- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.721
Mmmmf dediğin gibiydi aslında o sırada bayağı da hapşırdı kızım. Sanırım burnu tıkalıydı. Biraz burun aspiratörüyle temizledim falan rahatladı. Sizin de kotrolünüz umarım güzel geçer.
Kızlar dün gece harika bir şey keşfettik eşimle. Dün 10 dan itibaren kızımın deliksiz uyumasını sağladıç Tabii sabah 4 teki olayu dışında. Şimdi saç kurutma makinasının sesini cep telefonunuza kaydediyorsunuz. Telefonunuzu hatsız yapıp mıkırdanıp duran ve deliksiz uykuya dalamayan bebişinizin yanına koyuyorsunuz. Bakın nasıl güzel uyuyor deri derin :) Acaba tesadüf mü diye telefonu kapattım birkaç kere hemen mırıldanmaya kıpırdanmaya bşladı. Açınca yine uykuya daldı. Gündüzleri yapmam alıştırmam ama gece derin uykuya ihtiyacı var. Tabii siz de sabaha kadar onun sesiyle uyuyorsunuz ama değer. Bir deneyin.
Bu arada kızlar pazartesi sizin doktor Nurullah Bey den randevu aldım. Yüzündeki sivilceler için. Bakalım nasıl geçecek randevumuz. Gerçi sürekli kaynamış suyla ıslatılmış pamukla temizliyorum ve bebe yağını sürüyorum en önemlisi üzerini fazla örtmüyorum ve evin sıcaklığını 24 ten 22 ye düşürdüm biraz daha iyi oldu bugün sivilcelerimiz.
inşallah canım çok sağolDenizanası :))) Bende senin gibiyim bi damlayı bile boşa harcarsam üzüliyorum.
Napim kıymetli tek damlası bile.
Seni yakalamışken sorayım.Sütün hiç bi gelmiyor,doktor ne dedi bu duruma.
Günde baya öğün mama verdiğini okuyunca üzüldüm.İnşallah daha fazla emer bebeğin.
Maşallah sütlerimize tabiki.
darkcım ben ucunu sıkıyorum ve süt çıktını görüyorum.tabi belki bu kalıntı süt olabilir.Bak göğsün neresini sıkıyorsun bu da önemli .
bebek emer gibi uç tarafını sıkınca gelmiyor.Ama daha geriden sıkınca geliyor benim çoğu zaman.
Sen neresini sıkıyorsu
benim bugün gelmiyordu sütüm yine.Böyle zorladım sıktım kızım sussun bi iki damla emsizn annem gelinceye kadar dedim.Annem gelince mama yapmaya gideyim dedim.Göğsüm acıdı(
Süt azalınca da huzursuz oluyor bebekler.
bende dr rağmen mama vermeyi düşünmüyorum daha sık emziririm artık diyorum.2 saati beklemeden.teşekkür ederimdenizanası kızlar doğru söylüyor walla böylelerşne hiçbir hazrılık yapmamak lazım. hatta sen bir daha geleceklerini söylediklerinde hiçbir hazırlık yapma eğerki gelirlersede sadece bir kahve veya çay koy önlerine ne fazla arayada lafı şıkırtır bu seferde ekersiniz diye düşündüğümden hazırlık yapmadım malum bebekle zor falan diye.. belki anlarlar o zaman .
asorticim evet denizanasının da dediği bigi pek çok yerde tuvaletlerin içinde buradada.ben zaten mama kullandığımdan sıkıntım yok ama emziren bir arkadaşımla biz emzirme için mağazaların kabinlerini kullanırdık kızlar . tuvaletlerden kat be kat iyidir. :)
mucize bence bebeğin gayet iyi kilo almış yani ne bileyim mama takviyesine başlayacak bir durum değil.bizim tanığımız bir ebe mamaya başlama kilosunu 500-600 gr olarak söylemişti. böyle olması halinde bile sık emzirme ile düzelebileceğini söylüyordu.
teşekkür ederim canım.tepe bıngıldağı kapanmaya başlamış.d vitamini çabuklaştırıyormuş.o yüzden devit başlayamıyoruz.beyin gelişimini tamamlamadan kapanmamması gerekiyormuş.aklım hem bıngıldağında ve tabiki bu yoğun kusmasında.mucize geçmiş olsun canım umarım tahlil sonuçlarınız iyi çıkar,
bu arada hangi bıngıldak kapanmaya başlamış tepe bıngıldağımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?