- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.741
merhaba kızlar
bugün süt pompası aldıracağım manuelmi yoksa elektrikli olanlarmı daha kullanışlı.
sütüm yetiyormu bilmiyorum.bebeğim sürekli emmek istiyor.makineylede çekip bakmak istiyorum.
merhaba kızlar
bugün süt pompası aldıracağım manuelmi yoksa elektrikli olanlarmı daha kullanışlı.
sütüm yetiyormu bilmiyorum.bebeğim sürekli emmek istiyor.makineylede çekip bakmak istiyorum.
merhaba kızlar
bende pompa olarak elektrikli kullanıyorum ama gerek kalmıyor zaten bana çok kullanışlı zaten
zeynep bende senin gibi yaptım cnm babamız gidince yanıma aldım orada tık demeden uyudu
bende yanına yattım yeni kalktım daha ay uyumak ne kadar güzelmiş çok sevdim ve dinç kalktım yaa
slm kızlar bız bugun kırkımızı çıkartıyoruz darısı basınıza.
millet selam bizinm gene ropmuaynemiz vardı çok ağladı bugün yavrum çok canımm benimyaa gücendi bana çok sanki bende ağladım çok can yakııxc bişeyki çocuk katılıyo annaleri almıyolar tabii neyse biraz düzelmevar 1 kere dahagörmek istiyoruz dedi dr 15 gün sonraya gün verdi.dönüşte işitmeyi de yaptırdık bisorun yokmuşneyseki çokşükür sizde ne var ne yok
benim prensesimin daha 12 günü var 40ı için.
40 ı çıkınca neler yapacaksınız 40 taş filan toplanıyormuş
birde bebek 40lanınca hali vakti değişiyormuş etrafa daha uyumlu oluyormuş sizinkilerde odumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?