2008 Kasım Anneleri

günaydın canım bende aynı durumdayım koyuyorum ama pek bi rahatsız gözüküyodu yavrum. sonra bende battaniye ile altına destek yapıyorum. idare ediyoruz.saphirada aynı yapıyımuş bak.dene yani.

dün mevlütümüz vardı biliyonuz. çok güzeldi kızlar ya. nasıl mutluydum. yorgunluğum uykusuzluğum hiç bişi ya. oğlumun ilk mürvetiydi bi nevi benim için.Allah herkeze nasip etssin.

pazar pazar babamız bizi bırakıp istanbula gitti. neyseki erken gitti işini halletti. dönmeye başlamış bile.gelsinde yarım güncük birlikte olalım. akşamada abime kız istemeye gideceğiz. ve söz takacağız inş. ben doğuma girmeden bi gece önce tanışmaya gitmiştik. gerçi ben 3 senedir tanıyom ya arkadaşımdı şahsen şimdide adını koyacağız. ikisi içinde hayırlısı olsun inş.

bende bu kadar sizde ne var ne yokkk. uyuyonuz mu yoksaaaa lülülülülülü

selam kızlar ..biz kızımla iki grip gazisi olarak aranıza henüz teşrif edebildik..
benim gribim kızımada geçti malesef ..her zamanki burun tıkanıklığından farklı birf tıkanıklık hissettim ve hiç bekletmeden dr a götürdüm..ve evet grip başlamış ...neyseki henüz burunda iken attık gibi bişey..
dr peditus ve bricanyl şurup verdi..ayrıca sürekli kullandığımızz burun damlasını değiştirdi tonimer verdi daha etkili diye..şimdi günde 6-7 kez burun temizliği yapıyoruz..umarım atlatırız artık..
çarşambadan beri annemdeyim,dün geldim daha..geçmişi okumadım herkes iyidir umarım..

geçmiş olsun eylülcüm havalar çok fena ne kadar dikkat etsekte soluduğumuz hava bile hasta edebiliyor bizi.

valla kendi adıma ben iyiyim. hep aynı ezber şeyler emzir alt değiş uyut uyutamazsan kucakda hoppla hoppla.

Son düzenleme:
herkese merhaba hemen yazıp çıkıcam misafirim gelecek bugün offffnaniknanik
neyse ben dün hiç girmedim ama merak eden olmamış bende sizi merak etmicem bi daha:dilcikar:
dün annem ve eşimle ankamall a gittik gezdik dolaştık falan chicco nun mağazasına girdik
araba beğendim bir tane araba koltuğuda var neyse dedik bir de krafta gittik oradan baktık beğenmedim:sm_confused:
sonra toyiki ye girdik orada da aynı chiccoda beğendim arabadan var ve daha ucuz :1shok:hemen aldık
ama bizim oto koltuğu 45 derece yatık ilk yatırdığımda banada oturuyormuş gibi geldi
ama değilmiş kızımda çok rahat uyudu sadece şu tür yerlerde bebek bakım odasını tuvalete neden koyarlar anlamadım:mymeka:
neyse kızım acıkıp ağlayana kadar gezdik sonra eve geldik işte bu kadar arabamızda pek güzel bu arada hemde hafifdelikafadulden
ama bu kz neden uyumuyo misafirim gelecek daha hiç bişe yok ortadakaydirigubbakcemile3

ahh canım ben dün burda olsaydım emin ol ben senin yokluğunu fark ederdim. sen fark edilmeyecek hatunmusun?

arabanızı güle güle kullanın. bizde cuma günü aldık arabamızı pierre cardin. orda normal boyutlardaydı ama eve geldim azcık sanki büyüdü. fakat tam istediğim özelliklere sahip. idare edcez artıkın.

sana kolay gelsin misafielerinle. bebekli olunca misafir ağırlamakta azcık zahmetli oluyor değil mi?

