- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.401
günaydın hanımlar
çok kötü bir akşam ve geceden sonra kendimi attım buraya. benim burdan başka gidecek yerim yok :çok üzgünüm::enbuyukkk:
ben akşam baya bişi kaçırmışım şenlik varmışş. mmmf sen hiç üzme kendini. yalnız değilsin arkandan gelen ben varım. boğazlanacak listemle peşinden geliyorum. hayır boğazlasam adam yerine koyup beni hapse atacaklar ona yanarım başka bişi değil. boğazlamasam kendi kendimi boğazlatacak bana şaşırdım kaldım.he ben şimdi kimden mi bahsediyorum. çok saygı değer sevgili yiğit efe beyin babasından . UYUZZZZZZZZZZZ
mmmf Allaha şükür bende basur yok yaw.ama ben o sana tavsiye ettiğim ilacı içmezsem çıkmıyorum tuvalete. içiyorum bu seferde bi gürültü karnımda anlatamam sonra su gibi gidiyorum. ama farkındayım çözüm bu değil. olmamalı. bağırsaklarımız tembelliğe alışacak yada ilaçla çalışmaya başlayacak sadece buda iyi bişi değil. valla bilmiyom şu 40. günde dr gitcem ya o zaman bakacam çaresine şimdi hiçççç bişi yapmak istemiyor canım.
çilekçim deniz beyin tossun gibi olmasına sevindim 41 kere maşallah
asortiecim misafirin az oturup gideni makbuldür bilmiyon mu? bende bayılırım fazla baymayan misafiri. ama misafirden misafirede fark var elbetteeee. ben akşamları yiğiti yıkamıyorum. neden bilmem ama annem 40 çıkana kadar akşam yıkama dedi. aklıma sokmasa sık sık yıkardım uyuturdum ama soktu bi kere aklıma hayattta banyoya bile sokmuyorum.
of yaaa bu saatte canım sıkılıyo akşam olur mu acaba :uhm:
Ya arkadaşlar sezeryandan sonra ne zaman kasık bölgesine ağda yapılabilir? Bilen var mı?
Ya arkadaşlar sezeryandan sonra ne zaman kasık bölgesine ağda yapılabilir? Bilen var mı?
50günlükken yaptırdım bi şikayetim olmadı çok şükür
sezeryan yaptıran annelere bi sorum olacaktı.
Benim kanamam kesildi fakat yoğun bi şekilde yeşilimsi ve kokulu akıntı gelmeye devam ediyor.:1no2: Bu normalmi yoksa bende bi problemmi var acaba.:uhm:
hafif kaşıntıda var....Tüh yaaaaaaa:çok üzgünüm: Salı günüde doktora gideyim o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?