2008 Kasım Anneleri

elif bende yenimahallede oturuyorum canım burası çok güzel yaa camdan baktım da
keşke dışarı çıksaydık kızmla temiz hava alırdık

merhaba bayanlar
evet asortiecim bugün rötar yaptım fakat inan şu saate kadar nefes almaya vaktim olmadı.
bugün sabah yeni dr da randevumuz vardı. bebişim hemen hemen sizin doğurduğunuz kiloya yeni ulaşmış. 4 kg boyuda 52 cm. gelişimi güzel dedi. beslenme şeklimizi sordu anlattım. böle devam et dedi. zaten anlarsın sende tecrübeli annesin dedi. bi sorun olursa görüşürüz bu konuda dedi. pişiği için bi kaç krem yazdı. 2 gündür çok fena yüzü isilikti. kıpkırmızı hemde ya. cildi alerjik dedi. seba med ürünlerini kullanacaksın dedi. çamaşırlarını toz çocuk deterjanı ile yıkayacaksın dedi. altını ıslak pamuk veya bezle sileceksin dedi. aranızda su bazlı ıslak mendil bilen var mı? gözleri kulakları iyi dedi. bi maşallah çok yakışıklı dedi hihoyyyt kısacası son dr felaketinden sonra tamam budur diyebildim. ilgilenmesi bizimle konuşması açıklamaları beni tatmin etti.umarım hep böle memnun ayrılırım o odadan.
yarın mevlütümüz var. dr geldik ve o saatten beri annemle balerina cif misali evde dört döndük.zaten uykusuzdum bide bu yorgunla anlatamam size her yanım titriyo. he bide eve dönerken ısmarladığımız mevlüt şekerlerini aldık. ay üşenmeyip resmini çekeyimde sizinlede paylaşayım yerimseniben

ImageShack - Image Hosting :: dsc00340yt1.jpg

slm kızlar biz bugun denızımı aşıya goturduk canım nasıl agladı kızlar komık olan ben kızımda goturdum yanımda denız aglayınca nehır kızımda agladı ikisi birden bırını ben dıgerenın babası susturdu

zeynep geçmiş olsun canım seba med ben hep kullanıyorum zaten bebeğime:lepi:
boyunu neden ölçtüler ölçmüyorlar diye biliyordum hatta kızımın boyunu ölçmediler dün sordum ölçmüyoruz dedi:uhm:
mevlüt şekeriniz açılmadı ama eminim güzeldir
bizde dedik bu sayfanın daimi hatunlarından biri yokdedik hemen belli oldu yokluğun bakdelikafadulden
bu arada sebamedin neden ıslak mendili yok acaba var da ben mi bilmiyorum:sm_confused:
mmmf desene kafa buluyorlar hediye ayağına:mymeka:

selam kızlara.s.
pek uğrayamz oldumburalara okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı ama cevap yazmaya pek halim kalmıyor gece gündüz durmadan uyuyorum-tatlicadiarzu-
aslında pek de uykusuz kalmıyorum ama sanırım ilk günlerdeki ve hamilelikteki uykusuz kaldığım günlerin acısı çıkıyor...
allahtan annem yanımda emzirip anneme veriyorum geri kalan işleriyle ben ilgileniyorum..annem olmasa napardım ben ya...
en büyük yardımcım o...kocişimle rahat rahat uyuyayım diye kendi uykusuz kalmaya razı canım annem benim...ama kızım da anneannesini pek seviyor onun eline gelince kesiyor ağlamayı:ecrin_bebek:
kızlar annelerimiz olmasa napardık yaaa

canım valla hakkı ödenmez anaların...bazen öyle yorgun düşüyorum ki beni zorla yatmaya gönderiyor kendi hiç gocunmuyor kızımla uğraşmaktan...40dan sonra gidecek alıştım valla rahatlığa ...o gittikten sonra bakalım ne yapacağım

lavinya aynen anneler hep fadakar oluyor sen anne bile olsan o senin için fedakarlık yapmaktan asla kaçmıyor bizde anneyi işte pay biçin

valla bilmem bizim dr ölçtü ama öle sündürmeden olduğu gibi ölçtü.
resim bende açılıyo tekrar denedim sende neden açılmadı hayret.
valla dediğim gibi sabah beri gözüm pc falan görmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…