- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.541
bizde cumartesi günü yaptırdık aşısını benimkinde huysuzluk yapmadı canım başka derdi vardır senin ufaklığın kolay gelsin, benim oğlumda dün çok huysuzdu nedensegünaydın kızlarr nerelerdesiniz ? baıyom yavaş yavaş sonbahar yaprakları misali dökülüyoruz.
biz bu sabah aşımızı vurulduk. akşamada aylık kontrolümüz var. bakalım ne kadar büyümüş ufaklık..
ya bişi sorcem.bu hepatit huysuzluk yapar mı? benimki sabah beri pek bi huysuzda CADIARZU
benim ki de çok huysuz kakasını yapamıyo biri bana bişey önersin kızlar ya zorluyo zorluyo ağlıyo yapamıyo napcam
benim ki de çok huysuz kakasını yapamıyo biri bana bişey önersin kızlar ya zorluyo zorluyo ağlıyo yapamıyo napcam
ah asorti ben çok yapıyo nasıl duracak diye dert yanıyorum sende yapmıyo diye.. bizi düşürdükleri duruma bakın.
birde benimkinin popişi bir yara bi kanıyo anlatamam. pişik için ne varsa denedim. çeşit çeşit kremlar aldım ama yok yavrumun poposu ciğer gibi.. bu akşam dr ne diyecek bakalım. ıslak mendili zaten hemen kestim ama hala aynı. nerde yanlış yapıyorum nasıl düzelecek bilmiyorum. her altını açtığımda için kanıyo benimde senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?