2008 Kasım Anneleri

Eylül dr. ne demişti canım geçmiş olsun. Umarım yeni kullandığınız ilaç işe yarar. Ben de bu sabah kızımın sağ kulağının arkasının pötür pötür olduğunu fark ettim sanki akmış gibi. Nasıl korktum temizledim geçti ama umarım kötü bir şey değildir.

Dün gece çıldıracaktım ben de. Bir türlü uyumadı. 12 de bir uyandı yine 5 e kadar. Mama verdim en sonunda ama almadı. Zaten 15 dk. da bir emiyordu. Sonra kustu defalarca kıyafet değiş... Tam uyudu derken kaka yaptı onu değiştirirken yine uyandı. Bu iki defa oldu. Artık dayanamadım ayakta salladım. Sallayınca hemen dalıyır ama ne çare yatağına koydum gene uyandı. 5 te uyudu ama 6 da 7 de 8 de hep uyandı. Artık 9 da zombi gibiydim. Bir de çok komik sabah 7 de diyorum ki iyi 8 de uyanmadı. O kadar beynim bulanmış ki 8 in 7 den sonra olduğunu bile idrak edemedim. Şimdi uyuyor ama her an uyanabilriim hareketleriyle. Sanki uyumamak için kendiyle savaşıyor kızım. Çok koorkuyorum bhep mi böyle olacak diye. 2 ay sonra işe başlayınca ne yuaparım o zaman. Hep diyorum ki nasıl olsa büyüyecek ve en geç 6 ay sonra değişecek düzelecek. Olmadı 1 sene sonra her şey normale dönecek ama sabahın 5 inde bu teselli de fayda etmiyor.

Ecemim hoşgeldin. Umarım küçük oğluşun iyidir.

Dark canım çok güldüm halinize çünkü biz de hep aynı durumdaydık. Obur kızım arabada bile uyumak yerine emmeyi tercih ediyor. Ya biz annanemize bile gidemedik. Tam gitmek için yola çıktık dedemizin grip olduğunu öğrendik yoldan geri döndük. Ama hastaneye çok sık gittiğimizden haftada bir dışarı çıkıp gezdi kızım. Hava güneşli olunca balkona çıkarıp hava aldırıyorduk çok güzel oluıyordu ama artık buz gibi dışarısı. Sen ne zaman evine döneceksin? Bu kışı Adana'da geçireceksin galiba sen.

gecmış olsun eylulcum sorun sadece sende degıl benım oglumda aynı sey bende neyapacagımı bılmıyorum bazen burnu çok tıkalı oldugunda ememıyor bıle dedıgın gıbı serum fizyolojık artık işe yapamıyor bende burun spreyıne gectım bu bıraz daha iyi en azında rahat yatıyor ve emıyor bırde her sıktıgımda balgam cıkarıyor benım oglum :1no2:

ya inanırmısınız büyük insan gibi sümük akıyor çocuktan.dr normal dedi , sürekli çekmen lazım dedi..damlanın bir zararı yokmuş günde 10 kez bile kullanabilirsin dedi..böyle böyle geçecekmiş ama ben çok üzülüyorum..çünkü kızımın başka hiçbir sorunu yok..

kızlar gözünüzü seveyim mamaya başlamayın bakın bebeğiniz kolik olabilir bu linki inceleyin Kolik - Yenidoğan bebeğinizi rahatlatan müzikler
benim oğlumda çıktı ben netten araştırdım.bebekler hep ağladığı için anneler sütün yetmediğini düşünüp mamaya başlıyorlar.sonuç bebekte kabıza ve daha çok gaz oluşmasına sebep oluyor.sakın mama vermeyin gözünüzü seveyim.doktorunuzla da konuşun mutlaka ben konuştum aynen bu dediklerimi söyledi.

slm herkeze

eylülcüm çok geçmiş olsun. ama bu kadar üzülme. bak maşallah başka bir sorunu yokmuş kızımızın. oda muhakkak geçer. benimkide burundan hırıl hırıl bi duysan serum fizyolejik sıkıyorum bi süre sonra gene başlıyor. ama dr dedi geçer zamanla bişi olmas. o yüzden bende fazla takılmıyorum sende rahat ol canım.

anneciğim bugün bizi yıkadı 40'ımızı çıkardı dualarla. ama taş maş olmadı. dua ile su ile yaptı. psikolojikmi bilmiyorum ama üzerimden bi yük kalkmış gibi oldu. kaydirigubbakcemile2

darkcım büyük ihtimalle 40 ımı bir gün önce çıkmış hissetmiyeceğim. çünki senin gibi bende hazır hissetmiyorum kendimi. sen haftaya demişsin ne güzel ben diyemem benle birlikte gün saydı bizim kediiii. :teytey:

jülicim aynı dert bende de var. artık gün gece kavramımı saat kavramımı tamamen kaybettim. emziriyorum emziriyorum mama veriyorum artık dili ile itiyo beni uyusun diye bu kadar veriyorum ama gene tık yok. bi başlıyo ciyak ciyak offff ki ne offf. 1 saatcik uyku bana dünyalar geliyor. ama biliyorum bir gün düzelecek. sayılı gün çabuk geeçer diye kendimi teselli ediyorum aynı senin gibi.

