2008 Kasım Anneleri

slmmm
süt pompasıyla ilgili cevaplarınıza çokkk teşekkürler kızlar.
dün kızımla gezmeye gittik bi arkadaşıma bütün gün emdi uyudu orda ama bi ara bir kustu ağzından burnundan süt geldi tıkandı ondan önceki günde öyle olmuştu ters çevirdim bi baktım hala nefes alamıyo öldüm öldüm dirildim ya tekrar ters çevirip salladım sonra kendine geldi çokmu emziriyorum anlamadımki cuma doktora götürcem öncedende burnundan filan süt geliyodu ama ikidir çok korkutyo beni. gece bile eşim yanıma yatarken uyanıp birden bir telaşla noldu yinemi tıkandı diye sorduğumu hatırlıyorum dün gece.ayyy allah kuzucuklarımızı bizden ayırmasın

o zaman benimki huzursuz bugün. zaten sabah beri saat başı bez değişiyoruz. ishal mi oldu ne oldu anlamadım. ağlıyo ağlıyo kıvranıyo yapıyo rahatlıyo. neyseki akşama dr gitcez bakalım ne diyecek ??

zeynepcim geçmiş olsun canım bizde yarın yaptırıcaz inşallah bişey olmaz benim ufaklıkta da
ateş falan ben bir de anlamam falan ben en iyisi yarın anneme gideyim ya

teşekkür ederim. ateşi falan yok Allaha şükür. huysuz ama denildiği gibi aşı değil ishalden bizimki galiba. ne dokundu acabaa. sölemesi ayıp dün doğumdan sonra ilk defa patlıcan yedim omu yaptı acaba :uhm:

bizde cumartesi günü yaptırdık aşısını benimkinde huysuzluk yapmadı canım başka derdi vardır senin ufaklığın kolay gelsin, benim oğlumda dün çok huysuzdu nedense

gerçekten çok zorlanıyorsa pamuklu çubuğu zetinyağına batırıp popişine hafifçe sokabilirsin canım bize doktor önermişti dün yine öyle yaptırmak zorunda kaldım baya rahatladı yavrum

benim ki de çok huysuz kakasını yapamıyo biri bana bişey önersin kızlar ya zorluyo zorluyo ağlıyo yapamıyo napcam

canım ne kadadır yapamıyo. eger 24 saat falansa bişey yapma, olabilir benimkide bazen 36 saat falan yapmıyor, sonra bi yapıyor facia tabii.

zeytinyağı; artık 3-4 gün falan yapamazsa uygula. düşünsene ben zeytnyağını kaşıkla yediğimi düşünüyorum da felaket midem bulanıyo. hemen verme bebişe bence, daha minicik.

asorti bana da atananem ve denizanası önermişti zeytinyağını. benim kız da iki gün yapamamıştı ve çok zorlanıyordu.ben boll bol kayısı suyu içtim kıza bir çay kaşığı zeytinyağı verdim ve popişinden de kulak çubuğu ile zeytinyağu sürdüm. en sonunda o akşam yaptı hem de ne yapma :)) çocuk rahatladı walla ogün.

bir de elifedem doğru söylüyor eğerki kakasını yapamadığı 3. günündeyse bunları yap yoksa iki gün yapamaması normal. gaz sancısı çekiyorda olabilir sen rezene iç sütünden de ona geçsin. inşallah düzelir bir an evvel.

ah asorti ben çok yapıyo nasıl duracak diye dert yanıyorum sende yapmıyo diye.. bizi düşürdükleri duruma bakın.
birde benimkinin popişi bir yara bi kanıyo anlatamam. pişik için ne varsa denedim. çeşit çeşit kremlar aldım ama yok yavrumun poposu ciğer gibi.. bu akşam dr ne diyecek bakalım. ıslak mendili zaten hemen kestim ama hala aynı. nerde yanlış yapıyorum nasıl düzelecek bilmiyorum. her altını açtığımda için kanıyo benimde senağlama

ah canım ya çok üzüldüm zeytinyağı sürdünmü pişik yerlere birde bezini değiştirmeyi denedinmi, çok çok geçmişolsun

selam kızlar
bakıyorum da herkesin derdi aynı
benim oğlumda kaka yapmasına rağmen iki üç gün sürekli ıkınır durumdaydı
ya tam yapamıyor yada sancısı var neyse ki bugün daha iyi
bu arada dünden beri burnunda bir hırıltı var korktum bende burun damlası ve aspiratör kullandım daha iyi gibi

bizde pazar günü kırk uçurmaya alışveriş merkezine gitmiştik
oradanda dışarıda yemek yedik üşütmemişimdir inşallah çocuğu
hem üşüse hemen belli olurdu demi halbuki daha bugün burnu tıkandı

bu arada bizim kırkımız pazar günü çıktı ama ben cumartesi yani bir gün önce adet oldum
zavallı kociş kırk günün üstüne tekrar gün sayıyor

teşekkür ederim deniz anası aldım saf zeytinyağ aldım krem sürüyorum onun üstüne bide zeytinyağ sürüp emsin diye bekliyorum kesmiyo zeytinyağlı pamuğuda poposunda bırakıyorum ki iyice faydası olsun diye. ama ay bi görseniz içiniz acır ben her gördüğümde cız ediyo içim.
asorticim aldım onuda aldım dalinin vardı onuda aldım. bephanten aldım bi krem daha var pişikle ilgili konuda okumuştum onu aldım. ama yok yaw banamısın demedi. bu akşam umarım dr çocuğumun poposunu benim gönlümü geçirecek bi ilaç önerir.
bezini değiştirmeyi hiç düşünmedim. prima kullanıyorum.acaba ne denesem? sizin bi fikriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…