2008 Kasım Anneleri

tunaydın kızlar
bız hala gecelerı uyumuyoruz yaa
sızler nasıl yapıyorsunuz bılmıyorum ama sabaha yorgun cıkıyorum
ev ısı bıle yapmadıgım halde gun ıcınde de uyuyabılme fırsatı bulamıyorum cunku sureklı mızırdanma modunda bebegım
annem olmasa ne yapacaktım bılmıyorum kesın pasaklı yenı anne olur ve saclarım antene donmus sekılde dolanırdım ortalıkta

dun oglusumu dısarı cıkardık yıne belkı temız hava ıyı gelır dıye
bıraz ıyı geldı ama gece yıne sılbastan yaptık

sızler ve bebeklerınız nasıl hanımlar

doymadıgını pek sanmıyorum aslında
sık sık emzırıyor ve rezene cayı falan verıyorum
bızım mızırdanma sebebımız gaz sancısı dıye dusunuyorum
zaten doktorumuz da en az 3 ay bu sekılde devam edecek demıstı kolık sebebıyle
ama ben cok yoruldummm

günaydınlar herkese
meme çatlakları için kullandığınız birşey varmı.ben ilk olarak doktorun yazdığı bir krem vardı onu kullandım sonra bıraktım pek işe yaramıyor diye.sizlerin böyle bir problemi varmı

tünaydın güzel ama yorgun annelera.s. a.s.
bebişlerinde sorun olanlara geçmiş olsun, juli ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum allah bir daha göstermesin:Saruboceq: hiçbirimize
gece oğlum çok güzel uyuduğu halde ben uykusuz kaldım -tatlicadiarzu- çok zor uyandım sonrada

Canım ben ilk zamanlar lansinoh die bi krem vermisti doktorum onu kullandım
ama annem bana prednol-a die b,i krem warmıs yara icin meme ucu icin diil ama
geciriomus yara merhemi yanii ... Ama yanlıs bi bilgi vermek istemiorum annem cok
fayda ettigini sölemisti yalnız altını cizerek sölüorum ....mutlaka coook ii yıkaman lazım gögsünüü kremin iice silinmesi lazım cünkü meme kremi deil dikkat et kullanırsan

Mmmmf dediğin gibiydi aslında o sırada bayağı da hapşırdı kızım. Sanırım burnu tıkalıydı. Biraz burun aspiratörüyle temizledim falan rahatladı. Sizin de kotrolünüz umarım güzel geçer.

Kızlar dün gece harika bir şey keşfettik eşimle. Dün 10 dan itibaren kızımın deliksiz uyumasını sağladıç Tabii sabah 4 teki olayu dışında. Şimdi saç kurutma makinasının sesini cep telefonunuza kaydediyorsunuz. Telefonunuzu hatsız yapıp mıkırdanıp duran ve deliksiz uykuya dalamayan bebişinizin yanına koyuyorsunuz. Bakın nasıl güzel uyuyor deri derin :) Acaba tesadüf mü diye telefonu kapattım birkaç kere hemen mırıldanmaya kıpırdanmaya bşladı. Açınca yine uykuya daldı. Gündüzleri yapmam alıştırmam ama gece derin uykuya ihtiyacı var. Tabii siz de sabaha kadar onun sesiyle uyuyorsunuz ama değer. Bir deneyin.

Bu arada kızlar pazartesi sizin doktor Nurullah Bey den randevu aldım. Yüzündeki sivilceler için. Bakalım nasıl geçecek randevumuz. Gerçi sürekli kaynamış suyla ıslatılmış pamukla temizliyorum ve bebe yağını sürüyorum en önemlisi üzerini fazla örtmüyorum ve evin sıcaklığını 24 ten 22 ye düşürdüm biraz daha iyi oldu bugün sivilcelerimiz.

canım uyutma yönteminiz cok yaratıcı cidden..
ama benim kızım hiç sevmiyor sac kurutma makinası ve elektirik süpürgesi sesini. aksine daha cok ağlıyor. :ecrin_bebek:
bir de cep telefonunun o kadar saat bebişin yanında olması sakıncalı değil mi?:sm_confused:
zarar vermesin bebişine. bence buna dikkat edin.

deliksiz uykular diliyorum size ve tüm bebişlere....

KIZLAR İYİAKŞAMLAR biz geldik drdan amanallahım nasıl kalabalık yaa göya özel -tatlicadiarzu-adam bileağlıcaktı yazık ağzına lokmakoymamış falan filan diye ağlandı durdu eşimin eniştesinin kuzeni olduğu için biz üstümüze alınmadık tabii neyse küçük bey kocaman olmuş maşallah subhanallah .4.300 gr ve 52 cm şuan 1 aylık sayıldığı için gayet nırmalmiş gelişimi 6 aylık olana kadr yaşıtlarını yalkalar dedi sevindikişte herşeyimiz normal Allaha binlerce şükür.
aralığın 19unda yani 1ay sonra rotavirüs aşısına çağırdı tekrar 130ytl:1ninca:
dönüşte carefoura gittik joker maxitoys mağzasoından güzel bir araba beyendik chicconun tam istediğim gibi aldık dolaştık yemek yedik falan arabanın yanına geldik araba bagaja sığmadı-tatlicadiarzu-aynen geri iade sinir oldum sinir sinirimden oturdum ağladımsenağlama
ben dün demiştim dimi biz yarın çıkıcazya hava bozar diye ne yağmur yağdı bugün ne yağmur yollarda trafik felan berbattı karşıya geçicektik haşimişcana geçemedikbende ağladımişte

merhaba herkeze..biz bugun cok yorulduk cook.oglen bi ciktik esim ben ve deniz tam 10 km yurumusuz.tabi kucuk bey hayatindan cok memnundu,paso uyudu yuruyus boyunca.

eve gelincede dus aldirdim simdi uyuyoruz bakalim..

zeynepcim cok sevindim ilacin iyi gelmesine canim..aman bidaha tekrarlamaz insl.

mmfcim masallah tosununa kocaman oluyor desene.simdi gidimde yemek yiyim ben optuk herkezi.

