- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.501
elmalıcım çok geçmiş olsun canım..umarım kısa sürede düşer ..moralini yüksek tut olurmu..
slm kızlar
dün misafir vardı giremedim çocukla misafir ne zormuş yaa.atacım mevütünüzü allah kabul etsin,mmfcim sende hayırlı haberlerle dönersin inş. cnm,eylülcüm sende grip olmşsn cnm geçmiş olsun bol bol meyve sıkıp iç cnm.
ya ben şu süt sağma pompalarından alcamda hani elle sağılanlardan chicconun bide bebedorunmu ne kendinden biberonlu olanları var kullanan varmı hiç?gezmeye gidince ya da kızımı anneme bırakınca filan kullancam.bide bi seferde kaç cc içiyoki bebekler tek seferlik ne kadar sağmam gerekir?
Geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir.
Bu arada moralmen perişanım. Bebeğimin sarılığı tekrar yükseldi. Bugün test yaptırdık bilrubin 20'ye çıkmış. Tekrar fototerapiye giricez. Sonrasında da bi sürü test falan.senağlama
Bayramda da her gören zaten kızıma bu çocuk sarı falan demişti de üzülmüştüm...
Her neyse nolur dua edin de kızımda ciddi bişey çıkmasın...
Ya siz hiç olmazsa ev ziyaretlerine gitmişsiniz. Bizim babamız bugüne kadar mecburi hastaneye gitmelerimiz dışında dışarı çıkmamıza hatta eve gitmemize bile istemedi. Kızım evinden başka bir yer bilmiyor. Hatta bu konuyu o kadar ciddiyte alıp bu sabah kavga bile ettikHem ben sıkıldım hem bebek hava alsın diyorum. Bebeğin hava alması için sabahları güneşte balkona çıkarıyor ama o kadar. Sanırım ilk dışarı çıkması ilkokula giderken olacak ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?