2008 Kasım Anneleri

herkese günaydın. kimseler yok bugün.
bizde yorucu bir gecenin ardından yeni uyandık. dün kayınvalidem geldi, sanırım nazarı değdi, her seye bi kusur bulup gitti. klava: nazardan mıdır bilmem kızım cok huysuzlandı dün gece. :1no2:

merhaba kızlar
bugün süt pompası aldıracağım manuelmi yoksa elektrikli olanlarmı daha kullanışlı.
sütüm yetiyormu bilmiyorum.bebeğim sürekli emmek istiyor.makineylede çekip bakmak istiyorum.

canım ben manuel kullanıyorum ama elektrikli olanlar daha kullanışlı sanırım.a.s

günaydın anneler :) tabi uyuyanlarınız varsa
gerçi ben uyudum saolsun annem bendeydi bu gece dinlendirdi beni.uzun zamandan sonra ilk defa deliksiz uyumuşum.ama bu da bana yaramadı çok uyumaktan sanırım başım ağrıyor şimdi. :))

merhaba kızlar
bugün süt pompası aldıracağım manuelmi yoksa elektrikli olanlarmı daha kullanışlı.
sütüm yetiyormu bilmiyorum.bebeğim sürekli emmek istiyor.makineylede çekip bakmak istiyorum.

ben elektri olanı kullanıyorum gayet kullanışlı tavsiye ederim.

elifcim saat 10 a kadar uyudum bugün daha iyiyim ama başka işim olmadığı için düştüm gene buralara

lelal valla annemde olsa ben deliksiz uyuyamam herhalde garip bi şekilde onun nefesine uyanırım ben keşke uyuyabilsem

bende pompa olarak elektrikli kullanıyorum ama gerek kalmıyor zaten bana çok kullanışlı zaten
zeynep bende senin gibi yaptım cnm babamız gidince yanıma aldım orada tık demeden uyudu
bende yanına yattım yeni kalktım daha ay uyumak ne kadar güzelmiş çok sevdim ve dinç kalktım yaa

bencede tıpki 38 gün öncesi gibi laelaelaelaelae

herkese günaydın kızlar.
yeni uyanmadım ama bebeğim yeni uyudu.birazdan da kalkar.

seyra eğer işe başlayacaksan elektrikli al pompayı.Manuel uzun sürüyor ve zor oluyor.ben ücretsiz izne ayrılacağım o nedenle manuelde kaldım.ama ben tuna gaz sancısı çektiğinde ememediği için sağıp veriyorum bazen.bazende göğsüm ağrı yaptığında.
ama dediğim gibi işe beşluacaksan kesinlikle elektirikli derim..

asortie ve zeynebin az kalmış hadi kırkınızın çıkmasına.şimdiden tebrikler..

huuu nerdesiniz hanımlar

biz oğlumla bugün tembellik yaptık.. aaa ne ayıp diyeceksiniz ama valla yatağımı bile kapamadım onunla yattım kalktım. sölemesi ayıp hala pijemalarımla birlikteyim. onlarla bir bütün oldum.

ya annem bana bugün bişi dedi şaşırdım.ama annem dediyse öle yapacağız artık. şu 40 çıkarma olayı var ya. o tam gününde omazmış.1 gün önce yapılırmış. onun için yarın çıkartacakmış bizim 40 'ı. siz hiç öle bişi duydunuz mu? ama annemde yanılıyo olmaz dimi?

asorti sana bişi soracam dr seni ne zaman çağırdı muyene için?

millet selam bizinm gene ropmuaynemiz vardı çok ağladı bugün yavrum çok canımm benimyaa gücendi bana çok sanki bende ağladım çok can yakııxc bişeyki çocuk katılıyo annaleri almıyolar tabii neyse biraz düzelmevar 1 kere dahagörmek istiyoruz dedi dr 15 gün sonraya gün verdi.dönüşte işitmeyi de yaptırdık bisorun yokmuşneyseki çokşükür sizde ne var ne yok

geldim milletttttttttt..ya hani derlerya Allah misafirden etmesin diye,iste öyle :)bugün yok ama misafirim..Deniz bey gece boyu bagirdigi icin anca kendimize gelebiliyoruz.birazdan pasami yikiycam off vok yoruluyorum ben kizlarya..

gecmiside okuyamadim bi bakiim ufaklik babasindayken.

oğlumuzun iyi olmasına sevindim canım gözün aydın seninde.
bizde bişi yok.daha önce yazdığım moddayım.

benim prensesimin daha 12 günü var 40ı için.
40 ı çıkınca neler yapacaksınız 40 taş filan toplanıyormuş
birde bebek 40lanınca hali vakti değişiyormuş etrafa daha uyumlu oluyormuş sizinkilerde odumu

mmmf kontrolünüzün iyi geçmiş gözünaydın canımkaydirigubbakcemile5
zeynep beni kırkında ilişkiye girdiğinizde acı olursa gel dedi
onun dışında 6 aylık olunca gel dedi acı falan olmazsa ve bir sorun olmazsa ben ilk gittiğimde zaten iyileşmiş dedi bana sositososito
bende sana bişi sorimkaydirigubbakcemile3 kanaman devam ediyor mu benim ki hala devam ediyo ne iş acabafisfisfis 6 hafta sürer demişti ama bilmiyorum yaaa:sm_confused:
bu arada biraz önce duş aldım kızımıda yıkadıktan sonra başım çok ağrıdı niyeyse ve mayıştım:uhm:
sabah ki zindelikten eser yok bi bastonum eksikkafamçokkarıştı

selam kızlar

mmfcim geçmiş olsun ve gözünüz aydın sonuçlar iyiymiş.
zeynebincim walla bıraktım anneme zaten mama veriliyor geceleri yanımda da telsiz var .bakım konusunda anneme kendimden daha çok güveniyorum gerçekten.bazen bakıyorumda ben onun kadar ilgilenemiyormusum gibi geliyor.bıkıp usanmadan sarkılar söyleyip neler yaptığını anlatıyor.sonuçta hem bu işin hem eğitimini almış hemde bi sürü çocuk bakmış kadın.iş kayınvalidem veya başkası olsa mesela asla bırakamam böyle.

biz de bugün kızımla dr daydık.önce kızım için kalça ultrasonu çektirdik.ultrasonda sorun yok ama elle muayenede sağ kalçada yumuşaklık hissetti dr o yüzden bezlerinden iki tane bağlamamızı söyledi.arayı biraz daha açık tutmak gerekirmiş kalçanın yerine tam oturması için.bir ay sonrada kontrole çağırdı.canım sıkıldı şimdi bu duruma .zaten tutarken falan hep tedirgin davranıyordum şimdi iyice pipiriklenicem
bende kontrole girdim sonra herşey gayet normalmiş rahmim küçülmüş.spral taktırmak istediğimi söylediğimde ilk reglden sonrası için çağırdı.ve bir daha beni doğum için 2011 de göreyim seni en erken, daha önce sakın gelme bakmam diyo :)) sanki niyetlenen var şimdilik bir cadı eve yeter :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…