- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.701
Hayırlı olsun arabanız canım
Kasım Bebeklerinin cicileri başlığı burda:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-kasim-bebeklerinin-cicilerihazirliklari.html
Yalnız ben ilk resimdeki modeli çok beğeniyorum.Özellikleride çok güzel.Pierre cardin enigma modeli.
Senin aldığında güzelmiş,sen atlattın bu stresi sıra bizlerde.Bizde yarıyıl tatilinde alalım diyoruz.
bu arada avm lerde sizin oralardada bebek bakım odaları tuvaletlerin içindemi ya çok sinir
oluyorum neden öyle bir yeri tuvaletin içine yapmalarına
Asortier ve Mucize hoşgeldiniz.
Asortie walla iyisin misafiri bırak nete gel:))
Bugün benimde misafirim vardı.Dünde aynı şekilde yarın akşamda gelecekler.
benim için çok zor oluyo.Ben mümkün olduğunca hazır şeyler alıyorum.geçen gün arkadaşım geldi pasta felan yaptı misafirlere.
Bugünde hazır aldırdım eşime.
Ama yarına hazırın yanına bişey yapsam iyi olur.Bebekle çok zor oluyor misafir ağırlamak.
Mucizecim 800 gramı 1 ayda mı aldı bebeğin?
Gayet iyi 1 aydaysa.ben haftada 150-200 gram almaları iyi diye okudum bir kitapta.
Benimki haftada 200 gram kadar alıyordu.
En son 5220gramdı.48 günlükken.Boyumuz da 58 cm olmuş.Maşallah kuzuma.
5220 kg benim kız,boyu da 58 cm.bu arada bezde 3 numaraya gecen bebişler kilo olarak baya iyiler heralde.2 numara da olmadığına göre, 2-6 kg yazıyo üstünde cünkü. maşallah hepsine...
biz 2de rahatız henüz. 1 ay falan 3 e gecmicez. kilomozda en fazla 5kgdir heralde. 2 hafta önc"e tartılmıştık en son..
Benimde ilk günler böyle oldu.Sonra baktık göğüste süt yokmuş bebek onda yapışık kalıyormuş.üfffffff kizlar benim sorunumda ayni benim minik durmadan emiyo uyudu diye yatiriyom bes dakika sonra yine agliyo artik gögüsümde hayir kalmadi ya sok cikar durmadan mama versemmi diye cok düsündüm ama alcam galiba
Hoşbulduk Yağmurcum canım benim ne kadar dertlenmişsin sen öleDarkcım canım hosgeldinn ...
Bence geç canım sen 3 numaraya ben geçeli baya oluo
2 numara cok sıkmaya basladı ...
Of çok dertliyim simdi ben dökim içimi :)
Pişik öle böle caresi war benim sorunum daha vahim
emme problemi yaa kafayı yiyecem az kaldı o kadar istiyorumki emsin die
inanın dogdugundan beri ugrasıorumÖnceden 20 dk emiodu sonra 10 dk sonra 5 dk
bazen 10 dk oluo ama bazen bas bas bagırıo emmemek icin ama suda war çok boğuluodu pirayenin
dedigi gibi tıkanıp kalıodu korkuodum bende sagıp veriodum biberon (ama cektikce gelenlerden)
ama yinede alıstı heralde yaa simdide 10 dk bazen 5 emio icim rahat etmio mecbur sagıp
veriorum sanırım fazla emmicek benim kızımAç bırak emer dediler denedim yok inat :) almadı yine
napcam bilmiorum bi tavsiyesi olan warmı kızlar yaaa ...
İyi almış o zaman canım.Belki o doktorun mama şirketiyle bir anlaşması vardır.hoşbulduk dark,evet tam 1 ayda aldı.ama dr mama falan eksik almış diyince üzüldüm baya,bizim boyumuz 52 cm olmuş.3 santim uzamış,senin bebişine maşallah nazar değmesin
bende Asortie ye katılıyorum kesinlikle hazırlık yapma.İçin rahat etmezse hazır bişeyler koy önlerine.Hatta bisküvi felan da olabilirdenizanası sende bir daha ki gelmelerine hazırlık yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?