ay zeynepcim hemde ne zahmet nereye koşacağımı şaşırdım vallakafamçokkarıştı
bizim arabada bagaja zor sığdı valla eşimi aradım dedim bu araba sığmıyooo
biraz daha iteklersen sığar dedi-tatlicadiarzu-sanki ben bilmiom:mymeka:
gerçekten sığdı canım kocişim:asigim: ne kadar yardımcı olmuşşkaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada ibrahim saraçoğlu dedi ki limon sirke maydanoz sütü azaltıyormuş haberiniz olsun
bende süt olsun die maydanoz yiyordum hehekaydirigubbakcemile3
alakaya maydanoz-tatlicadiarzu-

merhaba!
zeynep ve saphira dediğiniz gibi bugün battaniye koyup bi denicem.umarım iyi olur.niye ozaman yeni doğanlar kullanabilir diyolarki?
çok sinir oldum.

zeynepcim mevlütünüz hayırlı olsun canım.
eylülcüm sanada çok geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda atlatırsınız.
asorticim senin oto koltuğunda hayırlı olsun.bi resmini koyda bakalım.ama içinde eylülde olsun.merak ettim 45 derece açıda nasıl duruyo..
bu arada misafirlerin gelecekmiş.şimdiden kolay gelsin.
bende bizim oğlanı halasıyla yukarı kayınvalideme gönderdim.bende evi biraz havalandırıp ortalığı toplayacağım.gece oğlumun burnu tıkalı ve gazı olduğundan biraz uykusuz kaldık.sabah halası 1-2 saat baktıda uyudum bende.hala pijamalarla ortalıkta geziniyorum.
gidip üzerimi değiştireyimde işlerimi yapayım bari.
babamızda arkadaşlarıyla dışarı çıktı.
oda çok bunaldı evde..
bende ses çıkartmadım gitmesine.onada değişiklik olur.
öptüm sizi..
görüşürüz..

hiç sorma bilmediğimiz değilde bildiğimiz şeylerde pek bi yardımcı olurlar delikafadulden

hepinize iyi pazarlar, benimde misafirim gelecek bugün
asortie, zeynep arabalarınız hayırlı olsun güle güle gezin inşallah,

araba almış olan tüm arkadaşlar ilgili başlığa arabalarınızın resimlerini koyarsanız ve hangi markanın hangi modeli olduğunu yazarsanız benim gibi hala düşünenlere büyük iyilik yapmış olursunuz, birde bagaja sığması,hafifi olması tek elle katlanılması gibi özelliklerinide belirtirseniz çok çok çok sevinirim

günaydın arkadaşlar.
eylülcüm geçmiş olsun,erken farketmeniz iyi olmuş..
zeynebinmevlütünüz hayırlı olsun..ben de ağlamıştım oğlumun mevlütünde..çok güzel bir duygu değil mi?
asortie bravo..vallahi ben ağırlayamam misafir.Çünkü benim bebiş son 1 haftadır gündüz hiç uyumuyor.neden bilmiyorum.kendi kendine de durmuyor,annamle yangemm evde allahta.yemek yemeye bile gidemiyorum..gazımız çok ..bugün değiştirdim ilacı bakalım etkisi olacak mı:bu 3. damla.

bu arada günlerdir ilk kez gündüz daldı şuan.Umarım biraz uyur..

azocum kolay gelsin sana.

gidip bi rezene içeyim bu arad.fırsat varken:))

bizde chicco nun taşıma koltuğunu kullanıyoruz. çok beğenmedik. aynı endişeyi biz de taşıdık. fakat e bebek te gördüğümüz bi aparat var. yeni doğanlar için. yastık gibi bişey. ortopedik. onu aldık. görüntüsüne göre biraz pahalı 20 ytl galiba. bebeğin ergonomisi için çok güzel bişey. açıyı tam sağlıyor. tavsiye ederim. yoksa minikleri direk içine koymak gerçekten rahatsız edici gözüküyor.

