- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.461
kızlar ne soracağım ya karın için sıkılaştırıcı falan kullanan var mı acaba
emziriyoruz ya acaba süte geçer mi kuzenim Clarins- Huile "Anti-Eau" kullanmış ve ne göbek ne bişe kalmamış
bende alayım diyorum göbeğim biraz elsatik gibi çok gıcık oluyorum çok
alsam mı acaba
elsatik lafa bak:roflol: elastik demek istedim yanee
neyse işte bu tür şeyler kullananlar el kaldırsınkaydirigubbakcemile3
zeynepcim sana katılıyorum zaten ikimiz dışında sürekli takılan pek yok
demek ki en akıllı veletler bizdenaniknanik
nasıl akıllılıksa o da ayrı bir konu tabii
bu arada çok uykum geldi ya fenalaştım artık başım ağrıyoomirmirmirmir
çok yorgunum çoooooksenağlama
bu arada nasıl bir psikolojiye sahip olduğum smiley lerimden belli değil mi
başta gülüyorum sonunda ağlıyorum:dilcikar:
eylulcüm kırkınızda hayırlı olsun.darısı başımıza inş.selam kasım kızları ..
bizde bugün kırk banyomuzu yaptık..kırk taş döktük kızımın kafasından aşağı :))) aynı taşları sonra benim banyomda döktüm kendi kafamdan sonra kızımı kafamın üstünden aşırdılar ..okunmuş suyla yüzünü yıkadık falan filan birsürü adet ..ama sanki bugün bir başka benim için ..çok rahatlamış hissediyorum kendimi ..hadi hayırlısı..
ahhhhhh ah sorma juli,senin yazını okurken kendimi okur gibi oldum.bizimki akşam 10 da başladı sabah 4 buçukta hepimiz bayılmışız.tabi bunda muskatın etkisi varmı yokmu bilmiyorum.çocuğa vermediğim bir şey kalmadı çörekotu yağı.rezene,zinko,ama yok ağla ağla helak oldu,doğduğundan beri ilk defa bukadar kötü oldu,ben de çok üzüldüm ağlamaktan bağırmaktan boğazları kesin tahriş oldu diye.her geçen gün bir önce ki günü arar olduk.akşama kadar iyi akşam 8 de gaz kıvrandırmaya başlıyor vegece şiddetleniyor.3 ay sabredecen diyorlar.3ayda olmazsa 6 ayda ğecer diyorlar.bakalım nolcak.inş.sizde bizde buğun rahat bir gece geçiririz.Eylül hayırlı olsun kızım nasıl yaptın o işleri bir anlat bakayım ayrıntılı. Yani sadece banyo olayını dğer kısımlara girme :)Ben tek başımayım. Nasıl çıkarıcam hem kızımın hem kendimin kırkını bilmiyorum ki. Siz anlatın en iyisi.
Dün gece gerçekten öldüm kızlar. Hem kızım ağlıyor diye üzüntüden hem yorgunluktan. Doğduğundan beri ilk kez durmadan ağladı. Babası ve ben ne yapacağımızı şaşırdık. Akşam 8 den 4 buçuğa kadar böyle geçti. Bir ara emzik sayesinde 40 dakika uyudu o kadar. Umarım bu gece böyle olmaz.
atatanem mevlüdünüzü allah kabul etsin.selam kızlaaar nabersiniz nezamandır giremedim dün de mevlüdümüz vardı atlattık çok şükür
ya kızlar siz yenimi kullanmaya başladınız korse benim doktorum ilk günden dedi hemen kullan diye şimdi karnım dümdüz......
20 gündür falan kullanıyorum çok faydasını gördüm hemen göbeği eritiyor
atatanem seninkinin markası yeniinci idi değilmi.ben sitesine girdim.bir kaç tane model vardı ama çıtçıtlı olan hangisi.yada seninki bu bodellerin içinde varmıwalla kızlar ben çok rahat kullandım alttan çıtçıtlı ve göğüs altıma kadar gelen bi korse aldım şuan sanırım kalçamdaki genişlemeden dolayı 40 bedenim dikişlerim acımasın ağrım olmasın diye 42 beden aldım korseyi ama o bile çok işe yaradı.
aldığım korseye benzeyen bi modl bu resim bakın markası yeniinciydi.bide klipsleri yanda benimkinin ayrıca alttan çıtçıtlı ve inanılmaz kullanışlı şiddetle tavsiye ediyorum
Hepsiburada.com : NEW NİGHT ÇİFT KAT MİDELİ AĞRAFLI SLİP KORSE 175 | Hediyelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?