Son düzenleme:
çilekcim ne güzel valla
ben cok korkağım bebeğimi dışarı cıkarma konusunda
keşke ben de cıkıp yürüyebilsem bu önyargımı yenip.
bişey sorucam;
bugün cıktığınızda hava tahminen kaç dereceydi mesela
hava yumuşak olursa ben de yarın cıkarıp gezdireyim bebişimi.

Elifcim cep telefonunu hatsız tercihine getiriyorsun o zaman telefon özelliği kapanıyor ve zararı olmuyor. Ses kaydedici olarak kullanıyorsun yani.

elifcim benim pasa biraz gazli oldugu icin en iyi acik havada rahat ediyoruz.bugün sicaklik 6 dereceydi mesela ama gecen gün daha soguktu.üzerini iyi giydiriyiyorum koruyucu tulumla filan üsümüyor beyfendi.birde yürüÿerek kilo vermek istiyorum cok isime yariyor disariya cikmak benimde.sürekli ayni ortamda kalmasini istemiyoum o yüzdende sIk SIk cikartiyorum ben.

bence iyi giydirdikten sonra bisi olmaz bi dene istersen hem bebek icinde cok iyi gelir temiz hava.biz bugün tam 3 saat yürümüsüz..yalnizca bi 15 dk sicak cikolata molasi verdik onun disinda kari koca habire yürüdük:)ikimizinde ihtiyaci var cünkü zayiflamaya..

julii senin su icatlarinda beni öldürcek,hemen deniycem bu yöntemi bende.ha bu arada gecen gün ayva kompostosu yaptim..baska bisiy demiyim bari:)

Elifcim cep telefonunu hatsız tercihine getiriyorsun o zaman telefon özelliği kapanıyor ve zararı olmuyor. Ses kaydedici olarak kullanıyorsun yani.

ay aman iyi o zaman.
bi zararı olmasın da rahat rahat uyusun banusu bebek.

ben de buzuki orhan diye bi sanatcının cdsi varmış onu aruyorum bu aralar. kolik ağlamarına iyi geliyormuş.
bakalım daha nelerle uğraşıcaz.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cilekcim
valla senden cesaret aldım yarın bende cıkayım yürüyüşe. ankarada sıcaklık yarın 6derece olacakmış.
aynen benimde artık kilo kontrolü ve sportif calışmalara başlamam lazım. kendimden nefret edicem yoksa biraz daha bu kiloda kalırsam.

yürüyüşü ilk defa deneyeceğim sonucu bildiririm yarın akşam.kaydirigubbakcemile5

tamam bekliyorum merakla.sallana sallana uyudu benimkisi bugun cok hosuna gitti galiba.eminim senin orenseste sever.iyi giydir bisi olmaz aklina kotu seyler getirme hastalanir filan diye..hadi ben kactim qaccik edip akbayram dinleyim sonrada uyuyum ..

iyi akşamlar kızlar..
ay julicim çok güldüm ya icadına..
canım arkadaşım neler icat etmişsin öle..
inş. iyi gelir banusu kızımıza.
ihtiyaç duyarsam bende denicam.
p.tesi nurullah bey den randevu almışsın; memnun kalırsınız umarım.bizede haber ver canım.
bizimkininde burnu tıkalıydı.gözlerindede çapaklanma oluyodu.bide gaz için başka bi ilaç verdi.burun damlasını reçeteye yazmayı unutmuş.bende p.tesi arayıp sorucam.
bide bizimkinin yüzündede çok olmasada sivilceler çıktı.onlarıda sormayı unuttum.
ama şu yeni verdiği gaz ilacı iyi gelecek sanırım.evdeki önceden verdiği ile dönüşümlü kullanmamı sölemişti.ama bu seferki ilaçta değil doğal bi su.ismi NURSE HARVEY'S BİTKİSEL ŞURUP.
iyi gelirse biçagün içinde belli olur.sizede yazarım sonucunu.

kızlar ben bide bişey sorucam size.şu chicconun taşıma+araç koltuğu varya ondan almıştık biz.ilk defa evelki akşam dr. giderken kullandık.ama oğlum sanki biraz oturuyomuş gibi durdu.ve boynu bi rahatsız yamuk durdu.ben tedirgin oldum.doktora gidince gösterdik.açısı 45 derece olsa iyi olur, biraz dik bu dedi.bizde şöle 2-3 aylık olana kadar kullanmamaya karar verdik.çünkü koltuk yatmıyor geri doğru..
siz nasıl kullanıyosunuz?
ee biz bunu alırken doğumdan itibaren kullanıcaz diye aldık.
annemlere giderken falan battaniyeye sarıp götürüyorum oğlumu.
zor oluyo tabi kucağımda..
gerçi arabamızla heryere gidiyoruz ama kucakta zor oluyo yinede..
çok moralim bozuldu.
bizmi oturtamadık çocuğu acaba?

azocum bizim ana kucağı+oto koltuğu+portbebe de aynı şekilde.o yüzden ben içine bebeğimin bir battaniyesini katlayarak kalın bir katman oluşturup onun üzerine yatırıyorum.acayip rahat oluyor hem bizim açımızdan hem bebeğimiz açısından.tavsiye edilir yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…