2008 Kasım Anneleri

bende nurullah beye götürüyorum cnm eylülde ona götürüyo çok iyi bi doktor.evet ya ben bugün kendim gitmişken pirayeyide götrym dedim ama yokmuş dün nöbetçi olduğunu bilseydim bende götürürdüm tühh:çok üzgünüm:yarın götürürm artık hastaneye geldiğin bi gün görüşürüz belki cnm:ecrin_bebek:

Herkese iyi akşamlar kızlar.Bi girdim ticker yapıp çıktım malum neden:)..umarım herkesler iyidir.biz de oğluşumu aşıya götürdük bugün hepatit 2. dozunu oldu yavrukuşum..

herkese iyiakşamlar dirençli anneler.
walla benim kız bu saate kadar bana kök söktürdü maşallahı var uyumamak için direniyo ama nereye kadar bilemem.babamız geldide ona postaladım şimdi bi bakayım dedim ne var ne yok.
zeynebimcim ıslak pamuklu mendiller alkol içermeyen nivea ve unibaby yenidoğanları var.
asorticim sebamedde ise yağlı mendillerden var ıslaklarından yok. bizimde tüm ürünlerimiz sebamed ben pişik kremi hariç herşeyinden memnunum çok şükür.
zeynebimcim bu arada şekerleriniz çok güzel gerçekten. mevlüdünüz şimdiden hayırlı olsun allah kabul etsin. ben resmen ağlamıştım benim kızın mevlüdünde dayanamadım :))

teşekkürler asorticim.
bende düzelttim takvimimi..
şimdi gidiyorum asi dizisini izlemeye yukarı kayınvalideme.
eşim evde fener maçını izliyo.
ömer kaan da uyuyor.babası bakıcak.

pirayecim inş.görüşürüz bigün..
isterim bende..
bu arada kızlar dün akşamki kontrolümüzde benim oğlumun kilosunu ve boyunuda ölçtüler.sizinkileri neden ölçmedilerki acaba?
oğlumun boyu 57 cm. olmuş maşallah..

rica ederim azocum ama alt kısma nie bişe yazmadın neyse asi başladı mı bende kızım uyurken izleyim bari benim kayınvalide de alt katta ama hasta ben en iyisi kocişinde maçı varken
ayaklarımı uzatıp izleyeyim uyanmazsa benim kedi

asortie teşekkürler .nihayet yaptım takvimimi.
oğlum sabahtan bu yana yeni uyudu.
gazımız çok fazla.ben de hemen yatayım da gece dinç olayım..
hekese iyi geceler arkadaşlar..

kimse kalmamis cok yogundum fena misafir bastirdi,nete giriyorum pasam uyaniyor:) bi turlu yazamadm yani,gecmiside okuyamadim zaten..icim disim mozart oldu,beyfendi anca onla uyuyor banada oturup dinlemek kaliyor..

iki gundur oglen Denizi arabasina koyup disariya cikartiyoruz,temiz havada o kadar rahat uyuyorki sallan sallana.

eee kimseler yokki bari bende gidim...

Hadi bakalım bugün benden erkenci var mı :)) Saat 4 gibi kıızımın çığlığıyla uyandım. Ağzından köpük geliyordu gözü yaşarmıştı ve canı yanıyor gibi ağlıyordu. Ne olduğunu anlamadım öyle korktm ki eşimle sakileşmesini bekledik ama çok zordu o 5 dk. Ona bişey olacak diye çok korktum. Ama 5 dk. sonra kaka yaptı ve sakinleşti ama köpük ve gözyaşı neydi anlamadım. Şimdi uyuyor ama ben başında bekliyorum. Korkuyorum bşiey olacak diye. Öyle uyuyan kızımı izliyorum.

Umarım siz ve bebişler iyi ve mışıl mışıl uyuyorsunuzdur. Pek de sanmıyorum ama :)) İyi sabahlar size...

günaydın kızlarr sabah sabah gene dü
ştüm buralara 6dan beri oğlanı memnun et babasını memnun et6dan beri ayaktayım .mirmirmirmiröğlende dr randevumuz var bakalım ne kadr büyümüşüz sağlıkocağında 55cm 4700 çıktı amakıyafetli tarttıve ölçtü pek güvenemiyorum açıkcası neyse bugün etraflıca herşeyi konuşucaz bakalım yaşıtlarımızı yakalr gibi olmuşmuyuz biz aslında daha 1 aylıkız düzeltilmiş yaşa göre onu baz alırsam iyi ama 2.5aylık oldu normalde ona göre az neyse druylakonuşucaz bakalım.
julicim burnu tıkalı olduığu zsaman mehmet akifin ağzından köpükler çıkarıyor daha doğrusu burnuna damla damlatınca burnundan nefes alamıyoya ağzındanda alamıyo ööle kalıyo bi süre
acaba banusu hapşurmuş falan olabilirmi yaaniaklıma bu geldi geçmiş olsun canımm Allah en ufakacılarını göstermesin yavrularımızın:Saruboceq:

günaydın herkeze çok uykum var ve çok yorgunum her şey hazır ama ben kendimi hazır hissetmiyorum. dün gece oğluşum hiç uyumadı.hep mızırdandı neden anlamadım. altı temiz karnı tok uyuması gereken bütün şartları yerine getirdim ama o derin bi uykuya dalamadı. şimdi yattı bakalım ne kadar... bu saatten sonrada lohusayım ben yatayım ayağına uyunmazki laelaelaelaelae
neyse bakalım bbugünde böle geçsin oğluma her şey değer..
kendinize ve hayatlarınızın anlamlarına iyi bakın

hee bu arada çilekçim sana çok teşekkür ederim bana bi pişik ilacı ismi vermiştin. desitin çok çok uzun uğraşlar sonucu burda bulamadım internetten sipariş verdim ve dün elime ulaştı. mucize gibi ama bir sürüşte o ciğer gibi yer kapanmaya başladı. çok teşekkür ederim oğlumu bir derdinden kurtardın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…