- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.761
selam kızlar
mmfcim geçmiş olsun ve gözünüz aydın sonuçlar iyiymiş.
zeynebincim walla bıraktım anneme zaten mama veriliyor geceleri yanımda da telsiz var .bakım konusunda anneme kendimden daha çok güveniyorum gerçekten.bazen bakıyorumda ben onun kadar ilgilenemiyormusum gibi geliyor.bıkıp usanmadan sarkılar söyleyip neler yaptığını anlatıyor.sonuçta hem bu işin hem eğitimini almış hemde bi sürü çocuk bakmış kadın.iş kayınvalidem veya başkası olsa mesela asla bırakamam böyle.
biz de bugün kızımla dr daydık.önce kızım için kalça ultrasonu çektirdik.ultrasonda sorun yok ama elle muayenede sağ kalçada yumuşaklık hissetti dr o yüzden bezlerinden iki tane bağlamamızı söyledi.arayı biraz daha açık tutmak gerekirmiş kalçanın yerine tam oturması için.bir ay sonrada kontrole çağırdı.canım sıkıldı şimdi bu duruma .zaten tutarken falan hep tedirgin davranıyordum şimdi iyice pipiriklenicem
bende kontrole girdim sonra herşey gayet normalmiş rahmim küçülmüş.spral taktırmak istediğimi söylediğimde ilk reglden sonrası için çağırdı.ve bir daha beni doğum için 2011 de göreyim seni en erken, daha önce sakın gelme bakmam diyo :)) sanki niyetlenen var şimdilik bir cadı eve yeter :)))
herkese selaaamm :))) bugün mevlütümüzü yaptık çok şükür :) lohusa yatağı hazırlandı geceliğimi giydim kızımı giydirdim yanıma yatırdım :))) lohusalıkla alakam yok ama adet yerini bulsun maksat.çok güzel geçti.lohusa şerbetimiz,tavuklu pilavımız,süslü bardaklarımız filan herşey harika oldu.en çok da hoca hoşuma gitti.adam ezan okudu,ilahiler okudu,dini hikayeler anlattı,kızımın kulağına adını söyledi,ilahi şelinde ninni okudu,banada bebeğimede nazar duası okudu.kısacası müthiş bir mevlüt yaptı hoca.çok memnun kaldık.ninni okunurken kızım mışıl mışıl uyudu şaşırdık kaldık :)))
mmmf kontrolünüzün iyi geçmiş gözünaydın canımkaydirigubbakcemile5
zeynep beni kırkında ilişkiye girdiğinizde acı olursa gel dedi
onun dışında 6 aylık olunca gel dedi acı falan olmazsa ve bir sorun olmazsa ben ilk gittiğimde zaten iyileşmiş dedi bana sositososito
bende sana bişi sorimkaydirigubbakcemile3 kanaman devam ediyor mu benim ki hala devam ediyo ne iş acabafisfisfis 6 hafta sürer demişti ama bilmiyorum yaaa:sm_confused:
bu arada biraz önce duş aldım kızımıda yıkadıktan sonra başım çok ağrıdı niyeyse ve mayıştım:uhm:
sabah ki zindelikten eser yok bi bastonum eksikkafamçokkarıştı
mmmf kontrolünüzün iyi geçmiş gözünaydın canımkaydirigubbakcemile5
zeynep beni kırkında ilişkiye girdiğinizde acı olursa gel dedi
onun dışında 6 aylık olunca gel dedi acı falan olmazsa ve bir sorun olmazsa ben ilk gittiğimde zaten iyileşmiş dedi bana sositososito
bende sana bişi sorimkaydirigubbakcemile3 kanaman devam ediyor mu benim ki hala devam ediyo ne iş acabafisfisfis 6 hafta sürer demişti ama bilmiyorum yaaa:sm_confused:
bu arada biraz önce duş aldım kızımıda yıkadıktan sonra başım çok ağrıdı niyeyse ve mayıştım:uhm:
sabah ki zindelikten eser yok bi bastonum eksikkafamçokkarıştı
Dark hoşgeldin canım. Ceren Sultan çok mu oyalıyor seni artık hiç gelemiyorsun. Her şey yolunda görünüyor. Siz dışarı çıkıp gezebiliyor musunuz oralarda havalar nasıl?
Hoşbuldum canım
Sorma Ceren Sultan beni çok oyalıyor,gerçi şimdilerde daha iyi gündüz arasıra da olsa uyuyor.Maşallah.Önce hiç uyumuyordu.
ben Adanadaydım ya gelen gidenler beni beklemiş hergün biri geliyor.Ondan da gelemiyorum.Annem Cerenle ilgilenirken ben işleri yapıyorum.Arada Ceren i emziriyorum.Bu şekilde takılıyoruz şimdilik.