Son düzenleme:

eylül cümçok geçmiş olsun
o tonimeri ben büyük oğlanda kullanıyordum aman allahım her seferinde çatlıyordu yakıyordu burnunu yavrumun dra sormuştumonaylamıştı ama genede kullanmak zorundasınız demişti senin kızında ykıyormuburnunu
ben artık sterimara geçtim normalburun spreyi okyanus suyu yaani başedemedim hergün yenisini aç sonra bitmeden at gitsin böyle hiçolmazsa daha iyi açıyo hemburnunu bazende aspiratörle çekiyorum

eylülcüm aynı sorun bizde de başladı 2-3 gündur.aserum fizyolojik damlatıyorum biraz açılıyor ama sonra tekrar başıyor.çekiyorum bişey gelmiyor ama sürekli bir hırıltı var. biraz daha bakıcam denicem olmadı sağlık ocağıan falan götürüp bi göstericem bakalım.

mmmf cim yakıyor burnunu ki hiç hoşlanmıyor bu durumdan basıyor çığlığı ..ama mecburum onun rahat nefes alması için ..ayrıca dünya para ve dediğin gibi 24 saat ömrü var bitmeden atılıyo .ee napalım kuzucuğum için herşey..

ay kızlar çok alaya maydanoz bişi diyecem
kırkımızı çıkardık bugün bide evlilik yıldönmümüz akşam oldu beni bi korku sardı fisfisfis

hadi canım hayırlı işler ..buralarda vakit kaybetme bence..git hazırlan..aaaaaa benmi söyliyim canım..sen bizden tecrübelisin neticede..kaydirigubbakcemile3

mrb herkeze,beni hic merak eden olmamis ama ya bu Deniz kafa iyice azitti kizlar,inanilmaz huysuz nazli bisi oldu cikti. geceleride sürekli yanimda yatiyor,yatagina koydugum an aciyor gozlerini.bende yanimda bari iyi uyuyor diyr almiyorum artik yatagina.yaptigimin yanlis oldugunu biliyorum ama gece bazen dayanamiyorum onca ugrasmaya aliyorum yanima uyuyoruz ailece:) yanima alismsindan ziyade korkuyorum cocugu ezicez diye...

yarina yine misafirim var,bukez bosnak ve tnuslu bir aile.türk mutfagi hazirliycam Deniz`e babasi bakarken..bedenim cok yorgunya;( subatin 7`nde türkiyeye godocem insl.orada biraz dinlenirim..

ha bu arada bizde kolik sorunu yok ama yinede buzuki orhan osman dinletiyorum Denize baya faydasi oluyor,sakinlesiyor dinlerken ama kucagimda tabi....benimde icim disim ritmik sesler oldu :)

günaydın herkeze ugün ilk ben düşmüşüm ne güzel .. uyuyamayan ayakta jülinin dediği gibi tek zombi benim demekki.

çok yorgu hissediyorum ve kötüsü kafamı toparlayamıyorum.yiğit bütün gece mızır mızır arada ciyak ciyaktı. bir derdi var ama anllamıyorum. yanlışlıkla dalsa bile uykusunda bile ıkınıyo kıpkırmızı oluyor. kakasını dün sabah yaptı. kabızmı başka bişimi anlamadım.
sizin bir fikriniz var mı ne olur yardım edin.

bu sefer gerçekten HELP HELP !

asorti dün ben kırklandım oğlumla kırk uçurmaya yemeğe bile gittik. sen ne yaptın nerelerdesin ?

eweet ikinci düşen ben oldum dün gezmeye gittik kendimi avm nin birine atım gezdik kızım annem ve ben
bizde bugün çıkarıyoruz kırkımızı anneannemiz gelecek çıkaracağız ben kocişe yarına randevu verdim
bugün atlamazsa tabbi mevlütümüzde yarın zaten
dün çok gezmişim eve gelince yorgunluktan hiç bişe görmedim eylülü bile emzirip babasına verdim
oda altını falan değiştirip uyutmuş canımm benim
alışveriş yaptım dün ama bu sefer kendime

40'ın hayırlı olsun asorticim.
dün senin için baya iyi geçmiş. günler sonra baya iyi gelmiştir eminim sana.
burda hava çok kötü kar yağıyo yağmur yağıyo yapıyor işte bişiler evden burnumuzu çıkaramayız.
yarın mevlüt için ne hazırlıklar yapıyon bakem ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…