- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.481
tünaydın kızlar gerçi bana göre akşam oldu bile diyebilirim.
dün gece benim kız resmen kök söktürdü.iki gündür kakasını yapamıyor bizimki gaz çıkartabiliyor ama kaka yok kafayı yicem.bugün 3. günbelli ki sancısı da var. ne yapıcamı şaşırmış durumdayım.
kızlar ne soracağım ya karın için sıkılaştırıcı falan kullanan var mı acaba
emziriyoruz ya acaba süte geçer mi kuzenim Clarins- Huile "Anti-Eau" kullanmış ve ne göbek ne bişe kalmamış
bende alayım diyorum göbeğim biraz elsatik gibi çok gıcık oluyorum çok
alsam mı acaba
asortie gercekten işe yaradımı bu krem nasıl kullandı kuzenın detaylı bılgı yazarmısın benımde ufak bır gobekçık kaldı çok sınır oluyorum rejım mı yaptı spormu yoksa sadece tekmı kullandı bu clarins huile anti-eau ?fisfisfis
canım tek kullanmış ama sürekli hareket halinde olduğu için spor gibi olmuştur
bende çok hareketliyim evde hem işler hem kızıma git gel bak uyudumu uyandımı akşama kadar
doğru düzgün oturmuyorum bilesüprizzzzz
çilekçim 3 saatte emzirdiğinde bebğin yaklaşık kaç dakika emiyor.
benim oğlum genelde 3saat uyuyor.10-15-20 olarak değişiyor emme süresi
ama her zaman 3 sati bulmuyor.2 oluyor 1 oluyor 4 oluyor uyuma saati
birdebebişler aç olduklarında ağlarlar değilmi?ben yaklaşık 2- 3 saat geçince aranıyorsa hemen emziriyorum.ağlamasına gerek kalmıyor.acaba açolupta ağlamayabilir mi?
vallahi bu soruların sonu yok anacım..iyiki burada buluşabiliyoruz:))
slm kızlar
dün misafir vardı giremedim çocukla misafir ne zormuş yaa.atacım mevütünüzü allah kabul etsin,mmfcim sende hayırlı haberlerle dönersin inş. cnm,eylülcüm sende grip olmşsn cnm geçmiş olsun bol bol meyve sıkıp iç cnm.
ya ben şu süt sağma pompalarından alcamda hani elle sağılanlardan chicconun bide bebedorunmu ne kendinden biberonlu olanları var kullanan varmı hiç?gezmeye gidince ya da kızımı anneme bırakınca filan kullancam.bide bi seferde kaç cc içiyoki bebekler tek seferlik ne kadar sağmam gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?