- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.781
selam kızlar;
ya benim kızın burun akıntısı geçmiyo yaa..hiç böle değildi .güya ilk günler normalmiş ama benimki 2. ayda böyle oldu..tabi biraz da nezleye bağlıyorum ama ateş yok öksürük hapşırık yok sadece burun..serum fizyolojik hafif kaldı şimdi tonimer kullanıyorum ..tıkanıklığı açıyor aspiratörle çekiyorum rahatlıyor..2-3 saat sonra yine..çok canım sıkkın bu duruma..napıcam ben offff..
Günaydın günaydın günaydın..
Kimseler yok bakıyorum.Gecemiz güzel geçti ama yatırana kadar canım çıktı.gece 2 de uyuyabildi.ama ne ağlama.çıldırdı resmen oğlum.emzirdim ağlıyor.mama verdim 50 cc aldı bıraktı.yine ağla ağla.emzirdim yine.bir süre sonra yine başladı.sütümü sağdım.100 cc de süt içti.üzerine 1,5 saat geçti de öyle uyudu.açmı kalıyor anlayamıyorum bazen.resmen moralim bozuldu akşam.ama sabah daha iyiyim
en önemli şeyin moral olduğunu biliyorum çünkü..böyle ağladığında emziren,emzirdikten sonra rahatlaya veya uyuyan bebeklerin annelerine hayranım vallahi:))
günaydınlar
dilokscum benim bebişde seninkisi gibi uyumak bilmiyor sürekli emmek istiyor dertlerinide anlamıyoruz ki acaba sütümmü yetmiyor bilemiyorum.ama sen sütünü sağmışsın maşallah 100 cc çıkmış demekki sütün var.mama vermişsin doymuştur bebeğin.gazdan ağlıyordur.
birde çok ağlayan bebekleri susturmak için banyo iyi bir yöntem.benimki banyodan sonra en az 4 saat uyuyor ama sonra uyumak bilmiyor.
darkçım,seyracım evet haklısınız güzel çıktı ama iyi emmemmişti beni.doluydu göğüslerim yani.
sorun da o zaten emip bırakıyor..5-10 dakika arası.bazen de aranıyor veriyorum 1 çekiyor 2 çekiyor bırakıyor.almıyor sonra.
hele şu gaz sancılarımız olduğu saatler sormayın halimi.alıyor göğsümü sinirleniyor bağırıyor bırakıyor anında yine itiyor.uzun süre böyle oluyor. bende çok üzülüyorum.
selam kızlar;
ya benim kızın burun akıntısı geçmiyo yaa..hiç böle değildi .güya ilk günler normalmiş ama benimki 2. ayda böyle oldu..tabi biraz da nezleye bağlıyorum ama ateş yok öksürük hapşırık yok sadece burun..serum fizyolojik hafif kaldı şimdi tonimer kullanıyorum ..tıkanıklığı açıyor aspiratörle çekiyorum rahatlıyor..2-3 saat sonra yine..çok canım sıkkın bu duruma..napıcam ben offff..
ay kızlar çok alaya maydanoz bişi diyecem
kırkımızı çıkardık bugün bide evlilik yıldönmümüz akşam oldu beni bi korku sardı fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?