2008 Kasım Anneleri

gözün aydın büyük ihtimalle adet oldun kaydirigubbakcemile5

herkese günaydın arkadaşlar.
ben annemde kalıyrum eşim yanımda değil.bebeği annemle yıkıyoruz .daha doğrusu annem yıkıyor ben su döküyorum.ama bir süre sonra gidecek.ben tek kalacağım.naasıl yıkayacağım bilmiyorum.

aranızda bebişini yalnız yıkayabilen var mı?bana cesaret gelsin barii

öylemi diyosun cnm ya bu kadar çabuk olmayı beklemiyodum ama inş. adet olmuşumdur hihoyyyt

bence ne kadar çabuk olursan o kadar iyi
düşünsene süt koruyo olayı olsa .. o durumda hamile kalan bi çok kadın tanıyorum Allah korusun.. inş. ben de hemen adet olurum. ilkinde olmuştum yani bunda da aynı olur inş.

sanırım o cesareti verecek olan ben değilim. bende eltimle yıkıyorum. aynı sen gibi o yıkıyo ben su döküyorum. tecrübeli olmam lazım demiii? nerdeeeeeeeeeee

hava çok sisli kapalı ve yağmur yağıyoooo
çok fena uyku bastırdı benim minik uyurken bende bi dalışa geçeyim
belki uyurum şans iştee.
zaten kimsede yok bana iyi uykular diyecek arazi olayım bende
hadi bana iyi uykular mirmirmirmir :Saruboceq:

Bana kızmayın da nasıl seviniyorum sizin de uykusuz kaldığınızı okuyunca :)) Bir tek ben değilmişim diye. Noluyorsa topluca uykusuz kalınca. Gece yine deliksiz uykusuz değildik. Kızım lütfedip arada bir saat falan uyudu. En son sabah beşiğine koydum o orda sızmış ben yatakta. Ama sanırım ben daha önce sızdım :))

Bu arada kızlar sizde de oluyor mu sanırım uykusuzluk yüzünden. Bebeğim ağlıyor o sırada ben rüyamda onu emzirdiğiğmi görüyorum ama yarı uyanığım sonra onu gerçekte de emzirdiğimi sanıyorum ve uykuya dalıyorum. Sonra 10 dk sonra uyandığımda bir bakıyorum emzirmemişim. Nasıl vicdan azabı çekiyorum. Halüsünasyon görmeye başladım artık ya.

beklerim şekerim tarife gerek yok evi biliyosun ...

bu arada kimler toplanıp geliyo bakalım? pazartesi evde yokum ayol şunu salı yapalım ..

ayrıca bebişi yıkama işini kocişle beraber yapıyoruz ..suyu o döküyo ben yıkıyorum çok kolay 5 dakikalık iş .yapa yapa alışıyo insan..

bugün ist. da hava çok kasvetli ruhum sıkıldı

julianne seni anlıyorum.bilinç altı bunlar.
ben de bu sabah gözümü bi açtım ses yok.beşiğin içi görünmüyor.eyvah dedim yanımammı aldım yorganı bi kaldırdım allahtan almamışım.
kalktım baktım beşikte mışıl mışıl...

bazen kaçta emzirdiğimi nekadar emzirdiğimi nasıl uyuyduğumu hatırlamıyorum sabahları..o kadar aklımda tutmaya çalışsam da unutuyorum..ama geçecek biliyorumm

herkese merhaba hatunlar nasılsınız bakalı biz bugün anneme geldik
mantar olanlar varmış geçmiş olsun
piraye gözünaydın adet olmuşsun inşallah bende hemen olurum özledim valla
mucize gaz için elma yağı demiştim bir önce ki sayfada sanırım masaj yapıyorsun onu
eylül bizde gelelim ayol bu ne öyle hepiniz toplanıyor ayrıca hepinizin bebeleri birden ağlarsa
oturamazsınız düşünsenize hepiniz birden memeleri çıkarıp emziriyor ne tablo ama hehe
ağda işine gelince de ben 2 aylık olunca gidicem zaten 40 çıkmadan tüyler alınmaz die biliyorum ama...

