2008 Kasım Anneleri

bütün kasım annelerine ve bebişlerine günaydın.
bugün gezmeye gitmek istiyorduk ama ankara felaket soğuk yaaa...

İSTANBULDA ACAİP GÜZELBİR HAVAVAR AMA BİZ ÇIKAMIYORUZ YAA NE GICIK DURUM.YARIN DRA GİDİCEZ YA HAVA BOZAR KESİN.DRU BİLE GEZMEK OLARAK GÖREN BANADA BİALKIŞ LÜTFENhihoyyyt

merhaba kızlar
bugün doktora gidicem kırkım çıkalı kaç gün oldu daha gitmedim bugün gidiyim artık gitmişken kızımıda doktoruna götüreyim ağzından burnundan süt geliyo kusuyo demiştimya inşallah önemli bişeyi yoktur.
mmf bi günde 3 tanemi aşı oldu senin minik 2.aydaki aşılar öylemi olcak anaaammm kıyamam.
azocum sende nisaya gidiyodun hangi doktora götüyosun ömer kaanı cnm?

EVT KIZLAR HAZIRLAYIN KENDİNİZİ 2.AY 3 AŞI AMA VARYA BÜYÜK OĞLUMDA AŞILARI ÖZELDE YAPTIRMIŞTIK HEMDE SSK HİÇ KARŞILAMIYORDU BİLE NEYSE ATEŞ YAPIYORDU VE AŞI YERİ AĞRIYODU NELER ÇEKİYORDUM BÜTÜN GÜN AĞLIYIP KUCAKTAKALIYODU BU S.OCAĞINDA OLMASINA RAĞMEN MIZMIZLANDI SADECE HAFİFTE ATEŞYAPTI AŞILAR GERÇEKTENGÜZEL AKLIMKALMICAK ARTIK TABİİ OĞLUŞ ÇEKTİKLERİMİN YANINDA BUIDA BİŞEYMİ DİYODA OLABİLİR ÇOKMETANETLİ MAŞALLAH YAA

maşallah bebişine mmfcim.bana sağlık ocağındaki hemşire banyo yaptırıp getirin bu aşılardan sonra 3 gün banyo yasak demişti demek baya ağır bu aşılar ama ateş,huysuzluk yapmaması çok iyi.

maşallah bebişine mmfcim.bana sağlık ocağındaki hemşire banyo yaptırıp getirin bu aşılardan sonra 3 gün banyo yasak demişti demek baya ağır bu aşılar ama ateş,huysuzluk yapmaması çok iyi.

PİRAYECİM verem aşısının kabuk tutması gerekiyor buyüzden suda dahilkolonya vb şeyler yada aşı yerini sarmakkapatmak bant yapıştırmakyasak bu yüzden ben çarşgünü banyosunu yaptırmıştım verem aşısıyla alakalı yani diğeraşılarda böyle bir yasak yok bu arada ben verem aşısı için verem savaş dispanserine gittim sonra sağlıkocağına gittim diğer aşılarını yaptırdım sizin hepsi sağpğlıkocağındamı olacak bi araştırın bence ve bişey daha sağlıkocaklarında hergün aşıyapılıyo ama veremsavaşlarda sadecve pazartesi perşembe yapılıyo aynı gün diğerleri yapılıyo o yüzden sorun soruşturun öyle gidin valla benden söölemesi

soğol mmfcim iyi oldu valla söylediklerin verem aşısını nerde yaptırcağımızıda sorarım ben bugün doktora bana sağlık ocağında hiç bişey demediler verem savaşa götürceksiniz filan diye.
ben kızımı giydiriyimde gidelim doktora ilk defa yalnız gitçem doktora bide kendim içinde gitçem ben muayene olurken doktorun yanındaki kız tutar artık biraz pirayeyi.öptüm sizi kızlar.

slm kızlar..
pirayecim ben nisa da çocuk doktoru nurullah bey e götürüyorum ömer kaan ı.çokta memnunum.
ama bugün orada değilmiş.bizde bu sabah götürecektik.randevu aldık.sonra arayıp dün gece orada nöbetçi olacağını bugün olmadığını sölediler.dün akşam götürdük bizde.
sanırım eylül de aynı doktora götürüyor ve memnun..

bu siteden 1 numaralı yerden istediğin takvimi seçip
2 Step Two: Select your Slider. yazan yere tıkla takvimlerin hemen altında
oradan da istediğini seç altta ki 3 e tıklaStep Three: Input Text yazan yere

sonraStarted Breastfeeding yazan yere doğum tarihini yaz
Set Wording:
yazan yere istediğini yaz
Text above the ticker (optional): yazan yerede istedini yaz bu takvimin üst kısmında yazacak
onun altındanda resim yüklüyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…