- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.661
günaydınlar herkese
meme çatlakları için kullandığınız birşey varmı.ben ilk olarak doktorun yazdığı bir krem vardı onu kullandım sonra bıraktım pek işe yaramıyor diye.sizlerin böyle bir problemi varmı
Kızlar dün gece harika bir şey keşfettik eşimle. Dün 10 dan itibaren kızımın deliksiz uyumasını sağladıç Tabii sabah 4 teki olayu dışında. Şimdi saç kurutma makinasının sesini cep telefonunuza kaydediyorsunuz. Telefonunuzu hatsız yapıp mıkırdanıp duran ve deliksiz uykuya dalamayan bebişinizin yanına koyuyorsunuz. Bakın nasıl güzel uyuyor deri derin :) Acaba tesadüf mü diye telefonu kapattım birkaç kere hemen mırıldanmaya kıpırdanmaya bşladı. Açınca yine uykuya daldı. Gündüzleri yapmam alıştırmam ama gece derin uykuya ihtiyacı var. Tabii siz de sabaha kadar onun sesiyle uyuyorsunuz ama değer. Bir deneyin.
.
canım uyutma yönteminiz cok yaratıcı cidden..
ama benim kızım hiç sevmiyor sac kurutma makinası ve elektirik süpürgesi sesini. aksine daha cok ağlıyor. :ecrin_bebek:
bir de cep telefonunun o kadar saat bebişin yanında olması sakıncalı değil mi?:sm_confused:
zarar vermesin bebişine. bence buna dikkat edin.
deliksiz uykular diliyorum size ve tüm bebişlere....
Elifcim cep telefonunu hatsız tercihine getiriyorsun o zaman telefon özelliği kapanıyor ve zararı olmuyor. Ses kaydedici olarak kullanıyorsun yani.
elifcim benim pasa biraz gazli oldugu icin en iyi acik havada rahat ediyoruz.bugün sicaklik 6 dereceydi mesela ama gecen gün daha soguktu.üzerini iyi giydiriyiyorum koruyucu tulumla filan üsümüyor beyfendi.birde yürüÿerek kilo vermek istiyorum cok isime yariyor disariya cikmak benimde.sürekli ayni ortamda kalmasini istemiyoum o yüzdende sIk SIk cikartiyorum ben.
bence iyi giydirdikten sonra bisi olmaz bi dene istersen hem bebek icinde cok iyi gelir temiz hava.biz bugün tam 3 saat yürümüsüz..yalnizca bi 15 dk sicak cikolata molasi verdik onun disinda kari koca habire yürüdük:)ikimizinde ihtiyaci var cünkü zayiflamaya..
julii senin su icatlarinda beni öldürcek,hemen deniycem bu yöntemi bende.ha bu arada gecen gün ayva kompostosu yaptim..baska bisiy demiyim bari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?