- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.561
bezle ilgilide olabilir tabi yine buradan bir arkadaş daha primayı değiştirmişti yanlış hatırlamıyorsamteşekkür ederim deniz anası aldım saf zeytinyağ aldım krem sürüyorum onun üstüne bide zeytinyağ sürüp emsin diye bekliyorum kesmiyo zeytinyağlı pamuğuda poposunda bırakıyorum ki iyice faydası olsun diye. ama ay bi görseniz içiniz acır ben her gördüğümde cız ediyo içim.
asorticim aldım onuda aldım dalinin vardı onuda aldım. bephanten aldım bi krem daha var pişikle ilgili konuda okumuştum onu aldım. ama yok yaw banamısın demedi. bu akşam umarım dr çocuğumun poposunu benim gönlümü geçirecek bi ilaç önerir.
bezini değiştirmeyi hiç düşünmedim. prima kullanıyorum.acaba ne denesem? sizin bi fikriniz var mı?
kaka olmadığı sürece mis gibi kokuyor papatyalı papatyalı ama kaka varsa hemen anlaşılıyor-tatlicadiarzu- prima yenibebek2 kullanıyorum hiç idrar kokusu almadım canımDarkçım ben de primanın 1 numarasından direk 3 numaraya geçtm çok memnunum.üstelik senin kuzu benimkinden 20 gün filan büyük yanlış hatırlamıyorsam.sorun olmaz geç bence.
Bişey sorcam size.sizin de bebeğinin altından idrar kokusu geliyor mu?bezden mi acaba diye düşünüyorum.
ah asorti ben çok yapıyo nasıl duracak diye dert yanıyorum sende yapmıyo diye.. bizi düşürdükleri duruma bakın.
birde benimkinin popişi bir yara bi kanıyo anlatamam. pişik için ne varsa denedim. çeşit çeşit kremlar aldım ama yok yavrumun poposu ciğer gibi.. bu akşam dr ne diyecek bakalım. ıslak mendili zaten hemen kestim ama hala aynı. nerde yanlış yapıyorum nasıl düzelecek bilmiyorum. her altını açtığımda için kanıyo benimde senağlama
teşekkür ederim deniz anası aldım saf zeytinyağ aldım krem sürüyorum onun üstüne bide zeytinyağ sürüp emsin diye bekliyorum kesmiyo zeytinyağlı pamuğuda poposunda bırakıyorum ki iyice faydası olsun diye. ama ay bi görseniz içiniz acır ben her gördüğümde cız ediyo içim.
asorticim aldım onuda aldım dalinin vardı onuda aldım. bephanten aldım bi krem daha var pişikle ilgili konuda okumuştum onu aldım. ama yok yaw banamısın demedi. bu akşam umarım dr çocuğumun poposunu benim gönlümü geçirecek bi ilaç önerir.
bezini değiştirmeyi hiç düşünmedim. prima kullanıyorum.acaba ne denesem? sizin bi fikriniz var mı?
Darkçım ben de primanın 1 numarasından direk 3 numaraya geçtm çok memnunum.üstelik senin kuzu benimkinden 20 gün filan büyük yanlış hatırlamıyorsam.sorun olmaz geç bence.
Bişey sorcam size.sizin de bebeğinin altından idrar kokusu geliyor mu?bezden mi acaba diye düşünüyorum.
Darkcım canım hosgeldinn ...
Bence geç canım sen 3 numaraya ben geçeli baya oluo
2 numara cok sıkmaya basladı ...
Of çok dertliyim simdi ben dökim içimi :)
Pişik öle böle caresi war benim sorunum daha vahim
emme problemi yaa kafayı yiyecem az kaldı o kadar istiyorumki emsin die
inanın dogdugundan beri ugrasıorumÖnceden 20 dk emiodu sonra 10 dk sonra 5 dk
bazen 10 dk oluo ama bazen bas bas bagırıo emmemek icin ama suda war çok boğuluodu pirayenin
dedigi gibi tıkanıp kalıodu korkuodum bende sagıp veriodum biberon (ama cektikce gelenlerden)
ama yinede alıstı heralde yaa simdide 10 dk bazen 5 emio icim rahat etmio mecbur sagıp
veriorum sanırım fazla emmicek benim kızımAç bırak emer dediler denedim yok inat :) almadı yine
napcam bilmiorum bi tavsiyesi olan warmı kızlar yaaa ...
zeynepcim primadan alerji olan benim miniğim hatta konu açmıştım buyüzden valla bırakır bırakmaz geçti o yüzden çok midem bulandı benim primadan .
bencede bezini değiştirmeyi dene canım yaa nasılda acıyordur kimbilir.huggies kullandım 54lübitti bi 54 daha var ondan sonra bende 3 noya geçicem çünkü artık tamamdır benim minik büyüdü teyzeleri ama huggies çok sert geldi bana bimin bezi varya jenny&willy onu çok methettiler burdada çok methini duydum onu deniicem bi bakıciim ıslak havludada bişey duydum allahım midem kalktı mirayın ıslkak mendili var mis gibi gül kokuyo popomuzda artık hiç pişik olmuyo maşallah subhanallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?