2008 Kasım Anneleri

kızlar ne soracağım ya karın için sıkılaştırıcı falan kullanan var mı acaba
emziriyoruz ya acaba süte geçer mi kuzenim Clarins- Huile "Anti-Eau" kullanmış ve ne göbek ne bişe kalmamış
bende alayım diyorum göbeğim biraz elsatik gibi çok gıcık oluyorum çok
alsam mı acaba

elsatik lafa bak:roflol: elastik demek istedim yanee
neyse işte bu tür şeyler kullananlar el kaldırsınkaydirigubbakcemile3
zeynepcim sana katılıyorum zaten ikimiz dışında sürekli takılan pek yok
demek ki en akıllı veletler bizdenaniknanik
nasıl akıllılıksa o da ayrı bir konu tabii
bu arada çok uykum geldi ya fenalaştım artık başım ağrıyoomirmirmirmir
çok yorgunum çoooooksenağlama
bu arada nasıl bir psikolojiye sahip olduğum smiley lerimden belli değil mi
başta gülüyorum sonunda ağlıyorum:dilcikar:

zeynepcim sana katılıyorum, burda olmaktan cok mutluyum.
ben mekiklere başladım bile kızlar, sıkılaştırıcı kullanmicam ama egzersiz önemli bence. 1 ay sonra da yürüyüşlere başlıyoruz.

2 gündür çok sıkmayan bi korse kullanmaya başladım ben ama benim var biraz sarkan göbüşüm var. her yerim eskiye döndü. hatta hamilelikten öncesi öncesine döndüm. 50 kg. maşşallah amaa göbüşüm var pantolonlara zar zor sığdırdığım. dediğin kremm bunada yarar mı kız ?
süte geçer mi geçmezmi geçmez herhaşde yaaaa. sosyateler neler yapıyo ama onlarda memeleri bozulmasın diye emzirmiyo gerçi. dr sormak lazım yada üreticiye ...

burdan bakınca hiç iyi gözükmüyosun canım yaa kafamçokkarıştı
valla benimki maşallah subanallah çok akıllı annesi pc yi aldımı kucağına hiç kendisi gelmek istemiyor.. ve evet dikkat ettim senle benden başka kasım anneleri sayfasını kotaran yok.
dur ben şu karnımız için bi kaç şey araştırayım... bi şekilde eski formuma dönmem lazım.. bu yazı kaçırdım ama yeni bir yaz ve daha nice yazlar var önümde hihoyyyt

canım bu krem hem inceltici hem sıkılaştırıcı tamamen bitkiselmiş öle yazıoo
bende geçmez diye düşünüyorum ama bu arada senin o sarkan göbeğinede yarar
bende eski halime döndüm ama göbeğim elime yumuşak gelince uyuz oluyorum
bu arada bende dün başladım korse giymeye

selam kızlaaar nabersiniz nezamandır giremedim dün de mevlüdümüz vardı atlattık çok şükür

ya kızlar siz yenimi kullanmaya başladınız korse benim doktorum ilk günden dedi hemen kullan diye şimdi karnım dümdüz......
20 gündür falan kullanıyorum çok faydasını gördüm hemen göbeği eritiyor

eylulcüm kırkınızda hayırlı olsun.darısı başımıza inş.

ahhhhhh ah sorma juli,senin yazını okurken kendimi okur gibi oldum.bizimki akşam 10 da başladı sabah 4 buçukta hepimiz bayılmışız.tabi bunda muskatın etkisi varmı yokmu bilmiyorum.çocuğa vermediğim bir şey kalmadı çörekotu yağı.rezene,zinko,ama yok ağla ağla helak oldu,doğduğundan beri ilk defa bukadar kötü oldu,ben de çok üzüldüm ağlamaktan bağırmaktan boğazları kesin tahriş oldu diye.her geçen gün bir önce ki günü arar olduk.akşama kadar iyi akşam 8 de gaz kıvrandırmaya başlıyor vegece şiddetleniyor.3 ay sabredecen diyorlar.3ayda olmazsa 6 ayda ğecer diyorlar.bakalım nolcak.inş.sizde bizde buğun rahat bir gece geçiririz.
atatanem mevlüdünüzü allah kabul etsin.
canım sen nasıl korse kullandın.hatırladığım kadarıyla sende sezeryanlıydın korseyle dikişlerin acımadımı.ben sarmaya bile cesaret edemedim ve şu anda çok kötü karnım var.hattta bazıları içerde bi tane daha kalmış diye dalğa geçiyorlar.bende şimdi başlıycam bakalım inş.faydası olur

kızlar hepinize mrh
ya ben kafayı yemek üzereyim. Kızım sürekli emmek istiyor. Karnı doyunca yalancı emzik gibi memeyi ağzında geveleyip duruyor. Gögüslerim öyle sızlıyorki anlatamam size. Buna nasıl engel olacam. Bide yalancı emziği almıyor.Ne yapdıysak başaramadık.Alması için bi tavsiyeniz varmı acaba...of yaaaaa......Sıyıracam kafayı....