anaaa kırk çıkmadan tüy alınmaz mı ee ben aldıımmm nolcek şimdi ...bişey olmaz heralde bee..ayrıca pazartesi malum işimiz varya kıllı börtlü mü yapcaz o işi ayyyy daha neler yok yooookkk yolunacam ben yarın..:))

sağol asortiecim bukadar çabuk olmayı beklemiyodum ama çok iyi oldu valla sende en kısa zamanda olursun inş.ayy valla hepimiz bebeklerle biraraya gelsek çok komik olur biri ağlayınca diğeride başlar topluca emziririz:))
eylül sen bu pazartesiye çok fena hazırlanıyosun heee:)

mucizecim emzikle filan avutuyorum canim ben,birde artik cenesi daha kuwetli oldugu icin cok emiyor ve oda acikmiyor..

ayy eylül senin su azminede sapka cikarmak lazim,simdiden kolay gelsin diyim bari:)

pirayecim sanirim bende regli oldum..tamamen bitmisti kanamam son 4-5 gundur yine basladi

ve kime soylediysem regli olmusundur dediler.ee ben saniyodumki dogumdan cok sonra regli olucaz.

hatta bir arkadasim tam bir yil olmadi bile.

İyi akşamlar tüm annişlere...
Ya benim kızım çok mu obur yoksa beni emzik olarak mı kullanıyor bilmiyorum ama bugün hep huysuzlandı ben de kıyamadım her istediğinde meme verdim yani 24 saatir non stop emziriyorum. 8. haftaya kadar emzik vermiycektik ama bu böyle olmayacak diye pes ettik kociş şimdi emzik almaya gitti. inşalllah emzikle biraz rahatlarız yoka bende meme falan kalmıyacak.
Bu arada kızımın göz pınarları açıldı bugün. Gözyaşlarını görünce daanamayıp ben de ağladım... Canım o gözlerden sadece sevinç gözyaşları döksün işallah

iyi akşamlar bayanlar güya yattım ya ben uyku varda uyutan kimmm 10 dakka sonra kalktık ve :ecrin_bebek:
sol tarafım çok ağrıyo dikiş sonumu başımı bilmem artık sol kasığıma doğru kötü hissediyorum.
ben ağdaya bi kaç ay gidemem ay çok korkuyorum.. börtü böce yapcez artıkın bişi dermişimmm !!!!!!!!!!!

Ben doğum yapalı 25 gün oldu ama sezeryan dikişim baya iyileşti, tüm kabyukları düştü, sadece pembemsi bir çizgi halinde duruyor. Ama son ağdaya gideli 1 ay geçti ve ben süper rahatsız olmaya başladım, alışık değilim normalde 3 haftada en geç yaptırırdım. Şimdi yaptırmayı düşünüyorum ama daha çok mu erken diye de endişem var.

canım önce annem, eşim ve ben yıkıyorduk ama şimdi eşimle yıkıyouz birimiz tutarken diğerimiz sabunlayıp su döküyor, ama yalnızda olsam yıkayabilirim diye düşünüyorum filenin üzerinde çok güzel yatıyor çünkü, istersen annen yanındayken bir dene yıkayabilecekmisin
kolay gelsin şimdiden

iyi akşamlar kızlar hepinize :)
uzun zamandır tam anlamıyla kk ya giremiyordum kısa kısa yazılanları okuyp hemen çıkıyordum.
öncelikle hepinizin geçmiş bayramınızı kutluyoruz.
walla biz bayramda deli gibi gezdik çok şükür adapazarı çatalca beykoz ... bir sürü kapı gezip bayram harçlığı topladık kızımla.
bugünde mevlüdümüz vardı onun koşturmacasını yaşadık çok şükür bu da bitti artık rahat rahat bende buradayım.bu arada ben mevlütte tutamadım kendimi yine ağladım..bu duygu gelgitleri ne zaman bitecek :)
pirayecim gözün aydın regl olmuşssun darısı bizim başımıza inşallahh.
eylül kırk çıkarma merasimine az kaldı :)) sana iyi hazırlıklar eksik bişey bırakma hatta kızı o gece annene bırak istersen
hepinizi kocaman öpüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…