- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.581
Darkcım canım hosgeldinn ...
Bence geç canım sen 3 numaraya ben geçeli baya oluo
2 numara cok sıkmaya basladı ...
Of çok dertliyim simdi ben dökim içimi :)
Pişik öle böle caresi war benim sorunum daha vahim
emme problemi yaa kafayı yiyecem az kaldı o kadar istiyorumki emsin die
inanın dogdugundan beri ugrasıorumÖnceden 20 dk emiodu sonra 10 dk sonra 5 dk
bazen 10 dk oluo ama bazen bas bas bagırıo emmemek icin ama suda war çok boğuluodu pirayenin
dedigi gibi tıkanıp kalıodu korkuodum bende sagıp veriodum biberon (ama cektikce gelenlerden)
ama yinede alıstı heralde yaa simdide 10 dk bazen 5 emio icim rahat etmio mecbur sagıp
veriorum sanırım fazla emmicek benim kızımAç bırak emer dediler denedim yok inat :) almadı yine
napcam bilmiorum bi tavsiyesi olan warmı kızlar yaaa ...
mamayı verdim ve meleğim az önce uyandı. hiç mızırdanmadan uyandı. ama ben bunu anlatamıyorum tabi.sonra aradım eşimi bak böle iken böle. tamam dedi sen daha iyi biliyon. hayır ben iyi bilmiyorum. başka dr gidip baştan başlayacağız. eğer buda öle derse ben yanlışım. yarın sabah yeni bi dr gitcez bakalım.
kısacası şu an sıfıra sıfır elde var sıfır oturuyoruz. cumartesi mevlütğmüz var. ev kalk gidelim diyo. çocuk durmuyo. uykusuzum bilmiyorum ne olacak. kafayı sıyırmak üzereyim.
Tünaydın kızlar. Zeynep sen de kötü bir gece geçirmişsin dün. Umarım bu yeni doktorun içini rahatlatır ve bu soruna bir çözüm bulur. Yalnız benim bebeğim de çoğu zaman senin dediğin gibi yapıyor. Ya i yatırıyorum tam o sırada uyanıyor ve tekrar emmek istiyor. Sabaha kadar böyle gittiğimizi biliyorum ama hiç sütümün yetmediğinli düşünmemiştim ve 1 ayda 1 kilo aldı. Belki doktorun haklı olabilir ama bence en iyisini anne bilir.
Ben kabus gibi bir gece yaşadım dün gece kızlar. Kızımın yüzündeki sivilceler yanaklarda kuru bir döküntü şeklini aldı biz de korktuk hastaneye götürelim dedim. Demez olaydık. Üç devlet hastanesi. iki özel hastane dolaşıp doktora görünemeden geldik. Devlet hastaneleri gidilecek gibi değil. Hele bu kadar ufak bir bebekle asla. Öksüren tıksıran bebekler önünde 30 kişilik sıra, kendini doktor sanan hastabakıcılar ve ufacık bebeye bile kıl kıl davranan henüz öğrenci olan doktorlar. Özel hastaneler ise başka bir felaket. Kimi mesai saati dışında sosyal güvenlik anlaşmamınz geçmiyor dedi, öbüründe de SSK, Bağkur ücretsiz muayene oluyor, ama memurlardan muayene ücreti alıyor. Ben böyle bir saçmalık görmedim. Yani küçümsemek için söylemiyorujm bir okulun hademesi ücretsiz gidiyor öğretmeni para veriyor. Bu durumua düşürdüler memurları( Sonuç mu işte doktor göremeden sinirle eve geldik. Kızımın yanağı hala yara. Yarın başka bir hastaneye gidecceğiz.
Tüm bunlardan sonra kızıma özel sağlık sigortası yaptırmaya karar verdim. Koşulları ve ne kadar olduğu hakkında bilgisi olan var mı??
herkese ii geceler hatunlar nasılsınız bakalım biz dün aşırı gazlı ve ağlamalı gecenin ardından sağlık ocağına
gittik ve aşımızı olduk hepatit neyse kızımdan ses çıkmadı bile maşallah
21 ocak tekrar aşılarımız var ama bir aşı var o ne aşısı anlamadım prenan mı öle bişe şimdi
aklıma gelmiyo ama bilgisi olan var mı acaba bronşit diyen oldu ama emin değilim
soramadımda hemşireye ama iyiyiz çok şükür güzel uyudu kızım bugün maşallah
inşallah gecede uyurda düne dönmeyiz dün babasınıda benide mahvetti sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?