walla kızlar ben çok rahat kullandım alttan çıtçıtlı ve göğüs altıma kadar gelen bi korse aldım şuan sanırım kalçamdaki genişlemeden dolayı 40 bedenim dikişlerim acımasın ağrım olmasın diye 42 beden aldım korseyi ama o bile çok işe yaradı.
aldığım korseye benzeyen bi modl bu resim bakın markası yeniinciydi.bide klipsleri yanda benimkinin ayrıca alttan çıtçıtlı ve inanılmaz kullanışlı şiddetle tavsiye ediyorum
http://www.hepsiburada.com/new-nigh...egoryid=216721&productid=gacb185000175#tablnk

Son düzenleme:
herkese teşekkür ederiz sağolun darısı kırkı çıkmayanların başına..
asortiecim valla biz gittik biliyosun sigara yasak artık kapalı alanlarda hava gayet temizdi üstelik kalabalık ta yoktu..kızıma fisher-price den çıngırak aldım, lcw den t-shirt aldım birde ıvır zıvır bişeyler..gezdik kızım ve babamızla ..ayrıca arabamızı da denemiş olduk çok kullanışlıymış..ordan teyzeye gitti kızım , yumurta soğan filan aldık :)))

julicim kırk banyosu işine gelince 40 tane küçük taş topladık içine benim alyansımı da koyduk..önce bebeğe abdest aldırdı annem :)) ardından okunmuş su katılmış banyo suyu ile yıkadık normal ,en son taşları kafasından döktük su ile birlikte ,sonra ben banyo yaptım aynı taşları ben döktüm kafamdan abdest aldım,sonra bebeğin olduğu odaya girerken geliyoooruuummm dedim :)) bebeği kafamın üstünden geçirip annenden üstün ol dediler :)) ay çok komikti..öle işte ..böyleymiş adet bizde yaptık..
bu arada ben fecii grip oluyorum ..ablam bana bir karışım verdi bitkisel,içinde ıhlamur , tarçın , adaçayı , rezene falan filan var..umarım iyi gelir..

ayrıca atacım mevlitiniz hayırlı olsun canım..

atatanem seninkinin markası yeniinci idi değilmi.ben sitesine girdim.bir kaç tane model vardı ama çıtçıtlı olan hangisi.yada seninki bu bodellerin içinde varmı

Ata mevlüdünüz hayırlı olsun canım uğra arada sırada özletme kendini.

Eylül ben vazgeçtim yapamam heralde o kadarını. Ben de kızımı yıkarım babasıyla ben de yıkanırım olur biter. Al sana 40 :)

biz yine kızımla gaz nöbetindeyiz,10 dk 5 dk aralarla çığırıp duruyor,bazen bu ağlamalar daha uzun sürebiliyor.şuan sakin sakin bakınıyor maşallah.ama heran ağlayabilir.kriz gibi gelip gidiyor zavallıma.bu gece babamızda yattı yarın iş var diye.10 gündür alışmıştık ne güzel en azından kollarımı dinlendiriyordum o varken.artık haftasonuna kadar gece nöbetleri benimmiş.muskat verdik bakalım ne vakit etkisi olacak.işte yine geldi krizi

günaydın kızlar birazdan çıkıcam çıkmadan teyzelerinden dua isteyelim dedik.biz rop muaynesine gidiyoruz ordan işşitme testine bize dua edin hayırlısıyla atlatalım inşallah .heyecan tavan şuan.

eylülcüm adaçayı anne sütünü kesiyomuş dikkatli iç cnm bende geçen gün grip gibi olduğumda içmiştim pişman oldum zencefil iç onun yerine canım geççmişşşş olsunnacnm

sağol mmfcim uyardığın içinde dünden beri daha bol sütüm nedense içinde tam olarak ne var bu karışımın bir öğreneyim ben ..aktar yapmış ablamada ,gribe birebir diye ,valla geçti gibi bişey sanki..

bu arada kızıma bulaşmasın hastalık diye maske takıyorum yanımda hep ıslak mendil, bir rulo t.kağıdı ,kolonya habire dezenfekte halindeyim..bugünü de geçirirsem böyle iyileşicem galiba..
kızım dün gece çok iyi uyudu yoruldu yavrucak..anası orda burda kırk uçurma bahanesiyle fink atınca o da bitap düştü tabi..:)))

herkes iyi umarım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…