2008 Kasım Anneleri

herkese selaaamm :))) bugün mevlütümüzü yaptık çok şükür :) lohusa yatağı hazırlandı geceliğimi giydim kızımı giydirdim yanıma yatırdım :))) lohusalıkla alakam yok ama adet yerini bulsun maksat.çok güzel geçti.lohusa şerbetimiz,tavuklu pilavımız,süslü bardaklarımız filan herşey harika oldu.en çok da hoca hoşuma gitti.adam ezan okudu,ilahiler okudu,dini hikayeler anlattı,kızımın kulağına adını söyledi,ilahi şelinde ninni okudu,banada bebeğimede nazar duası okudu.kısacası müthiş bir mevlüt yaptı hoca.çok memnun kaldık.ninni okunurken kızım mışıl mışıl uyudu şaşırdık kaldık :)))

mevlütünüz hayırlı olsun saphiracım Allah kabul etsin darısı başıma ben bebeğim toparlanınca yapıcam fazla kişide çağırmııcam bahar gibi düşünüyorum

lelalcım benimde annem yanımda ben uykusuzluğa hiç dayanamıyorum ya sütümü sağıyorum akşam yatmadan annem gece veriyor kızıma dediğin gibi hiç usanmadan saatlerce kucağına alıp oynuyo kelebeğimle ben bazen dayanamıyorum veriyorum anneme
ya genç olan kafası daha sakin,sabırlı olması gerekn bizken annelerimiz bizden daha sabırlı-tatlicadiarzu-allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:

canım mevlütünüz hayırlı olsun allah kabul etsin inşallah

zeynebe sormuşsun ama bende yazayım nede olsa aynı gün doğum yaptık üçümüzde, benimde kanamam sürüyor hala, hatta bugün çok çok yoğun bir şekilde geldi baya endişelendim normal değil gibi geliyor, iki tane miyomum var umarım onlardan kaynaklanmıyordur, cumartesi kontrol randevum var inşallah iyi şeyler söyler doktor

Herkese iyi akşamlar..umarım bebekleriniz ve sizler iyisinizdir.biz oğluşumla iyiyyis çok şükür.

Benim hayatım otomatiğe bağlanmış gidiyor vallaevin içinde..sadece oğluma veyemek yapmaya ve yemeye fırsat bulabiliyorum..Geceleri ise en az 3 -4 kez uyanıyorum.emzirip yatıtıroyrum.Ama bu aralar emmesi çok kısa sürüyor 5 dk sonra uyuyup kalıyor memede dolayısıyla da 1 saat içinde en geç tekrar uyanıyor.

Cumartesi kontrolümüz vardı.herşeyimiz iyi çok şükür.Tek sorunumuz kaka problemi..Kabız değil ama seyrek yapıyor kakasını.3 gündür kaka yapamadı çocuk.Geçen hafta bir kaç kere mama verdim o zaman yaptı kakasını.sütüm az mı acaba diycem ama kilo alımı ,gelişimi normal bebeğimin..umarım düzelir bu sorunumuz en kısa zamanda..

Bu arada bizim kırkımız da pazar günü çıkacak.ama gezmeye gidermiyiz bilmiyrum .babaannemiz yakınımızda otruyor belki ona gideriz.

Bebekleriniz eldiven takıyor mu hala kızlar.?ben çıkartıyorum ama tırnağını kestiğim halde yüzünü çok fena çiziyor.bugün yarım saat elleri açık kaldı yüzünün halini bi görseniz..ne yapıcağımı bilemedim valla..

asoticim valla 15-20 gün oldu benim kanamam biteli.Allahtan ondan kurtukdum.
dr bana 40'ında gel dedi p.tesiye yer bulabildim gideceğim. o yüzden sordum sana.
ay ilişki dedinde aklıma geldi korkuyom valla yaaa laelaelaelaelae

yarın bizim evlilik yıldönümümüz. eşim diyo bi gün önce çıkamadı 40'ın. dedim daha çok beklersin ağdaya gitcem bakımlarımı tamamlıyım, dra gideyim o zaman görüşürüz naniknanikdelikafadulden

Günaydın günaydın günaydın..