Biz anca doktora çıkıyoruz.Bayramda gezmeye götürdüm de pişman oldum ben.Düzeni değişti.Yeni yeni oturtuyoruz.
Burası soğuk zaten çıkarmam ben daha.Ayy sıkı giyinsede yüzü üşür bebişimin :)
Avm ye bile gidemedik.Geçen doktor çıkışı gidelim az da olsa dedim.Tam gittik bizim kız acıktı.Ben arabada emzirdim eşim gitti alışveriş yaptı geldi.Şimdilik Avm nin kapısında arabada bekliyoruzDD Bi gün içinede gircez inşllah :)
Sen naptın hep evdemisiniz?Günler nasıl geçiyor,uzun uykusu var mı Banu Su nun?
Benim kız da zinco damlasından sonra,d vitamnininden sonra, yada serum fizyolojikten sonra çok kustuğunu farkettim.jülicim valla ben düne kadar bebeğimin doydunu hissediyordum.ama dünden beri birde kustukca hep açmış gibime geliyor.bakalım yarın tahlil sonucu için dr la görüşücem.bu bahaneyle kilo meselesini de daha ayrıntılı görüşüyüm diyorum.
Belki kusmasının başka nedeni vardır.
Kustuktan sonra her zaman acıkmıyor bebekler.Acıkınca ağlıyorlar.Ağlamıyosa dert etme.
Seyracım,
Benim pompam manuel memnunum ama çok zor oluyor ilk kez geçen gün sağdım.Elim yoruldu.En iyisi elektirikli heralde.
Nehirson kırkınız hayırlı olsun ..
Zeynebin biz de kırkımızı 1 yada 2 gün öncesinden çıkardık.
Ama annem öyle birşey demedi.Bende açıkcası takılmadım bu olaya.Çok da önemli olduğunu sanmıyorum.Hatta biz kırk taş vs. de koymadık suya.
Önemli olan niyet diyorum :))
Mmfcim geçmiş olsun,
Bazen bebeklerimizin canı felan yandığında bize suçluymuşuz gibi bakıyorlar sanki.Ya da onu kurtarmamız için bakıyorlar gibi geliyor..Sana da öyle gelmiş anlaşılan.Çok kötü oluyor insan bilirim o duyguyu.Allah bebekelrimize sağlık versin.Benim kızında hala burnu tıkalı((
Seyracım,kırkı çıktıktan sonra yavaş yavaş bebek düzene giriyor.
LELAL geçmiş olsun inşallah çift bez işe yarar canım.
Saphira ohhh ne güzel hayırlı olsun mevlüdünüz.Walla süper olmuş anlattığına göre.ben yapmadım mevlüt ,belki hiç yapmam.
Çitos,benim kız hala eldiven takıyor,2 aylık olcak haftaya.ama çıkaramıyorum.Henüz tırnağımı kesmedik.Annem kestirmedi.Bende ısrar etmedim.Kendi kendine kırılıyor zaten.Bi de eldivende olunca sorun olmuyo.Ama eldivensiz acaip tırmalıyor.
Zeynebin canım 40ın bi gün önce çıkmış farzedin sizde :)))
Ben eşime haftaya çıkıyo kırkım dedim.Hazır hissetmiyorum kendimi.Zaten kırkım çıktığında annemlerdeydik.Gelince hemen olmasın diye haftaya dedim :)) Bakalım bu haftasonu mırıldancakmı bizim kediDD
Dilokscum sütün iyi çıkmış maşallah.bebeğin doyuyordur.Benim tam doluluk oranım 90ml kaldı ki o da 4 saatteki doluluk oranı.Baktım tişörtüme akıyor,sağıp ölçeyim dedim.
benimki hemen geri dolması baya zman alıyor.
Sen emzirmişsin sonra mama sonra bi dahaki emzirmende çıkmış 100ml baya baya iyi sütün demekki.Maşallah.Allah arttırsın hepimizinkini.
darkçım,seyracım evet haklısınız güzel çıktı ama iyi emmemmişti beni.doluydu göğüslerim yani.
sorun da o zaten emip bırakıyor..5-10 dakika arası.bazen de aranıyor veriyorum 1 çekiyor 2 çekiyor bırakıyor.almıyor sonra.
hele şu gaz sancılarımız olduğu saatler sormayın halimi.alıyor göğsümü sinirleniyor bağırıyor bırakıyor anında yine itiyor.uzun süre böyle oluyor. bende çok üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?