2008 Kasım Anneleri

herkese günaydın
bugün de ilk düşen ben oldum heralde
dün baya gezdik kızımla dayısı askere gidiyor bugün onu uğurladık. geldiğinde kocaman olmuş olacak kızım. ama gece zor geçti. gaz sancısı bu gece cok fazlaydı. şimdi uyuyor, bu gaz için artık benşm de önlem alma zamanım geldi galiba...

günaydinn kizlar...yahu yine cok yorgunum ben..dün aksamda misafirim vardi
bu aksamda olucak..aslinda severim misafiri ama artik cok yorgun hissediyorum kendimi ben
baligimda huysuz zaten habire uyandi sinir etti beni.ne kadar sIk emerse bebekler o kadar
gazlari olurmus kizlar,onun icin illaki enaz iki saat ara vermek gerekiyormus.bana 3 saat verme meme
dedi doktor ama bianda 3 saat yapamiyorum cocuk co kacikiyor.2,5 saat bekletiyorum ben simdilik
hem gecede daha rahat uyuyor o zaman.

cilekk cım bubılgıyı nerden ögrendın :uhm:benımkıde durmuyor gazında sureklde ben emzırıyorum bunu ögrendiğim iyı oldu.:dance:

herkese tünaydın kızlar nasılsınız bakemm bugün tam bir aylık olduk maşallah kzıma kocaman oldu
yarında aşımız var ya ufff napcam ben yaaa kızlar ateşi falan çıkmaz inşallah
bir de du devit vitamini var ya onu bana doktor sölemişti ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum günde
kaç kere ve kaç damla bilgisi olan var mı acep
eylül sende iyi hazırlan bak 40 çıkma merasiminize hehehe bu arada tüyler kırk çıkmadan alınmazmış
ben bi sorip öyle alimm dedim ama alınmıyormuş bende bıraktım kırkımız çıkınca artık
ama bilmeden alırsan bişe olmasmış

devit damla günde 4 damla şeklinde veriliyor. bebek 15 günlük olduktan sonra alınabiliyor. biz 25 günlükkken başladık, bişe olmaz dedi doktor.ilk bi kaç gün günde 1-2 damlayla başladım ben sonraları 4 damla verdim. birden yabancı bir maddeye alışamaz diye düşündüm ne biliim.
öyle herşeyi veremiyorum ben valla. biraz takıntılıyım bı kunuda. gaz için reezene cayı,hıçkırık için limon damlası falan hiç veremedim. biraz büyüsün belki..

bizimde bugün bir ay oldu, aşımızı dün olduk ateş, huysuzluk hiçbişiii yapmadı merak etme, dvit e biz doktorun dediği gibi 15 günlükken başladık sabahları 4 damla veriyoruz, geç kalmış sayılmazsın ama ihmal etme çok önemli bir vitamin çünkü

uyuz oluyorum şu doktorlara birinin dediği neden diğerini tutmazki, hepsi farklı eğitimmi alıyorlar acaba,
bizimkide hatta gittiğimiz iki doktorda 15 günlükken 4 damla başla dedi, sen iyisimi sormadan başlama bu seferde damla sayısını farklı söylerler-tatlicadiarzu-

selam kasım kızları ..

bizde bugün kırk banyomuzu yaptık..kırk taş döktük kızımın kafasından aşağı :))) aynı taşları sonra benim banyomda döktüm kendi kafamdan sonra kızımı kafamın üstünden aşırdılar ..okunmuş suyla yüzünü yıkadık falan filan birsürü adet ..ama sanki bugün bir başka benim için ..çok rahatlamış hissediyorum kendimi ..hadi hayırlısı..

evet şekerim var valla ..birazdan kırk uçurcaz..avm ye gidip yemek filan yicez malum kapalı alan..sonra kızımı teyzesine götürcem kuzenleriyle oynasın :))

gözün aydın eylülcüm darısı başımıza :jeyyar:
bende öle bi 40 çıkarma hatırlıyorum taşsızını ama adetmiş iyimiş annem diyooo valla.
devite biz 10 günlükken 3 damla başladık. sağlık ocağına gittiğimizde verdiler ve öle dediler. çarşamba günü bizim aşımız hemde dr kontrolümüz. sorayım 2 yerede bakalım ne diyecekler. gerçi baksanıza biri birini tutmuyormuş. aman olsun herkezinki kendine doğru olsun.

Eylül hayırlı olsun kızım nasıl yaptın o işleri bir anlat bakayım ayrıntılı. Yani sadece banyo olayını dğer kısımlara girme :) Ben tek başımayım. Nasıl çıkarıcam hem kızımın hem kendimin kırkını bilmiyorum ki. Siz anlatın en iyisi.

Dün gece gerçekten öldüm kızlar. Hem kızım ağlıyor diye üzüntüden hem yorgunluktan. Doğduğundan beri ilk kez durmadan ağladı. Babası ve ben ne yapacağımızı şaşırdık. Akşam 8 den 4 buçuğa kadar böyle geçti. Bir ara emzik sayesinde 40 dakika uyudu o kadar. Umarım bu gece böyle olmaz.

eylül ya avm lere nasıl götürüyorsun oraların havası mikroplu değil mi ya
anname ben bi kere dedim de amaaaan vazgeçtim annem oralara nasıl götürecen de
havası kötüdürde küçücük çocukta tabi bu uzayıp gidioo

eylülcüm hayırlı olsun kırkınız.
bi sürü teferruatı varmış bu işin yaw, neyse bizim kırkımızda perşembe günü cıkıyor. anneannemizden yardım isticez galiba gene.o da taa ümitköyde nası gelcek bilmem, bıktı artık kadın bizden, durmadan ayağımıza cağırıyoruz.

kızlar aklıma ne geldi biliyonusmu?
ay nerden bilceniz ben demeden ... hihoyyyt
daha 1 ay 40 gün önce nasıl doğuracaz diyorduk..
sırayla doğurduk anılarımızı paylaştık..
ve her gün bebeklerimizle hayatlarımızı paylaşıyoruz.. ben inanın o kadar mutluyum ki
sizlerle çocuklarımız kardeş gibi büyüyecek..
iyiki varsınız ve sakın hayatın içinde kaybolup burdan kopmayın inş. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…