Kimseler yok bakıyorum.Gecemiz güzel geçti ama yatırana kadar canım çıktı.gece 2 de uyuyabildi.ama ne ağlama.çıldırdı resmen oğlum.emzirdim ağlıyor.mama verdim 50 cc aldı bıraktı.yine ağla ağla.emzirdim yine.bir süre sonra yine başladı.sütümü sağdım.100 cc de süt içti.üzerine 1,5 saat geçti de öyle uyudu.açmı kalıyor anlayamıyorum bazen.resmen moralim bozuldu akşam.ama sabah daha iyiyim

en önemli şeyin moral olduğunu biliyorum çünkü..böyle ağladığında emziren,emzirdikten sonra rahatlaya veya uyuyan bebeklerin annelerine hayranım vallahi:))

günaydınlar
dilokscum benim bebişde seninkisi gibi uyumak bilmiyor sürekli emmek istiyor dertlerinide anlamıyoruz ki acaba sütümmü yetmiyor bilemiyorum.ama sen sütünü sağmışsın maşallah 100 cc çıkmış demekki sütün var.mama vermişsin doymuştur bebeğin.gazdan ağlıyordur.
birde çok ağlayan bebekleri susturmak için banyo iyi bir yöntem.benimki banyodan sonra en az 4 saat uyuyor ama sonra uyumak bilmiyor.

darkçım,seyracım evet haklısınız güzel çıktı ama iyi emmemmişti beni.doluydu göğüslerim yani.
sorun da o zaten emip bırakıyor..5-10 dakika arası.bazen de aranıyor veriyorum 1 çekiyor 2 çekiyor bırakıyor.almıyor sonra.
hele şu gaz sancılarımız olduğu saatler sormayın halimi.alıyor göğsümü sinirleniyor bağırıyor bırakıyor anında yine itiyor.uzun süre böyle oluyor. bende çok üzülüyorum.

canım bebişinin ağzında meme ile savaş yaptığı ağladığı dönem bebişinin aç ama çok gazı oluğunu gösteriyor benimde kızımda öyleydi şimdi oğlumda öyle bu durumda en önce gazını çıkarmaya uğraş sonra emzir kızımda aynı hatayı yapıyordum canım bir gazını çıkaramadan tekrar gaz yükleniyordu gazını çıkardıktan sonra tekrar emzir

sizi öyle iyi anlıyorumki bende kızımda her ağlğdığında bende ağlıyordum ama şimdi ağlamıyorum ama yine çok üzülüyorum

süte gelince inanın ne kızımda ne oğlumda sütüm hiç akmadı sanki memelerim bomboş gibi ama ben yinede hep emzirdim saat başı bazen yarım saatte bir sütü tek arttıran bol su dinlenme ve bol bol emzirme

tüm kasım bebişlerini sevgiyle öpüyorum

bu arada kasım annelerinden ve bebişlerirahatsız olanlara acil şifalar diliyorum

mevlütlerini yapanlara hayırlı olsun diyorum

biz kuzuma bir kurban kestik ve 41 yasin okuttum daha kırkımız çıkmadı ayrıca tekrar mevlit yaparmıyım bilmiyorum çok yorucu oluyor 2 haftadır tek başımayım ev 2 çocuk yemek zaten yeterince yoruyor

tüm kasım annelerine bol sütlü sağlıklı tüm kasım bebişlerinede gazsız sancısız uykulu günler diliyorum

peki ecemim bu gaz olayı ne kadar sürer.kilo alamayacak sütüm yaramayacak diye endişeleniyorum o anlarda.verimli emmiyor.emse de ağlıyor falan..sıırf bu yüzden dün sağlık ocağında oğlumu tarttırdım.18 günde 500 küsür dedi.daha iyi bekliyordum.bu gazın etkisi var sanırım.verimli emmiyor tabiri caizse.((

selam kızlar;

ya benim kızın burun akıntısı geçmiyo yaa..hiç böle değildi .güya ilk günler normalmiş ama benimki 2. ayda böyle oldu..tabi biraz da nezleye bağlıyorum ama ateş yok öksürük hapşırık yok sadece burun..serum fizyolojik hafif kaldı şimdi tonimer kullanıyorum ..tıkanıklığı açıyor aspiratörle çekiyorum rahatlıyor..2-3 saat sonra yine..çok canım sıkkın bu duruma..napıcam ben offff..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…