- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.681
iyi akşamlar kızlar..
ay julicim çok güldüm ya icadına..
canım arkadaşım neler icat etmişsin öle..
inş. iyi gelir banusu kızımıza.
ihtiyaç duyarsam bende denicam.
p.tesi nurullah bey den randevu almışsın; memnun kalırsınız umarım.bizede haber ver canım.
bizimkininde burnu tıkalıydı.gözlerindede çapaklanma oluyodu.bide gaz için başka bi ilaç verdi.burun damlasını reçeteye yazmayı unutmuş.bende p.tesi arayıp sorucam.
bide bizimkinin yüzündede çok olmasada sivilceler çıktı.onlarıda sormayı unuttum.
ama şu yeni verdiği gaz ilacı iyi gelecek sanırım.evdeki önceden verdiği ile dönüşümlü kullanmamı sölemişti.ama bu seferki ilaçta değil doğal bi su.ismi NURSE HARVEY'S BİTKİSEL ŞURUP.
iyi gelirse biçagün içinde belli olur.sizede yazarım sonucunu.
kızlar ben bide bişey sorucam size.şu chicconun taşıma+araç koltuğu varya ondan almıştık biz.ilk defa evelki akşam dr. giderken kullandık.ama oğlum sanki biraz oturuyomuş gibi durdu.ve boynu bi rahatsız yamuk durdu.ben tedirgin oldum.doktora gidince gösterdik.açısı 45 derece olsa iyi olur, biraz dik bu dedi.bizde şöle 2-3 aylık olana kadar kullanmamaya karar verdik.çünkü koltuk yatmıyor geri doğru..
siz nasıl kullanıyosunuz?
ee biz bunu alırken doğumdan itibaren kullanıcaz diye aldık.
annemlere giderken falan battaniyeye sarıp götürüyorum oğlumu.
zor oluyo tabi kucağımda..
gerçi arabamızla heryere gidiyoruz ama kucakta zor oluyo yinede..
çok moralim bozuldu.
bizmi oturtamadık çocuğu acaba?
ay zeynepcim hemde ne zahmet nereye koşacağımı şaşırdım vallakafamçokkarıştı
bizim arabada bagaja zor sığdı valla eşimi aradım dedim bu araba sığmıyooo
biraz daha iteklersen sığar dedi-tatlicadiarzu-sanki ben bilmiom:mymeka:
gerçekten sığdı canım kocişim:asigim: ne kadar yardımcı olmuşşkaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar kızlar..
ay julicim çok güldüm ya icadına..
canım arkadaşım neler icat etmişsin öle..
inş. iyi gelir banusu kızımıza.
ihtiyaç duyarsam bende denicam.
p.tesi nurullah bey den randevu almışsın; memnun kalırsınız umarım.bizede haber ver canım.
bizimkininde burnu tıkalıydı.gözlerindede çapaklanma oluyodu.bide gaz için başka bi ilaç verdi.burun damlasını reçeteye yazmayı unutmuş.bende p.tesi arayıp sorucam.
bide bizimkinin yüzündede çok olmasada sivilceler çıktı.onlarıda sormayı unuttum.
ama şu yeni verdiği gaz ilacı iyi gelecek sanırım.evdeki önceden verdiği ile dönüşümlü kullanmamı sölemişti.ama bu seferki ilaçta değil doğal bi su.ismi NURSE HARVEY'S BİTKİSEL ŞURUP.
iyi gelirse biçagün içinde belli olur.sizede yazarım sonucunu.
kızlar ben bide bişey sorucam size.şu chicconun taşıma+araç koltuğu varya ondan almıştık biz.ilk defa evelki akşam dr. giderken kullandık.ama oğlum sanki biraz oturuyomuş gibi durdu.ve boynu bi rahatsız yamuk durdu.ben tedirgin oldum.doktora gidince gösterdik.açısı 45 derece olsa iyi olur, biraz dik bu dedi.bizde şöle 2-3 aylık olana kadar kullanmamaya karar verdik.çünkü koltuk yatmıyor geri doğru..
siz nasıl kullanıyosunuz?
ee biz bunu alırken doğumdan itibaren kullanıcaz diye aldık.
annemlere giderken falan battaniyeye sarıp götürüyorum oğlumu.
zor oluyo tabi kucağımda..
gerçi arabamızla heryere gidiyoruz ama kucakta zor oluyo yinede..
çok moralim bozuldu.
bizmi oturtamadık çocuğu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?