoçuğa zarar veririm diye.

kocalara gelince,hiç bu kadar gıcık olmamıştım ona.beni sinir etmek için sanki özel çaba harcıyor.düşündümde sizlerdede böyle birdurum olunca acaba lohusalıktan bizden mi kaynaklanıyor.bizde mi var bi problem.aman onlarda kırk yılda bir lohusa karılarını idare edemiyorlar napalım.bizimki bizi perişan bırakıp iş arkadaşının nikahına gitti.kahvaltı bile yapmadan.sanki o gitmeyince nikah kıyılamayacak,,,,,klava:
buarada 40 li bebeği bizde de akşam yıkamazlar,görünmeyen mahluklar bebeğe zarar verir diye

Son düzenleme:
amanin bu ne yorgunluk ve uykusuzluk kizlar,duyanda aglayan bebeginiz var sanicak..

bakin bende varmi bu sikayetler hic?gece agladik sabaha kadar annanin ve babanin kucaginda

duyrduk hepsi bu..aa cok ayip mmf ve zeynep kizmaya basladik simdi size:)

misafirin yorgunluguyla pasamda sabaha kadar bagirinca kafam bi milyon suanda..

dün doktor dediki,bebeklerin iki kasinin ortasinda bulunan damar cok fazla uyku hormonu salgilar

uykusu geldiginde hafif hafif parmaginla masaj yap hemen uyur dedi.sahidende aksam pekbi güzel

uyudu masajdan sonra ama geceye faydasi olmadi:)birde bana dediki 3 saatte bir emzir..ee denedim

bu kezde goguslerim cok sisti.bir iki hafta sonra uzun uykuya gecer o zaman cok zorlanirsin hatta

iltihap bile olabilir alistir vücudunu dedi.

mucizecim kizma canim bosverya,onlarda bunaliyor bence baksana tamamen hayatimiz degisti.

çilekcim evde oldugu sürece bebekle çok iyi ilgileniyor oyüzden bi şey demiyorum.ama içten içe bazı davranışlarına çok kızıyorum.
bu arada senin dr iyi demişte nasıl durdurucan balığı.bz bazen 2 saati bekliyemiyoruz

sezeryan yaptıran annelere bi sorum olacaktı.
Benim kanamam kesildi fakat yoğun bi şekilde yeşilimsi ve kokulu akıntı gelmeye devam ediyor.:1no2: Bu normalmi yoksa bende bi problemmi var acaba.:uhm:

slm kzılar
benim yeniden kanamam başladı adetmi oldum yoksa. tecrübeli annişler doğumdan sonra adet olunca eskisi gibi yoğun bir şekilde geliyomu yoksa az azmı geliyo ben şuan günlük pedle idare ediyorum anlayamadım dünden beri doğumdan sonraki kanamamı yeniden başladı yoksa adetmi oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…