- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.801
tekrar geldim ben.mmmf bakıyorum da bebişim 2,5 aylık olmuş.maşallah.hatırlıyorum da yeni doğduğu dönemleri.nasıl geçmiş zaman değilmi..bu günümüze şükür.
nasılda büyüyorlar.ben dün akşam çok zor uyuttum.çok ağladı.edi ama hala ağlıyor.mama yaptım 30 cc içti .sonra pış pış pış,ee ee,hu hu,hop hop hop,...saat 1 di sanırım uyudu.ama ben çok uykusuzdum kendimde değildim.çok korkuyorum öyle zamanlarda ,uykulu olduğumda yani.sonunda uyudu 3 saat te ben de dinlenmiş oldum..
zeynepcim bişey yapmıyorum pide yaptırıcam yarına ayranları eşim aldı zaten 3 koli
tatlıyı yaptık biras önce etimek tatlısı annem sağolsun eve gidince de sarma saracak bir de salata
zeynepcim bişey yapmıyorum pide yaptırıcam yarına ayranları eşim aldı zaten 3 koli
tatlıyı yaptık biras önce etimek tatlısı annem sağolsun eve gidince de sarma saracak bir de salata
Mmmf yeerim o muşmulayı ben :) Akika kurban ne canım ben hiç duymadım. Biz de kurban keseceğiz kızım için inşallah.
Asortie mevlüdünüz güzel geçer umarım canım her şey istediğin gibi olsun.
Gece uyuyaaan bebeeek istiyoruuuum. Ne yapsam acaba sabahtan şöyle bir acı kahve mi içirsem kızıma :))) Sabah 10 dan beri uyuyor. Uykulu uykulu emiyor sonra yine uyuyor ya bunu gece yapsa ne olur sanki. Bu gündüzleri geceye döndürmenin bir yolu yok mu tecrübeli anneleeeer yardııım.
Zeynepcim canım kaçamamışsın dün anlaşılan :) Çok güldüm sana. Kızım ne var kaçacak. Duyanda işkence görüyorsun sanır.
Çilek canım çok iyi anlıyorum seni geceleri uyusun diye her şeyi yapıyorsun Ben de dün gece ayağımda salladım. Durdukça uyandı o da işe yaramadı. Salladıkçe iyi. Arada uykuya dalıyorum bizimki hemen uyarı veriyor Anne kaaalk. Bu arada Türk mutfağını çok merak ettim. Neler vardı mönüde. Yemekteyiz yarışması gibi :))) En çok tatlıyı merak ettim. Şekerpare yapsaydın keşke :))
Yalnız kızlar dün o zorlu gecenin içinde kızımla konuşurken bana tepki verip güldü. Aman Allahım o sırada uykusuzluk falan hiç önemli değildi. Dünyanın en güzel hediyesi gibi.
Eşim de kız uyurken sen de uyu gündüz diyor ama mümkün olmuyor kiYemek tamam şimd,i sırada kızımın ütüleri var.
akika birtür şükür kurbanı canım Allaha sağlıklı bi evlat verdği için şükür etmek için kesiliyor ayrıcada peygamber efendimizin sünneti a.s
seninde kızın içinkestiğin akika oluyor
ya kızlar az önce bi yazıyı okurken aklıma takıldı.
siz bebeklerinizin eldivenlerini takıyomusunuz?
ben hala takıyorumda..
benim annemde tırnaklarını şimdilik kesme dedi.çıkarırsam yüzünü yırtar.
napayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?