Ya Asortie iyiki yazdın şu tehlikeli limon sirke maydanoz üçlüsünü. Ben de bir haftadır salataya 3 ünü bol bol koyuyorum ve gerçekten memeler öyle eskisi gibi sert olmuyordu. Ben de niye diyordum. Bir de ıhlamurun içine bol bol limon sıkıp içiyordum. Gitti desene sütler. Neyse canım paylaştığın için sağol.

Azo sen de demek öğleden sonraya kadar pijamalı duran bana benzedin. Hele haftaiçi kızımla evde yalnızsak neredeyse hiç çıkmayacaak o pijamalar :))

Arabalarınız hayırlı olsun kızlar güle güle kullanın. Asortie kocişi ikna edebilmişsin demek AVM ye götürmek için :)

Bu arada saç boyatan var mı kızlar aranızda. Ben boyatmadığım için uzun süre kendi rengi geldi artık. Ben de fırsattan istifade gölge yaptırayım diyorum ama emzirirken olur mu bilmiyorum. Zaten 30 bin bakımına falan girmem lazım benim. Kuaföre bir girsem 1 ay çıkmam heralde. Kaşlar, saçlar, bacaklar.

Ya bir de bütün hamileliği çatlaksız bitirdim. Şimdi kilo verirken karnımın çatladığını gördüm kızlar. Nasıl moralim bozuldu. Bu arada 2 kilo daha vermişim günün tek sevindirici haberi bu.

Merhaba kızlar

yine ben :))

Araba koltuğu çok derin ben o yüzden port bebe almıştım.Yalnız 1 ay daha anca kullanırız kızım zor sığmaya başladı.Maşallah

Araba koltuğu için de toyikide felan olması lazım araba koltuğu için süngerler var.İçine koyuyorsunuz bebek daha rahat ediyor.İki büklüm olmuyor.Bende 24 ytl ye görmüştüm.Ama almadım.Çünkü arkadaşımın annesi aynı o şekilde kendisi minder yapmış.Onlar kullandı,bebekleri şimdi 7 aylık.Bana verdiler bu minderi.
Bende bi süre sonra port bebeden araba koltuğuna geçicem.
Şöyle bir geçmişe bakmaya çalışayım.Benim kız durursa.babayla oynuyolar şimdi.

Neymiş bu karışımın zararrı?Limon mu zararlıymış anlamadım?
Ben ıhlamur çayı içiyorum ama limonsuz.Sadece grip olunca limonlu içmiştim.

Julicim çatlamamak için bol bol yağlan canım.
Belki faydası olur.Ki umarım olur.bende yağlanayım bari,bu hiç aklıma gelmezdi.

Evet araba alanların arabası hayırlı olsun.Resimleri denizanasının dediği gibi uygun linklere koyun.

Site biraz kaşırık geldi bana:))) Yeni haliyle.Uygun konuları bulmak zor oluyo bu arada..

darkcım hepsini karıştırınca değil ayrı ayrı olunca yani tek başına sütü kesiyormus:1closedeyes:
julicim evet sonunda ikna ettim ama bana sor gelde bunu uyuz etti :mymeka:vazgeçmesin die
kavga etmedim eve gelince tartışma çıkardım ve kazandım:hooray:
bu arada benim misafirler içerde ben burda fink atıyorumkaydirigubbakcemile3

bi araştırıp alayım bende oto koltuğu için olan şu süngerlerden..
sağolun kızlar..
julicim sorma bende hep evde olduğumdan pijamalarla dolanıyom ortalıkta..
rahat oluyo
bu arada 2 kilo daha gitmiş tebrikler.
77 mi oldun?
ben 79 a anca düştüm.
bol bol su içmeye devam kızlar..
hem süt yapıyo hemde zayıflatıyo..

sahi sütünüzü sağdığınızda nekadar çıkıyo?
ben arada bir sağıyorum.bizim velet uyurken tam boşaltamadığını hissedip göğüslerimde ağrı olunca.
cuma günü sağdım en son.maşallah 2 sinden toplam 150 ml.çıktı.
sizin sütünüz nekadar?
bu yetiyodur dimi oğluma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…